@leonight Γιατί αμφισβητείς το 10+ 15 το ρολόι που ανέβασα δεν είχε αριθμούς
Το αμφισβήτησες και ανεβάζω σύγχρονο και αυτό χωρίς αριθμούς το οποίο όμως
λανσάρεται και πωλείται που βλέπεις την ειρωνεία???
-
Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss είναι δυνατόν ειλικρινά τώρα περιμένεις να μου αλλάξεις γνώμη για το ρολόι το αρχικό που ανέβασες; Όπως σου είπα δεν έχω κάτι να χάσω η να κερδίσω αν το παραδεχτώ ότι είναι ρολόι αλλά επειδή δόξα το θεό έχω καλό μάτι κει λέω την αλήθεια τι βλέπω. Δεν μπορώ να πω ψέματα για κάτι που βλέπω.. και να το παρομοιασω με κάτι άλλο.
-
@italos2 υπάρχει φίλε όταν βρέθηκα με το μέλος Greek για τον ανιχνευτή μετάλλων σιμπλεξ.. του το έδειξα το είδε και μου είπε ενδιαφέρων είναι..γιατί δεν το ανεβάζεις στην σελίδα μου είπε..
-
Τέλος πάντων κύριε διαχειριστή οι διαχειριστές.. εγώ έχω καθαρό μυαλό καθαρή συνείδηση ότι θέλεις η θέλετε κάντε για το θέμα που ανέβασα..οποια ενέργεια αποφασιστεί να είναι σωστή και τίμια η κίνηση που θα γίνει. Ποτε κανένας να μην σκύβει το κεφάλι να είναι υπερήφανος για την σκέψη και τον λογο του κ ας είναι λάθος..γι αυτό είναι τα μέλη να βοηθούν ο ένας τον άλλον.. το κακό Ποτε δεν ήταν καλο..
-
@leonight Κοίταξε παλικάρι όταν μιλά ο panasss σχετικά με σήμανση είναι τσεκαρισμένο και τελειωμένο! Τώρα ποσώς με ενδιαφέρει αν θέλεις να μάθεις και να ξεστραβωθείς
Εδώ υπάρχουν μέλη που διψούν για να μάθουν και δεν θα επιτρέψω να έχουν αμφιβολία σε ερμηνείες επειδή είσαι ξερόλας και ισχυρογνώμονας!
όμως το ξέρεις ότι είσαι κουτάβι ακόμα στο θέμα της έρευνας και το βλέπουμε αυτό στα γραπτά σου ότι δεν σκαμπάζεις τίποτα από ¨μουσική¨
τα θέματα ανεβαίνουν και συζητάμε πραγματικές αναφορές για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο τι λέμε!!!
Και η κουτοπονηριά δεν ανεβάζω φωτο ξενερώνει τον καθένα που θα είχε την διάθεση
να συμμετάσχει στην συζήτηση δηλαδή θεωρείς όλους εδώ μέσα μαλακες
που ανεβάζουν φωτογραφίες και εσύ είσαι ο έξυπνος έτσι?
αμ δε
όπως καταλαβαίνεις είναι το αντίστροφο
αναρωτήθηκες στα τόσα χρόνια πόσοι το έχουν δει και πιθανόν και να
το έχουν ξεψειρίσει κάτσε λοιπόν σαν την κλώσα να το φυλάς!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss καταλαβαίνω τι λες αλλά ξερόλας δεν είμαι δεν είπα κάτι τέτοιο εσυ μου το λες συνέχεια αυτό. Να διακρίνω ένα σημαδι ξέρω Ποτε είναι φρέσκο και Ποτε είναι όντως σημαδι. Πίστεψε με ότι κανένα μέλος δεν το έχει δει γιατί πριν 9 χρόνια πήγαμε στο μέρος βρήκαμε κ ένα κέρμα που δεν το πήραμε διότι αρχαιοκάπηλος δεν είμαι..πέρυσι πήγαμε και το κέρμα ήταν εκεί πάλι στην ίδια θέση κ εμείς απορήσαμε πως δεν πήγε κάποιος άλλος εκεί όποτε καταλαβαίνεις ποιος είναι ξερολας φίλε μου. Εγώ ξερολας θα είμαι όταν γνωρίζω κάτι 100 τα 100 να το έχω δουλέψει και να υποστηρίζω αυτό που λέω με πράξεις. Αυτά από εμένα το κουτάβι όπως λες.. το κουτάβι όμως μπορεί να είναι και λύκος γι αυτό να προσεχεις τι λες.
