@Α.Ν.Π.Α καλησπέρα το να κάτσω να διαγράψω όλα τα ποσταρίσματα σου δεν είναι και τόσο απλό
και ούτε πρόκειται να το κάνω τόσο εύκολα γιατί στην ουσία δεν υπάρχει λόγος εφόσον δεν θίγεται κάποιος από αυτά
είναι κάτι ανώνυμο και δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων
Και φυσικά όταν μπαίνουμε αποδεχόμαστε κάποιους όρους και κανόνες της σελίδας δεν μπορώ εγώ σε κάθε διαφωνία να βάζω προγραμματιστεί να ψάξει να βρει και να σβήσει ότι έχει γράψει κάποιος
και φυσικά θα χαλάσουν όλα τα θέματα γιατί θα χαθεί και συνοχή
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Η ανάρτηση του ΑΝΑΠΑ αγγίζει λίγο το παράλογο. Αν δεν έλεγε ότι τόσα κιλά πιάνει ... ίσως να μην γινόταν καθόλου συζήτηση. Αλλά η ζυγαριά μηχάνημα εξέπληξε πολλά μέλη που έχουμε δουλέψει δεκάδες ώρες μηχανήματα στα βουνά και έχουμε φάει εκατοντάδες φόλες από χρυσοφόρα πετρώματα η από σκουριές. Εκεί με τα μηχανήματα αποστάσεως που είμαστε εφοπλιστές πρίν σκάψουμε ....μόλις ανοίξαμε την τρύπα κρεμάσαμε τα αυτιά και γυρίσαμε όπως όλες τις φορές με αδειανά τα σακιά.(Γιατί τόσο θησαυρό που ΘΑ βρίσκαμε αν δεν είχαμε πολλά σακιά πως θα τον μεταφέραμε) Αυτό που λέω το λέω όχι για να πικάρω τον ΑΝΑΠΑ αλλά πρέπει να γράφουμε σοβαρές περιγραφές για τα μηχανήματα και να μην προσβάλουμε την νοημοσύνη των μελών. Εγώ προσωπικά εδώ αγοράσει πολλά μηχανήματα ..και ιδιοκατασκευές....δεν με ικανοποίησε κανένα ...όμως δεν πήγα σε κανένα έμπορο να διαμαρτυρηθώ για τα αποτελέσματα και για τις φόλες που φάγαμε για τα μηχανήματα. Ας μην τα αγόραζα. Στό εμπόριο. βέβαια αν δεν υπάρχουν καλύτερα ...αγοράζεις αυτά που υπάρχουν. Εγώ δεν θα μπορούσα να πουλήσω μηχανήματα αναμφιβόλου αξίας. Είναι σαν να κλέβεις εικονοστάσι. ΔΙΑΦΩΝΏ και ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ μελών. Εδώ μέσα εδώ και 8 χρόνια που είμαι μέλος έχουν αναρτηθεί τέρατα ...και υπήρξε ήπια αντιμετώπιση... ΕΙΡΉΝΗ ΑΔΈΡΦΙΑ...
-
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Ο/Η @xristos77 είπε στο ΓΙΑΝΝΕΝΑ:
@stampa φίλε στάμπα έχεις πολλούς χαιρετισμούς από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...
Σε ευχαριστω πολυ φιλε κι απο μενα επισης να δωσεις! καλημερα!
PS