Παιδιά θέλω να βάλω ανιχνευτές εξωτερικού χωρου στις βεράντες εξωτερικά στο σπίτι τι λέτε να βάλω (έχω καί σκυλο και τέντες), σκεφτόμουν αυτά που τα έχω δει και λειτουργούν καλά, για πείτε καμια αλλη ιδέα!!!
-
Συναγερμος
http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%91%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82
φιλαρακι διαλεγεις και τα φτιαχνουμε οποτε θελεις… -
Συναγερμος
το θέμα είναι ποιοι είναι σωστοί, γιατί κάτι άλλους με αλουμινένιο πλαίσιο λεπτούς που είχα πάρει δεν δούλεψαν ποτέ!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Συναγερμος
http://www.ebay.com/itm/Chamberlain-CWA2000-Wireless-Motion-Alert-System-w-3-Extra-CWPIR-Sensors-/271253001872 Τακη καλημερα , εγω σου προτεινω αυτα , ειναι απ τα καλα , ασυρματα και με δεκτη , χωρις καλωδια , μεγαλη εμβελεια , εχεις τον δεκτη διπλα στο κομοδινο και μολις περασει ο μαγκας απ την δεσμη τον περνεις χαμπαρι χωρις να το ξερει και ετσι τον πιανεις εσυ στον υπνο και του δειχνεις την γυαλαδα της κοντοκανης !
-
Συναγερμος
Αντε και τα εβαλες αυτα..δεν λεω οτι αποτρεπτικο βαλεις ειναι καλο, αλλα αποτελεσματικο ειναι οταν εντασεται σε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο…...νομιζεις οτι αυτοι που ειναι αποφασισμενοι να μπουνε θα τους σταματησει μονο αυτο??
Θα περνανε δοκιμαστικα καθε τοσο , θα σου σπανε τα νευρα οι συναγερμοι, θα δουνε τον χρονο αντιδρασης σου και στο τελος θα το κλεινεις χωρις να δινεις σημασια.
Και ξερεις εκει στα μερη σου , τον αλλον που τολμησε να πυροβολησει στον αερα και βρηκε την αλλη μερα σημειωμα στην πορτα του.
Καλα τι εχει εκει στα μερη σας δεν μπορω να καταλαβω . Το τι γινετε εδω και χρονια απο ληστειες δεν λεγετε.
Καταυλακιωτη σου ειχα κανει μια προταση πριν δυο χρονια αλλα δεν εδωσες σημασιαἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Συναγερμος
Αντε και τα εβαλες αυτα..δεν λεω οτι αποτρεπτικο βαλεις ειναι καλο, αλλα αποτελεσματικο ειναι οταν εντασεται σε ενα ολοκληρωμενο σχεδιο…...νομιζεις οτι αυτοι που ειναι αποφασισμενοι να μπουνε θα τους σταματησει μονο αυτο??
Θα περνανε δοκιμαστικα καθε τοσο , θα σου σπανε τα νευρα οι συναγερμοι, θα δουνε τον χρονο αντιδρασης σου και στο τελος θα το κλεινεις χωρις να δινεις σημασια.
Και ξερεις εκει στα μερη σου , τον αλλον που τολμησε να πυροβολησει στον αερα και βρηκε την αλλη μερα σημειωμα στην πορτα του.
Καλα τι εχει εκει στα μερη σας δεν μπορω να καταλαβω . Το τι γινετε εδω και χρονια απο ληστειες δεν λεγετε.
Καταυλακιωτη σου ειχα κανει μια προταση πριν δυο χρονια αλλα δεν εδωσες σημασιαΔεν θυμάμαι τι μου είχες πει, ξεχνάω λόγο ηλικίας!!!
εγώ δεν ρίχνω στον αέρα, στο ψαχνό ρίχνω!!!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Συναγερμος
Σου ειχα προτεινει να μου εστελνες την τοποθεσια απο τον γοογλη και να σου εκανα μια συνολικη προταση για το τι μπορεις να κανεις εκει ωστε να μειωσεις τις πιθανοτητες ανεπιθυμητων επισκεπτων.
Αυτα πριν 3 χρονια περιπου…τωρα απ οτι βλεπω ακομη ψαχνεις για καποια πραγματα ..που μαλλον δεν εντασσονται σε μια γενικοτερη φιλοσοφια
Δεν ηρθα και καθολου κατα τα μερη σου να εβλεπα απο κοντα και να σου ελεγα την γνωμη μου.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Συναγερμος
Καταυλακιωτη σου ειχα κανει μια προταση πριν δυο χρονια αλλα δεν εδωσες σημασιααυτα που εβαλα εγω ουτε φαινονται ουτε ηχο βγαζουν ουτε η δεσμη τους διακρινεται μεσα στο σκοταδι ουτε αντιλαμβανονται οτι ενεργοποιουνται , απλα εσενα ξυπνανε μεσα στο σπιτι σου για να μην σε πιασουν στον υπνο και μετα με 2 καμερες κρυμενες ( εχει στο ιμπει καμερα μεσα σε γλαστρα,φωτιστικο ,προβολεα,) κοιτας τι παιζει εξω παλι χωρις να σε παρει χαμπαρι κανενας , απ την αλλη 9 στις 10 μπουκες γινονται απο καποιο ξεχασμενο ανοιχτο παραθυρο η ξεκλειδωτη πορτα , δεν ειναι και hi tech κλεφτρονια να τα βρουν ολα αυτα απλα πονταρουν σε καποιο κουμπουρι που κουβαλανε και οτι θα σε απειλησουν αν γινουν αντιλιφτοι και θα τα σηκωσουν ολα !!