-
@leonight Είσαι λίγο κουκουρουκου ε το έχεις καταλάβει?
Τα 64 χρόνια που λείπουν γνωρίζεις τι έγινε???
Και τι περισσότερο μπορεί να κάνει ένα κουτάβι Λύκου από το να περιμένει να το ταΐσουν?
Σύνελθε και προσγειώσου!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss όπως γνωρίζεις ο λύκος είναι μοναχικό σκυλί μπορεί να ζήσει και μόνο του χωρίς να το ταΐζουν..θα βρει τον τρόπο του μόνος του να ζήσει χωρίς την βοήθεια αλλά πάλι θα βρει να φαΐ.. τα 64 χρόνια που δεν γνωρίζω ομως συνάνθρωποι μας και μέλη που έχουν ασχοληθεί με θέματα απόκρυψης και σημαδια ελπίζουν και ζουν με την ελπίδα..αλλά πολλοί έχουν πει και γνωρίζουμε.. ότι οι περισσότεροι δεν έχουν βρει τίποτα απλώς είναι ένα χόμπι που σε τραβάει και σε τραβάει γιατί το αγαπάς.. αν ξέρεις τόσα πολλά όπως λες θα μπορούσες να πεις απλά ότι ξέρεις φίλε εγώ μέχρι εκεί μπορώ να βοηθήσω παραπέρα αν δεν δω εικόνα δεν μπορώ και καλή συνέχεια να έχεις… τόσο απλά
-
@leonight κολοκύθια τουμπανα ότι θυμάσαι χαίρεσαι και ουρανοκατέβατος να ήσουν θα ήξερες ότι πάντα μιλάμε δείξε φωτογραφία!
Όσο για τα μάτια σου που βλέπουν και ξεχωρίζουν δήθεν θέλουν στην κυριολεξία ξεκαπνισμα για να στρώσεις και να σταματήσεις να λες βλακείες!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@leonight η απάντησή μου στο καλέστε το 141 και η ώρα είναι αυτή
Μόνο ειρωνεία δεν είχε
σου έγραψα και σε άλλο post να κοιτάξεις αυτό που ανέβασε ο πάνας κι αν το προσέξεις σαν ψαχτήρι πού είσαι θα έβλεπες ότι είναι ρολόι και μάλιστα επιτραπέζιο
γενικά το θέμα έτσι όπως το ανέπτυξες ήταν λάθος
θα μπορούσε να γίνει μία γενική συζήτηση πάνω στην σήμανση ρολόι η οποία θα ωφελούσε το γενικό σύνολο πιστεύωΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@leonight
Λεωνιδα μπορω να επιβεβαιώσω οτι με εδειξες ενα σημαδι ρολοι. Και σε ειπα ανεβασε το στο φορουμ να το δουν και αν θελει καποιος που κατεχει την ερμηνεια να σε βοηθήσει, σε ειπα ακομη οτι δείχνοντας το σημαδι δεν προδιδει το σημειο. Εσυ μπηκες σε μια διαδικασια αντιπαραθεσης με τα μελη που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν. Μπορεις ακομη να το σωσεις,.ζητώντας συγνωμη απο τα μελη που εθιξες. Δεν στα χωνω, απλα σε λεω οτι θα ελεγα στον γιό μου που έχετε ιδια ηλικια. -
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@panasss όπως γνωρίζεις ο λύκος είναι μοναχικό σκυλί μπορεί να ζήσει και μόνο του χωρίς να το ταΐζουν...
