@panasss Αυτη ειναι η δικη σου αποψη.
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@Α.Ν.Π.Α Δείξε μου ένα ποστ που να έχει αντίθετη άποψή από εμένα στο θέμα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Για να κερδίσουν κάτι όσοι ασχολούνται με ιδιοκατασκευές θα πρέπει να γινεται μια παρουσίαση τοσο σε υλικό οσο και σε επεξήγηση. Θα πρέπει να είμαστε και διατεθειμένοι να το κάνουμε, αλλιώς δεν έχει νόημα το οτιδήποτε … ανταλλαγή απόψεων πάνω στο τεχνικό κομμάτι λέγεται, για βγουν όλοι κερδισμένοι.
Συμφωνω ότι ο καθένας διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματα του.
Και γω έχω το υπέρ αποστασεως (καθαρά ηλεκτρονικό) βγαλμένο απ τη ίδια τη nasa … γι αυτό και δε βρίσκει κανεις αλλος τίποτα!PS
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@stampa εσύ μπορεί να έχεις από την NASA εγώ όμως έχω σοβιετικής τεχνολογίας και με πυρινηκή δύναμη μέσα... Άστο λοιπόν και μην με κοντράρεις πολύ γιατί θα πρέπει να γίνει μονομαχία στο ελ πάσο... 🤣🤣🤣
Ο επιμένων νικά!!!
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τώρα να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά... Σε αυτές τις περιπτώσεις και τις τοποθετήσεις όταν προκύπτουν πάντα αμφινταλαντεύομαι μεταξύ δύο σκέψεων... Γίνονται για την δόξα όπως υπόθηκε ή για άλλους σκοπούς? Όπως και να έχει προσοχή οι νέοι και να μην παρασύρονται από τέτοια ακούσματα και την πατάνε... Στο τα βγάζω τα ζυγίζω τα γυρίζω ανάποδα και όταν βγουν θα είναι και γυαλισμένα για να βγούμε και από τον κόπο...
Ο επιμένων νικά!!!
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@panasss ...........παναγιωτη ...καλο ειναι για προστασια των υπολοιπων μελων αλλα και να μην γηνετε υποβαθμιση του σαιτ απο τετοιεσ μπουρδες οπου χρονια καποιοοι μπουρδολογοι κανουν χαβαλε και καιροσκοπουν να διαγραφωνται εσπεσμενα και αμετακλητα ! θεματα που δεν θα ειναι επιστημονικος τεκμοιριομενα και εξακριβομενα θα πρεπει εμπιπτουν στης διαταξεις του νομου περι απατης και να διοκονται ποινηκα!!!!!!
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
΅Ειναι δυνατον εδω μεσα οτι εχει γραφτει να εχει αποδειχτει κ επιστημονικα???Δηλαδη τα θεματα ραβδοσκοπιας τοτε πρεπει να σβηστουν ολα!!! δεν ειναι ετσι...εγραψε ο ανθρωπος κατι...οσοι θελετε το πιστευεται κ οσοι δεν θελετε το αφηνεται στην ακρη...Αν το εκανε να ψαρεψει τοτε ειναι λαθος...(Αλλα εγω προσωπικα δεν το νομιζω)...Αν αποδειχτει το αντιθετο τοτε το καταδικαζουμε ολοι μας!!! και θα συμφωνησω κ στην διαγραφη....
