Καλησπέρα έχω πάρει ένα παλμικό τούρκικο εδώ και λίγο καιρό..δεν υπάρχει πουθενά ένα σωστό μανουαλ..πουθενά δεν λέει καν τι είναι οι λειτουργίες που γράφει η οθόνη ! Οκ κάποια βασικά τα βγάζουμε άκρη όπως και τα προγράμματα,Αλλα έχει
AVR-TSPD-TLMT-PWR ξέρει κάποιος που το έχει να εξηγήσει τι είναι ;
-
Delta pulse 3s plus
-
Delta pulse 3s plus
Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει το manual από το site του Βλάχου
https://www.gold-hunter.gr/wp-content/uploads/2020/12/Delta-Pulse-3s-Plus-MANUAL.EN_.pdf -
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ άλλο το ένα άλλο το άλλο Ανδρέα,είναι υποχρεωμένοι να δείξουν τις λειτουργίες του μηχανήματος.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ εσύ με ειρωνεύεσαι ρε; Και αν ψώνισα κελεπουρι η όχι δικό μου θέμα ..έγραψα κάπου να με πεις την άποψη σου για το μηχάνημα ;
-
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ και με ένα χιλιάρικο να είσαι σίγουρος ότι το μηχανάκι δουλεύει πάρα πολύ καλά και είναι και αρκετά δυνατο! Είδαμε και τα μηχανήματα το 5000ε τι δουλειές έβγαλαν ! Όλοι πλούσιοι έγιναν βγάζουν τα κιβώτια ένα πίσω από απ'άλλο ..έλα σε παρακαλώ
-
Delta pulse 3s plus
Ο/Η @tkorakas1 είπε στο Delta pulse 3s plus:
@ΑΝΔΡΕΑΣ και με ένα χιλιάρικο να είσαι σίγουρος ότι το μηχανάκι δουλεύει πάρα πολύ καλά και είναι και αρκετά δυνατο! Είδαμε και τα μηχανήματα το 5000ε τι δουλειές έβγαλαν ! Όλοι πλούσιοι έγιναν βγάζουν τα κιβώτια ένα πίσω από απ'άλλο ..έλα σε παρακαλώ
Δεν θα προτείνω κάποιο μηχάνημα αλλά σκέψου κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι πράγματι το Χ μηχάνημα δεν τα λέει και τόσο καλά άντε μετά να ξανα ψάξεις
όλα τα σημεία που γύρισες με εκείνο για να μην έχεις αμφιβολίες???
Μεγάλο το κόστος!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ εσύ με ειρωνεύεσαι ρε; Και αν ψώνισα κελεπουρι η όχι δικό μου θέμα ..έγραψα κάπου να με πεις την άποψη σου για το μηχάνημα ;
Επειδή εισαι εδώ μέσα μόνο για να πάρεις δε θα επεκταθω παραπάνω
Στην αρχή αν θυμάσαι καλά με έπαιρνες τηλέφωνα για να σου πω 2-3 πράματα γτ δεν ήξερες που πάνε τα 4 και τώρα μιλας όπως μιλάς
Διάβασε τι σου έγραψε ο Πάνας και θα καταλάβεις το κελεπουρι αφού πάθεις μιας και νομίζεις ότι σε ειρωνεύτηκα -
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ είμαι εδώ φίλε μου για να πάρω γιατί δεν μπορώ να δώσω ! Ναι σε επερνα τηλ γιατί ήθελες να βοηθήσεις νομίζω .. να πω τι ; Να πω σε κάποιον άποψη όταν εγώ δεν ξέρω και προσπαθω να μάθω ; Περιμένω ενοοειτε από άλλους και βλέπω να το παίξω ξερολας και να λέω μαλακιες ενώ δεν ξέρω ;
Καλύτερα να έλεγες το μηχάνημα που πήρες είναι μαλακια θα το καταλάβενα αλλά σχολιάζεις στον άλλο στο δικό μου θέμα για το μηχάνημα μου ειρωνικά ;
Και να σε πω και κάτι άλλο ρε φίλε εσυ όταν μπήκες στα ψαχτηρια τι έκανες δλδ έδεινες η έπαιρνες για να καταλαβω -
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ και ενοοειτε πως ευχαριστώ και που μιλήσαμε στο τηλ και βοήθεισες όπως και οποίομ μπαίνει στην διαδικασία να πει την γνώμη του ... Αλλά ξες τη δεν γουστάρω ρε Αντρέα το ότι οποίο θέλει μιλαει όπως θελει πίσω από ένα κινητό χωρίς να σεβαστεί κανέναν γτ επειδή δεν είναι κατάμουτρα; Γτ αν ήταν δε θα μίλαγε κάνεις ούτε με ύφος ούτε με ειρωνία..και εγώ ένιωσα ειρωνία ! Και εγώ κατάλαβα ότι είναι μάπα το Κόλο μηχάνημα..και δεν νομίζω να μην έχω σεβαστή κάποιον εδώ μέσα ποτέ.
-
Delta pulse 3s plus
@ΑΝΔΡΕΑΣ και ενοοειτε πως ευχαριστώ και που μιλήσαμε στο τηλ και βοήθεισες όπως και οποίομ μπαίνει στην διαδικασία να πει την γνώμη του ... Αλλά ξες τη δεν γουστάρω ρε Αντρέα το ότι οποίο θέλει μιλαει όπως θελει πίσω από ένα κινητό χωρίς να σεβαστεί κανέναν γτ επειδή δεν είναι κατάμουτρα; Γτ αν ήταν δε θα μίλαγε κάνεις ούτε με ύφος ούτε με ειρωνία..και εγώ ένιωσα ειρωνία ! Και εγώ κατάλαβα ότι είναι μάπα το Κόλο μηχάνημα..και δεν νομίζω να μην έχω σεβαστή κάποιον εδώ μέσα ποτέ.
Μα εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα
-
Delta pulse 3s plus
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Delta pulse 3s plus:
Μα εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα