@xristos77 Οντως το μηχανημα μετα την τελευταια αναβαθμιση ειναι πολυ ποιο σταθερο κ ποιο ησυχο... Ομως αν βελτιωναν τα παιδια και το 3D που δεν ειναι καλο γιατι δεν δειχνει σωστα κατ εμε τοτε θα ηταν σουπερ!!
Εγω πλεον δεν κανω 3D γιατι οτι κ να δειξει δεν μπορω να το λαβω υποψιν μου!!
Αν καποιο απο τα παιδια που εχει το Hellenic εχει αλλη αποψη ας μας το πει,μηπως κανουμε κατι λαθος εμεις!!! αν κ δεν το νομιζω γιατι οι οδηγιες για ενα σωστο σκαν ειναι βαζουμε (tune 10) με το τελαρο κ σκαναρουμε...
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@demis εγώ για να είμαι ειλικρινής το 3D δεν το έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου μου αρκεί που δουλεύει ηρεμα και σταθερά τώρα για το βάθος του δεν μπορώ να πω σιγουριά.. έχει πιάσει κάποιος βαθύ στόχο ή έστω σε δοκιμαστήριο να μας πει σχετικά?
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@xristos77 εγω σε σωληνα που περνα αεριο (60 cm διαμετρο) στα 2,5μ ο δισκος το επιανε πεντακαθαρα και το ειχα σηκωμενο απο το εδαφος 40 ποντους το πηνιο....για το τελαρο δεν θα πω....αρχιζε να το βαραει απο πολυ πριν φτασω πανω απο το στοχο...ειναι σταθερο και πολυ δυνατο!!! Απλα επειδη τα παιδια ειπαν οτι μπορουν να το κανουν να δουλεψει και το 3D μας κακοφαινεται που δεν εγινε πραξη...Γιατι ξερω καποιοι το αγορασαν με την ελπιδα οτι το 3δ θα βοηθουσε τουλαχιστον στο να βλεπεις πανω κατω το βαθος του αντικειμενου!!
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
Ο/Η @xristos77 είπε στο HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ ίσως να είναι πολυτέλεια το 3D ίσως και όχι η ιστορία θα το δείξει
Εγώ είπα κάτι άλλο φίλε ότι το παλμικό δε γίνεται gpr
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αντρεα ισως ειναι λαθος η ωρολογια 3D..εγω απο το παλμικο δεν θελω να δει μεσα στο χωμα σχημα η οτι βλεπει ενα gpr...απλα να μπορω να ξερω αυτο που χτυπησε οτι ειναι σε Χ βαθος με μια αποκληση ενα 10% και το 3D του hellenic υποτηθετε θα το εκανε! Γιαυτο κ το αναφερουμε οσοι το εχουμε σαν μειον!!
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
Το κενό το έχει τσεκάρει κάνεις να πας πει σχετικά δύο πράγματα? Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχη να συναντήσω ακόμα να δω πως συμπεριφερεται
Αυτό σου είπα πιο πάνω φίλε το παλμικό δεν είναι gpr βάση ποιας αρχής λειτουργίας θα πιάσει κενό ;;
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
Το κενό το έχει τσεκάρει κάνεις να πας πει σχετικά δύο πράγματα? Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχη να συναντήσω ακόμα να δω πως συμπεριφερεται
Δια της ατοπου απαγωγής που λένε!
