@Lord Ναι το έχω στο πρόγραμμα για χειμερινή εξόρμηση.
-
Στραβογιαννο εν όψει!
Ο/Η @italos2 είπε στο Στραβογιαννο εν όψει!:
@Lord Ναι το έχω στο πρόγραμμα για χειμερινή εξόρμηση.
Θα Ρθου κ γω παλιοτομαρου
-
Στραβογιαννο εν όψει!
Ο/Η @Lord είπε στο Στραβογιαννο εν όψει!:
@ΑΝΔΡΕΑΣ ρε ζαγαρ από τέλος Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι παραλιακές δουλειές,τώρα τους βλέπω από την βάρκα όπως πηγαίνω στις "ιδιωτικές" παραλίες...
Ο Lord Ιούλιο -αυγουστο
Youtube Video -
Στραβογιαννο εν όψει!
Για να πω και δύο κουβέντες για το ερώτημα του καινούργιου φίλου εδώ στο φόρουμ,εγώ είμαι ερωτευμένος με το minelab equinox και η άλλη επιλογή μου ήταν το xp orx όπως ανάφερε και Ανδρέας.αυτο που με τράβηξε στο nox ήταν η εμπιστοσύνη προς την όλη εταιρεία λόγο τεράστιας πείρας προς το grand balance και την πολυσχυχνοτητα.ειναι ένα πανευκολο μηχάνημα χωρίς πολλά πολλά φρουρ φρουρ και αρώματα.σε ένα λεπτό ξεκίνησες και αν πας σε παραπλήσιο μέρος μισό λεπτό...ένα κακό έχει για τον καινούργιο χρήστη και τον τεμπέλη ότι τα νούμερα του διαχωρισμού είναι μαζεμένα και πρέπει να το μάθει το αυτί σου,μετά από σκάψιμο όμως και επιμονή θα σε ανταμείψει.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Στραβογιαννο εν όψει!
@ΑΝΔΡΕΑΣ 😂😂😂 μην το γελάς καθόλου φίλε,έχει φύγει η γυναίκα για σεζόν Σαντορίνη και τις αποφεύγω τις οργανωμένες παραλίες γιατί μια δυο θα αμαρτάνω.και αντί να με πάει για γάμο θα με πάει για κηδεία όταν γυρίσει....
Έχει και 4 αδερφές όλο κάποια κάπου είναι.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Στραβογιαννο εν όψει!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Μέσα όποτε θέλεις..
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@ΑΝΔΡΕΑΣ 😂😂😂 μην το γελάς καθόλου φίλε,έχει φύγει η γυναίκα για σεζόν Σαντορίνη και τις αποφεύγω τις οργανωμένες παραλίες γιατί μια δυο θα αμαρτάνω.και αντί να με πάει για γάμο θα με πάει για κηδεία όταν γυρίσει....
Έχει και 4 αδερφές όλο κάποια κάπου είναι.Χαχαχαχα ε το τουμαρ τι βάσανα τραβάει
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@Lord ρε τουμαρ θ κανς κάνα κονέ με τις αδερφές;;;να πααινουμι μαζί γ ψαχτηρ να συ καλυπτου
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@ΑΝΔΡΕΑΣ άνετα έχουμε και ποικιλία!!!όλες ανύπαντρες καψουρες,σιτεμενες και κοντο@ουτ@ν@ διαλέγεις και περνείς 😂😂😂
Στραβογιαννο εν όψει!
@ΑΝΔΡΕΑΣ άνετα έχουμε και ποικιλία!!!όλες ανύπαντρες καψουρες,σιτεμενες και κοντο@ουτ@ν@ διαλέγεις και περνείς 😂😂😂
Δε βλέπουντε α τουμαρ;;;
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@ΑΝΔΡΕΑΣ 😂😂😂 υπάρχουν και οι αποτυχίες σε αυτή την ζωή 😂😂😂
Στην αρχή δεν ξέρανε από την 3η και μετά,δίνουν και εγγύηση!!!Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Στραβογιαννο εν όψει!
Εσείς μάλλον για κανένα Καλλόοοοο νινάκι ψάχνετε. και ως νέοι έτσι πρέπει να κάνετε. ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΗΧΑΗΜΑ υπάρχει ενα καλό και φτηνό που παίρνει δίσκο μέχρι 1 μέτρο βάθος και τελάρο μέχρι 2+30 μέτρα βάθος σε τεστ με ενα βαρελάκι 30Χ25 απο καφε ...δεν κανει διαχωρισμό αλλα δεν πιάνει πέτρες...συντονίζει αμέσως με ένα πάτημα ενός κουμπιού . Το είδα πριν φύγω για κάτω...και με εξέπληξε θετικά σε δύο τεστ βαθιά 10 ετών και 20 ετών. Αυτό σου κανει φίλε γιατί με 700 ευρώ που το δίνει με τελάρο και δίσκο είναι εφικτό να το αγοράσεις. Εαν δεν διαθέτεις 1000 ευρώ κάτσε σπίτι σου ,γιατί θα χαλάσεις πολλά χιλιάρικα λίγα λίγα χωρίς να το καταλάβεις...Το σπόρ αυτό είναι ακριβό. Αν θέλεις να πάρεις δίσκο δώσε σε κανένα Ίδρυμα 250 -300 ευρώ για το καλό της ψυχής σου. νομίζω οτι εγινα σαφής.
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@twins Σε ευχαριστώ για την πρόταση!ποιο είναι το μηχάνημα με δίσκο και τελάρο που λες;
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@twins Και να χεις στη πλώρη σου τον Αη Νικόλα! (Διαβάζω για τις ιστορίες σου με τα ψάρια γίγας στη Μαδαγασκάρη) 👍👍👍
-
Στραβογιαννο εν όψει!
@twins καλημέρα καπετάνιο στην παραλία που μας είπε ότι τον ενδιαφέρει,πως θα πάει με το παλμικό;
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...