@panasss αμα εγραψε ετσι ας τα βαλει στον κ..ο του κ εσυ μαζι του. τελος
-
Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?
@leonight είδες πόσα απλά το έγραψε όλα τα κουτάβια σαν και εσένα βλέπουν μουτζα η οποία πάντα συνοδεύεται με το να πάρτα το έφτιαξε για να σου πει αν είσαι μάγκας πάρτα!
Κατάλαβες χαιβανι και μετά εγώ τι σου φταίω αν δεν σου άφησε ρολεξ με μπριγιαν στα νούμερα όπως εσύ το έχεις φανταστεί?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss εσυ φιλε οντως μεγαλο προβλημα εχεις.. παρε μια φουσκωτη να ξεδωσεις γιατι δεν σε βλεπω καλα.. οσο για το ρολεξ εχω το καλυτερο σημαδι που δεν εχεις ξανα δει στην ζωη σου.τελος. ρολεξαρα εχω.. αλλα μακαρι να βρω την ερμηνια και τοτε θα σου στειλω εδω και θα σου πω κ εγω π α ρ τ α καταλαβες ειρωνικέ?
-
@leonight το έχεις σε περιφραγμένο ελεγχόμενο χώρο η γνωρίζεις τις σφραγίδες που έχει το διαβατήριο μου
και δεν έχω περάσει από εκεί?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss καλη συνεχεια να εχεις φιλε ακρη δεν βγαζω μαζι σου.. λεω λες λεω λες..λεω λες λεω λες.. τι καταλαβες τωρα.. μονο εσυ ξερεις
-
@leonight δεν νομίζω να σου συμβαίνει πρώτη φορά ? Είναι καιρός που δεν σε καταλαβαίνουν πολλοί εδώ μέσα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@leonight καλησπέρα Δεν νομίζεις ότι έχεις ξεφύγει λίγο
Όταν ζητάμε βοήθεια και ειρωνευόμαστε κάποιον προσπαθεί να μας βοηθήσει δεν κάνουμε κακό μόνο σε εμάς αλλά και σε κάποιους άλλους τους οποίους θα περνάνε κάποια βοήθεια μελλοντικά .
Θα σε παρακαλούσα να χαλαρώσεις λίγο
Και σαν ψαχτήρι πού είσαι δες λίγο πιο προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία που σου ανέβασε ο πάνας και θα καταλάβεις ότι ναι είναι όντως ρολόι
και συγκεκριμένα επιτραπέζιο ρολόι
Άφησα το θέμα να εξελιχθεί για να δω πού θα καταλήξει
Ε πίστεψέ με ότι δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος ο οποίος εκφράζεσαι και δεν μιλάω για τον Κώστα μιλάω γενικά παρόλο που έχω και τη συμπάθεια απέναντί σουΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 τι να καταλάβω ρε φίλε μου ο άνθρωπος είναι τέρμα ειρωνία μα τέρμα όμως εδώ άνοιξα ένα θέμα μ άλλο σκοπό κ αυτος εβαλε ένα ρολόι δικό του μια σκέτη φωτογραφία.. Ε και εγώ τώρα τι θες να κάνω να κάτσω να με ταπώνει ο πάνας λες και με ξέρει από χθες.. δε τα γουστάρω αυτα όταν κάτι δεν μ αρέσει θα κάτσω να το πω είμαι υπερήφανος και Ποτε δεν σκύβω το κεφάλι για κανέναν.. όπως μου απαντάνε κ εγώ έτσι θ απαντώ τέλος.. καλή συνέχεια να εχεις.. τελευταίο μήνυμα που γράφω για το θεμα μπλα μπλα οποίος θέλει να απαντήσει επι του θέματος καλός αλλιώς τέλος η συζήτηση γιατί δεν οδηγεί πουθενά..
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@soulis1 τι να καταλάβω ρε φίλε μου ο άνθρωπος είναι τέρμα ειρωνία μα τέρμα όμως εδώ άνοιξα ένα θέμα μ άλλο σκοπό κ αυτος εβαλε ένα ρολόι δικό του μια σκέτη φωτογραφία.. Ε και εγώ τώρα τι θες να κάνω να κάτσω να με ταπώνει ο πάνας λες και με ξέρει από χθες.. δε τα γουστάρω αυτα όταν κάτι δεν μ αρέσει θα κάτσω να το πω είμαι υπερήφανος και Ποτε δεν σκύβω το κεφάλι για κανέναν.. όπως μου απαντάνε κ εγώ έτσι θ απαντώ τέλος.. καλή συνέχεια να εχεις.. τελευταίο μήνυμα που γράφω για το θεμα μπλα μπλα οποίος θέλει να απαντήσει επι του θέματος καλός αλλιώς τέλος η συζήτηση γιατί δεν οδηγεί πουθενά..
Ρε φίλε να σου απαντήσει ποιος κ τι;;;έβαλες φωτό;;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ φίλε δεν μπορώ να βάλω. Γνωρίζεις την λύση πως παίρνουμε μέτρα; 😎
-
αν δεν μπορείς να βάλεις φωτο τότε τι ομάδα είμαστε???
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
@leonight Ναι οι καρδούλες πάνε γάντι στο θέμα για αυτό στην αλλαγή της ημέρας θα πάει αρχείο!!!
Κάθε σημάδι είναι διαφορετικό εγώ δεν κατάλαβα γτ δε βάζεις φωτό και τι ακριβώς φοβάσαι ...Δε μου λες εγώ αν σου έκανα προξενιό με μια και στην περιέγραφα θα πήγαινες απευθείας στην εκκλησία ή αρχικά θα ζητούσες να δεις φωτό , μετά γνωριμία κ μετά τα υπόλοιπα
-
Αυτή η δημοσίευση έχει διαγραφεί!| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@ΑΝΔΡΕΑΣ φίλε δίκιο έχεις αλλά βουνό πηγαίνω μ ένα φιλαράκι που ήμαστε χρόνια φίλοι περίπου 20.. το συζητήσαμε και είπαμε να μην το βάλουμε γιατί αυτήν την απόφαση πήραμε.. όποτε κ εγώ θα ήθελα ο καθένας να πει την άποψη του στο θέμα απόκρυψης ρολογιού αν ξέρει κάτι αν όχι πάλι καλώς αλλά θα ήθελα να μην σβηστεί το θέμα γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί κάποιο μέλος να γράψει κάτι..
-
@leonight Δεν κατάλαβες κάτι το θέμα επέστρεψε για να δοθούν εξηγήσεις
Και όχι να παραμείνει ανοιχτό από την στιγμή που δεν υπάρχει ανάπτυγμα
σε πραγματικά στοιχεία και αναφορά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Διαβάζοντας την ανάρτηση μου δεν υπάρχει πουθενά ειρωνία προς την σελίδα και τα μέλη της. Τώρα το καλέσατε το 141 η ώρα είναι 10 και κάποιος άλλος να ανεβάζει γυναικείο ρολόι κινεζικό πιστεύω υπάρχει κοροϊδία..απέναντι μου. Παρακολουθήστε της αναρτήσεις των μελών προς την ερώτηση μου κει θα δείτε ότι εγώ δεν έχω ειρωνικό ύφος προς την σελίδα.