Επειδη εγω δεν μπορω να φτιαξω ενα μηχανημα που να δουλευει....δεν σημαινει οτι δεν μπορει κανενας στον κοσμο!!! -
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
Πολυ χαμιλο το επιπεδο απο ορισμενους για να συμετεχουν σε τετειες συζητησεις για τοσο σοβαρα θεματα..............Η τοποθετησεις τους χρειζουν βραβειο << βλακειας και ηλιθηοτητας >> ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
====≠================={
Για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μου κοίταξε να ανασκευασης γιατί προκαλείς με την μέχρι τώρα θέση που έχεις στο θέμα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3606 | Δημοσιεύσεις: 9129 -
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@panasss Ουδεποτε ειχα εχω η και προκειτε να εχω στο μελλων σχεσεις με πωλησεις μηχανηματων ...............και επισεις δεν εκπροσωπησα τα συμφερωντα κανενος ............. το κανω αυτο σαν χομπυ και μονο ..................Ευχαρηστω την σελιδα για την φιλοξενια της.......................ευχομαι καλες ερευνες και καλη τυχη σε ολλα τα μελλη....................αποχωρο απο την σελιδα και παρακαλω την διευθηνση και τους διαχειριστες την αμεση διαγραφη μου.........ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@Α.Ν.Π.Α
Όταν διαβάσεις αμερόληπτα το θέμα ως τρίτος θα δεις τα λάθη!
Αν εμμένεις σε αυτήν την απόφαση καλη συνέχεια να έχεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@Α.Ν.Π.Α Και πολύ καλά κάνεις. Εδω το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό όπως καταλαβαίνεις. Έχει ανοίξει ένα forum το CERN πιστεύω το ξέρεις. Μπες εκεί φίλε μου μήπως μπορέσεις να συνεννοηθείς.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@Α.Ν.Π.Α τί απαντήσεις περιμένεις όταν αναφέρεις ότι με ένα στήσιμο της γεννήτριας σου και μια επίσκεψη στα Γιάννενα έβγαλες πόρισμα ότι δεν έχει και τίποτα το σοβαρό... Και ανάλογες τοποθετήσεις έχεις κάνει και παλιότερα... Όταν γράφεις δημόσια σε δεκάδες άτομα ότι το μηχάνημα σου μπορεί να εντοπίσει έως 20 χιλιόμετρα απόσταση και έως 60 μέτρα βάθος και μπορείς και να τα ζυγίζεις ταυτόχρονα θες απαντήσεις σοβαρές? Και για να μιλάμε σοβαρά σοβαρά πως έχεις βγάλει αυτές τις μετρήσεις με τις αποστάσεις και τα βάθη μήπως έβγαλες ποτέ στόχο από τα 20 χιλιόμετρα και 60 μέτρα βάθος... Αυτά που γράφεις πολύ απλά με την κοινή λογική δεν μπορούν να εφαρμοστούν... Αλλά ακόμα και αν ισχύουν φιλική συμβουλή μην τα εμπιστευτείς σε κανέναν ξανά γιατί όπως βλέπεις δημιουργούνται πολλές παρεξηγήσεις... Καλή συνέχεια, καλές έρευνες και εφόσουν ισχύουν αυτά που γράφεις σήκωσε τα όλα μην αφήσεις τίποτα μέσα...
Ο επιμένων νικά!!!
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
@panasss.Μινιμουμ ποσοτητα 300 γραμαρια........... μεταλλα που μπορει να αναζητησει χρυσος ασιμη διαμαντια και καινο........μαξιμου βαθος με την παρον συνδεσμολογια 60 μετρα μινιμουμ ποσοτητα 65 κιλα ενομενα...............αποσταση ερευνας 20 χιλιομετρα ..............πολλα παρα πολλα λεω και νομιζω καποιοι που ασχολουντε με ιδιοκατασκυες λυνοντε καπειες αποριες τους.