-
Συναγερμος
Οσο περισσοτερο φαινονται τα αντικλεπτικα σου τοσο πιο αποτρεπτικα λειτουργουν.Τα κρυφα ειναι μονο για ζημιαρηδες γειτονες.Γιατι ενας κλεφτης να χτυπησει ενα σπιτι με καμερες και συναγερμο ,που ειναι εμφανη; για να φαει ντουφεκια και να χασει την ευκαιρια να κλεψει καμια δεκαρια σπιτια στην ιδια γειτονια που θα σηκωθει στο ποδι απ την σειρηνα.
Παντως τα εξωτερικα ρανταρ εχουν ψευδοσυναγερμους.Τακη αν δεν το βιαζεσαι θα τα πουμε στην συναντηση. -
Συναγερμος
Σκοπος ολων των συστηματων ειναι να μειωσουν στο ελαχιστο τις πιθανοτητες οποιουδηποτε να εχει επιτυχια καθως ολοι μα ολοι υπολογιζουν τις πιθανοτητες και κινουνται βαση αυτων.
Αρα θελουμε τα συστηματα μας να ειναι εμφανη και να δηλωνουν απο μακρια τις πιθανοτητες.
Θυμιζω για αλλη μια φορα οτι στην αλλοδαπη απεκτησα διπλωμα μετα απο διετη σχολη και μια απο τις ικανοτητες μου που δηλωνεται και στο πτυχιο ειναι να αξιολογω και να προτεινω τροπους προστασιας.
Ουγκ !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Συναγερμος
Οσο περισσοτερο φαινονται τα αντικλεπτικα σου τοσο πιο αποτρεπτικα λειτουργουν.Τα κρυφα ειναι μονο για ζημιαρηδες γειτονες.Γιατι ενας κλεφτης να χτυπησει ενα σπιτι με καμερες και συναγερμο ,που ειναι εμφανη; για να φαει ντουφεκια και να χασει την ευκαιρια να κλεψει καμια δεκαρια σπιτια στην ιδια γειτονια που θα σηκωθει στο ποδι απ την σειρηνα.
Παντως τα εξωτερικα ρανταρ εχουν ψευδοσυναγερμους.Τακη αν δεν το βιαζεσαι θα τα πουμε στην συναντηση.Παράγγειλα τα beam που ήθελα, είναι για τις βεράντες που μπορούν να μου χτυπησουν ποδήλατα και γουρούνες και την μπουγάδα (κινδυνεύουν και αυτές πια) θα το δώσω στο κεντρικό σύστημα με μια περιμετρική με καθηστέρηση σειρήνας για να προλαβαίνω να γεμίζω την χραπα χρουπα και τα λέμε για τι ακόμα μπορώ να βάλω!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Συναγερμος
Παράγγειλα τα beam που ήθελα, είναι για τις βεράντες που μπορούν να μου χτυπησουν ποδήλατα και γουρούνες και την μπουγάδα (κινδυνεύουν και αυτές πια) θα το δώσω στο κεντρικό σύστημα με μια περιμετρική με καθηστέρηση σειρήνας για να προλαβαίνω να γεμίζω την χραπα χρουπα και τα λέμε για τι ακόμα μπορώ να βάλω!!!!
Τι κεντρικη μοναδα εχεις;
-
Συναγερμος
Δεν τον δουλευω,αλλα εχει καθυστερηση σειρηνας ξεχωριστα για καθε ζωνη,ειδικα για τις περιμετρικες;Mηπως εχει λειτουργια σιωπηλης ζωνης;
ναι μπορείς να βάλεις ανεξάρτητη καθυστέρηση για κάθε ζώνη, για σιωπηλο δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Συναγερμος
έμενα αυτό με την καθυστέρηση με βολεύει γιατι κάνει μπιπ μπιπ το πληκτρολογιο και ξυπνάω γεμίζω και ρίχνω
Τωρα καταλαβα τι θελεις να κανεις.Ναι ολα τα πανελ το κανουν αυτο.Απλα παντα καθυστερηση δινουμε στην εισοδο,και ουτε και σε αυτη σε οπλισμο παραμονης.Εμεις οι περιμετρικες αμεσες, θελουμε να χτυπησουν για να τρομαξουν και να φυγουν ,γιατι αν δωσεις 20 sec μεχρι να καταλαβεις τι εγινε μπορει να τους δεις διπλα σου.
-
Συναγερμος
Τωρα καταλαβα τι θελεις να κανεις.Ναι ολα τα πανελ το κανουν αυτο.Απλα παντα καθυστερηση δινουμε στην εισοδο,και ουτε και σε αυτη σε οπλισμο παραμονης.Εμεις οι περιμετρικες αμεσες, θελουμε να χτυπησουν για να τρομαξουν και να φυγουν ,γιατι αν δωσεις 20 sec μεχρι να καταλαβεις τι εγινε μπορει να τους δεις διπλα σου.
ενεργοποιειται ο βομβητής στο πληκτρολόγιο και ξυπνάω άμεσα και έχει πάρτυ :36_2_49:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.