Παλαντζάρεις πάνω από το υποτιθέμενο κενό με το που θα βγεις εκτός κενού
Θα αρχίσουν τα τραγούδια παντού γύρο από αυτό θα σταματούν μόνο όταν το πατάς!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
Η άποψη μου πολύ δύσκολα θα δουλέψει σε 3D νομίζω εξ ορισμού
Ότι από την στιγμή που έχει γίνει επιλογή η μπάντα των χαμηλών για μεγάλο βάθος
Αν κάνω λάθος οι έχοντες περισσότερες γνώσεις στα ηλεκτρονικά ας με διορθώσουν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@panasss οι πιο έμπειροι από εμένα χειριστές λένε πως με κάποιο τρόπο καταλαβαίνεις το κενό όταν περνάς από πάνω του και είναι στα όρια του τελαρου φυσικά.. το δείχνει κάποια απ τις γραμμές που βγαίνουν στην οθόνη μαζί με ήχο εγώ δεν το έχω τσεκάρει βέβαια γιαυτό ρωτάω τους πιο έμπειρους χειριστές γιατί εάν ισχύει είναι πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου.. καλημέρα
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@xristos77 η λειτουργία του τελαρου εννοώ σαν αρχή επιστημονική δεν πιάνει κενά...Τώρα απ' τ πείρα μου στην ουσία το κενό έχει μεγάλη αλλαγή στη σύσταση του εδάφους και το τελάρο γίνεται γκρινιαρικο και αποτελεί μια ένδειξη ...Το τελάρο γίνεται γκρινιαρικο και από αλλες αιτίες όμως οπότε απλά ένδειξη για κενό έχεις
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
Το κενό δεν είναι απόλυτο ότι το πιάνει όπως είπε και ο φίλος παραπάνω απλώς κάνει μία βυθίσεις τον παλμό προς τα κάτω την ώρα που περνάς από πάνω και μετά διορθώνεται φυσικά αυτό μπορεί να είναι μία πέτρα μεγάλη μία πλάκα μία τεράστια ρίζα και όχι κενό
Σε δοκιμή με πάνω σε επιβεβαιωμένο κενό το οποίο συνέχιζε και πιο δίπλα χωρίς να το ξέρουμε έδειξε ακριβώς τα ίδια νούμερα και την ίδια συμπεριφορά
Φυσικά όμως δεν θεωρώ ότι είναι απολύτως τα κενάΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@xristos77 Για να καταλαβεις ενα κενο οπως μας εχουν πει καποιοι χειριστες του hellenic και οι κατασκευαστες του πρεπει πρωτα να εχεις το μηχανημα στο tune 1 και στο 300 αυτο σημαινει οτι το εχουμε στην τσιτα...τερμα τα γκαζια που λενε...αυτο απο μονο του δυσκολευει τα πραγματα γιατι τοτε το χτυπημα που μπορει να εχει δεν μας διασφαλιζει οτι θα ειναι απο καποιο κενο μονο...(.το κενο το χτυπαει με ηχο ,κανονικα και ανεβαινει η γραμμη ελαχιστα πανω στο γραφιμα κ μολις βγει απο το κενο πεφτει παλι η γραμμη στην αρχικη της θεση κ σταματαει ο ηχος)
Ολα τα παραπανω αν κ κατοχος του δεν τα εχω δοκιμασει ακομα...απλα καταθετω τα λεγομενα του μπαρμπα κ του Κυριακου για το πως αντιδρα το hellenic πανω απο ενα κενο...και παντα στο tune 1 και στο 300 δηλαδη φουλ ευαισθησια -
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
Αυτό με τα κενά και τα τελάρα μπορεί να συμβει σε όλα τα τελάρα ανεξαρτήτως μάρκας και κόστους. Συμβαίνει απ τα πρώτα κιόλας τελάρα που φτιάχτηκαν και δεν αποτελεί προτέρημα κανενός, καμίας εταιρίας. Βασική προϋπόθεση είναι το κενό να είναι σε ελάχιστο βαθος, εξευτιλιστικα ελάχιστο βαθος να το πω καλύτερα. Το σήμα χάνεται οπως αναφέρθηκε καθώς κινείστε από πάνω και επανέρχεται στην έξοδο του κενού, βεβαίως όλο αυτό εξαρτάται και της δυνατότητας του μηχανηματος στο να επιτύχει ένα αξιόλογο και σωστό GB, σε γενικες γραμμες παντως αυτή θα είναι η συμπεριφορά τους.
Η κατασκευή των τελάρων οπως όλα τα μηχανήματα της κατηγοριας έχει σκοπό την αναζητηση μετάλλων και κανεις εκ των γνωστών μεγάλων εταιριών δεν ισχυρίζεται ότι μπορεί να αντιληφθεί κενά. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και αλλες κατηγορίες, για να καλύπτουν αυτά τα οποία είναι πέραν δυνατοτητων των τελάρων και δίσκων.
Για τους παραπάνω λογους θα ελεγα να σας απασχολεί περισσότερο η αξιοπιστία των σημάτων μεταλλικών στοχων (δλδ οπου χτυπάει να είναι μεταλλο) παρα οτιδήποτε άλλο φαντάζει υπέροχο σε υποσχέσεις στα αφτια του καθε υποψηφίου πελάτη.PS
-
HELLENIC ΠΑΛΜΙΚΟ
@stampa όπως?? Δώσε μας κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα που σου έχουν τύχη απ τα χρόνια των ερευνών σου αν θέλεις..