Αδερφέ του χαρισματικού βρίσκει και παπάρια κατά δήλωση του θα έχει το καινούριο λογισμικό το δικό του
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε επειδή παρακολουθώ τα γραφόμενα του απλά εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχω εγώ ακούσει από κάποιον ότι του ζήτησε χρήματα για κάποια έρευνα όπως επίσης δεν έχω ακούσει θεμα αγοραπωλησιών
ο καθένας έχει το δικαίωμα του λόγου για το τι πιστεύει
όπως υπάρχει και το δικαίωμα του αντιλόγου
τώρα από κει και πέρα από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα πωλήσεων τον σούπερ ντούπερ μηχανημάτων ούτε θέμα χρημάτων για έρευνα Δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχουν αντιπαραθέσεις
Και ειδικά σε επίπεδο ειρωνείαςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@soulis1 Και παλι ευχαρηστω την σελιδα για την φιλοξενια.......... Δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν το καθε μελλος εχει της δικες του γνωσεις και αποψεις ο χρονος ειναι ο καλυτερος κρητης.Παρακαλω και παλι ΑΜΕΣΑ να διαγραφουν ολα οσα εχω γραψει και επισεις να διαγραφω και απο μελλος της σελιδας ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@soulis1 έχεις δίκιο φίλε Σούλη σωστή η τοποθέτηση σαν υπεύθυνος της σελίδας... Όταν γράφονται απόψεις που δεν συμφωνούμε η μόνη λύση για να μην υπάρξει διαφωνία είναι να τις αγνοήσει κάποιος διαφορετικά αν ανοίξει διάλογος μετά δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ομαλά ειδικά όταν ο καθένας από την μεριά του επιμένει και δεν είναι ανοικτός στο να ακούσει και άλλες απόψεις...
Φίλε @Α.Ν.Π.Α να με συγχωρείς και όπως σου έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο μακάρι να ισχύουν αυτά που μας λες να τα σαρώσεις όλα... Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια από εμένα!Ο επιμένων νικά!!!
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
@soulis1 Σουλη όταν ανεβάζει κάποιος ένα θέμα εδώ η οπουδήποτε αλλού το ανεβάζει για να υπάρξει διάλογος. Στον διάλογο υπάρχουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις τι να κάνουμε δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι με όλους. Αν δεν αντέχει κάποιος τον διάλογο μην ανοίγει θέμα τα για συζήτηση είναι απλά τα πράγματα. Όταν μιλάει για κάποιο φανταστικό μηχάνημα που δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχει και δουλεύει και προσπαθεί με διάφορα μισόλογα και διάφορες φανταστικές θεωρίες για άπειρα μέτρα και χιλιόμετρα να εντυπωσιάσει τα υπόλοιπα μέλη υποτιμωντας την νοημοσύνη τους για να καλύψει την ((ματαιοδοξία)) του τι περίμενε να του χαϊδέψουν τα αυτιά? Το μυαλό του καθενός μπορεί να πάει όπου θέλει και καλά κάνει αυτοπροστασια λέγεται γιατί με κάτι αποστατικα και κάτι ραυδοσκοπικα μηχανήματα απο αυτά που είναι 100 χρόνια μπροστά κλαίει αρκετός κόσμος. Αν είναι κάτι λάθος από αυτά που έγραψα ας μας πει τον λόγο που έχει μπει εδώ και τόσο καιρό και μας παρουσιάζει το υπερ μηχάνημα του.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Συμφωνώ με τον φίλο @italos2. Όταν θες να μιλήσεις για κάτι, παρουσιάζεις και εξηγείς το πως και το γιατί και προπάντων να είσαι σε θέση να αποδείξεις αυτό που ισχυρίζεσαι. Αλλιώς δεν έχει νόημα να το κανεις.
Επισης δεν καταλαβαίνω το γιατί (αλλα μάλλον το καταλαβαίνω) οταν στριμώχνεται η συζήτηση αμέσως επικαλείται η διαγραφή από το φόρουμ, τα γραφόμενα κτλ.
Κανεις δεν ανάγκασε κανέναν να κάνει εγγραφή αλλα ούτε και να λαμβάνει μέρος σε συζητήσεις. Δε θέλει να μπει κάποιος δεν μπαίνει απλά τα πράγματα. Σας είπε κανεις οτι οταν αρχίζετε να μιλάτε στα φόρουμ ή δημόσια γενικά οτι το κάθε τι που γράφετε από δω κι από κει έχει πνευματικά δικαιώματα σας κτλ? Σας είπε κανεις ότι όταν ζητήσετε διαγραφή το οσον γράφετε πρέπει να γίνεται επειδη το ζητάτε οι ίδιοι?
Δε σοβαρευόμαστε λέω και γω λίγο. Σίγουρα όλοι όσοι διάβασαν έχουν κρίνει … συμφωνώ.PS