Καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει...προσπαθώ να βγάλω αντικείμενο μεγάλης αξίας το οποίο είναι κρυμμένο μέσα σε έναν τοίχο...δεν θέλω όμως να τον γκρεμίσω διότι δεν γίνεται γιατί θα πέσει όλο το σπίτι...πρόκειται για παλιό σπίτι φτιαγμένο με πέτρα.υπαρχει τρόπος??!δεν θέλω να φωνάξω κάποιο μαστορι γιατί θα με κανει βουκινο σ όλη την περιοχή.
-
Kαλησπερα
@periergeia Από την τρύπα που έβαλες την κάμερα χωράει να βγει?
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Kαλησπερα
Λίγα φώτα παραπάνω για ενημέρωση και καλύτερη εικόνα ώστε να γίνουν εφικτές προτάσεις υλοποιήσεις
Το κτίσμα της οικογένειας η ξένο?
Πάχος τοιχίου?
Μέγεθος αντικειμένου
Σκαρίφημα με διαστάσεις τοιχίου και σημείο που είναι το αντικείμενο με μετρήσεις
Και πάνω από όλα μάρκα ενδοσκοπικής κάμερας και προδιάγραφες στην ανάλυση της εικόνας
Το γραφώ γιατί μου έτυχε σε ¨ξαδέλφη¨ να της παρουσιάζουν demo από μηχάνημα
Και στο τσακ την πρόλαβα ήταν έτοιμη να το κατεδαφίσει!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Kαλησπερα
@panasss το κτίσμα είναι κατοικίσιμο κ εννοείται είναι της οικογένειας συγκεκριμένα πρώτου ξαδέρφου που το χει κληρονομήσει από τον παππού του κ κάτοικει μέσα ο ιδιος...το αντικείμενο είναι σε βάθος κάπου 70 με 75 μάξιμουμ 80 πόντους απ' τους υπολογισμούς που κάναμε...γτ εκεί που ανοίξαμε την τρύπα μέχρι κ το πάτωμα είναι κάπου στους 85-90 ποντους..λεπτομέρειες περαιτέρω για διαστάσεις κ βάρος δεν εχω..ούτε κ θυμάμαι τώρα να σου πω για την μάρκα της ενδοσκοπικής κάμερας πάντως απ' το ίντερνετ την αγοράσαμε όχι ακριβή κάπου στα 25 με 30 ευρώ ..κάναμε δοκιμές την έχουμε βάλει κ σε άλλα σημεία για να κάνουμε τσεκ κ δείχνει κανονικά.
-
Kαλησπερα
@periergeia Θα το βγάλεις δεν είναι τίποτα. Με κάτι τέτοιο μήπως το πιάνεις?
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Kαλησπερα
Όσο για το πάχος του τοιχίου δεν μπορώ να το πω οι αυτό με ακρίβεια..στο μόνο συμπέρασμα που καταλήξαμε ότι είναι χτισμένο με δύο στρώματα κ ενδιάμεσα έχει κάποιο κενό ..ίσως όλο το σπίτι ίσως αυτό το σημείο...ο παππούς συγκεκριμένα για να σας δώσω να καταλάβετε ήταν μεγάλο λαμόγιο...είχε βρει τενεκέδες ολόκληρους..
-
Kαλησπερα
@periergeia 80 πόντους??? Πόσο πάχος είναι το τοιχίο???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Kαλησπερα
Μέσα και έξω από τον τοίχο κάνε υποστυλώματα και περνάς μέσα από τον τοίχο μπετό βέργες..τα υποστυλώματα καλο θα είναι να βρεις ένα τρόπο να βάλεις και κάνα γρύλο από κάτω ώστε να σιγουρεύεις ότι θα κρατάει το βαρος(έχουν οι μηχανικοί ωραια τέτοια εργαλεία)μετά φάε το χώμα και βγάλε τις πέτρες,πάρε το καλούδι σου και ξανάχτισε το..κάνε τη δουλειά σου και από μετά στο σπίτι αν είναι σπίτι και δεν σε βλέπει κανεις
-
Kαλησπερα
Ο/Η @periergeia είπε στο Kαλησπερα:
@panasss 80 πόντους ύψος εννοώ
Δηλαδή maximum 40 πόντους το παίρνεις?
Kαλησπερα
@πιεριος δε ευχαριστώ πολύ φίλε...θα το συζητήσω το Σαββατοκύριακο που θα βρεθώ με τον ξάδερφο αν είναι εφικτό όλο αυτό...εμείς σκεφτόμασταν να βρίσκαμε ένα αντικείμενο περισυλλογής αν το λέω καλά ώστε να μην ρισκάραμε να πέσει τπτ κ να μας πλακώσει...μηχανικός που φέραμε κ καλά για να ανοίξουμε μια πόρτα μας είπε ότι δεν παίρνει καμία επέμβαση γιατί είναι πολύ παλιό
-
Kαλησπερα
Ο/Η @periergeia είπε στο Kαλησπερα:
@panasss μάξιμουμ 80 υπολογίζουμε..
Βρε φιλαράκο είσαι 80 πόντους πάνω από το έδαφος δεν μας είπες?
Kαλησπερα
@panasss 85 με 90 πόντους είμαι πάνω απ' το έδαφος...το αντικείμενο λογικά ακουμπάει έδαφος η λίγο πιο πάνω ...δεν μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά..άρα θέλουμε κάτι να ναι κάπου στους 80 πόντους η κ μεγαλύτερο γτ δεν είναι μπαμ ευθεία ρε αδερφέ απ' ότι υπολογίζουμε ..σπάμε το κεφάλι να βρούμε τρόπο...δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ με την περιγραφή μου.
-
Kαλησπερα
@periergeia. Καλά και να βγάλεις μια δυο πέτρες δεν πέφτει το κτίριο όσο παλιό και να είναι. Μπορείς να υπολογίσεις το βάρος? Παίζει και αυτό ρόλο. Εκτός και αν είναι κάποιο δαχτυλίδι.