Ο μοναχικός λύκος είναι ο λύκος που εκδιώχθηκε από την αγέλη... Όπως θα έπρεπε να γνωρίζεις....και είναι μοναχικός μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει διαφορετικά δεν επιβιώνει.
Υγ.
Περισσότερα για τη κοινωνία και κοινωνική συμπεριφορά της αγέλης σε άλλο κείμενο."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@soulis1 Γενικα αυτο ηθελα να αναπτυχθει πανω στην συζητηση για την σημανση ρολοι..οπωσ το λες. να μας πει ο καθενας την γνωμη του αν ξερει τα βασικα στοιχεια.. φιλε δεν μπορω να συζηταω αλλο για ειρωνια και παρεξηγησεις γιατι δεν οδηγει πουθενα.. καλη συνεχεια να εχεις..ευχαριστω
-
@greek καλησπερα φιλε.. ναι οπως τα λες εγινε.. για το ρολοι..αλλα η διαδικασια δεν ξεκινησε απο εμενα..καταλαβαινω τι λες..απολυτα. δεν χρειαζεται καμια συγνωμη να πω δεν χροσταω σε κανεναν.. καλη συνεχεια να εχεις.. ευχαριστω για την συμβουλη
-
@moyia Μια χαρα τα λες φιλε μου..περηφανος και δυνατος παραμενει.. να σαι καλα.
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@greek καλησπερα φιλε.. ναι οπως τα λες εγινε.. για το ρολοι..αλλα η διαδικασια δεν ξεκινησε απο εμενα..καταλαβαινω τι λες..απολυτα. δεν χρειαζεται καμια συγνωμη να πω δεν χροσταω σε κανεναν.. καλη συνεχεια να εχεις.. ευχαριστω για την συμβουλη
Ξεκίνησες με
Λαμογίες και ξέρω γ κ επειδή εντάξει σε μένα δεν περνάνε αυτά η θα πούμε για κάτι αν ξέρουμε και βλέπουμε ότι είναι όντως ρολόι η δεν γράφουμε για να λέμε ότι
Που την είδες την Λαμογια???
Έγραψες
@panasss φίλε δεν αντιλέγω ότι ασχολείσαι μισό αιώνα και μπράβο σου αλλά όταν πετάς μια φωτογραφία μ ένα στρογγυλό πράμα χωρίς τίποτα άλλο τι πρέπει να σου πω ότι είναι ρολόι; Πολύ ειρωνία ρε φίλε για το τίποτα… έτσι ήσουν πάντα η το χόμπι σ έκανε έτσι; Χαλάρωσε λίγο.. με τα χρόνια γερνάνε και τα σημαδια εσυ αυτό που λες ρολόι και πιστεύεις ότι είναι ρολόι γιατί μόνο εσυ το ξέρεις μπορεί πριν δέκα χρόνια να ήταν ρολόι κ με τα χρόνια να έχει φθαρεί..ναι όμως ο άλλος που μα το ξέρει
Επειδή γερνούν και φθείρονται τα σημάδια ρολόγια θεωρείς ότι παύουν και να είναι ρολόγια και χάνουν την αξία τους?
χρεώνεις ειρωνεία σε κάποιον που θέλει να σε ξεστραβώσει ? πάμε παρακάτωσου παρουσιάζω ρολόι χωρίς νούμερα πουλάς τρελιτσα και γράφεις
@panasss απαλο δερμα πετιτ.. μπορει να ειναι και καμια φουσκωτη κουκλα να βγαινουν τα χοντρα χαχαχαα τελος παντων...
Πουλας και εξυπνάδα προσπαθώντας να χειραγωγήσεις το θέμα λέγοντας
παιδια στο θεμα μας το ρολοι. υπολοιπα ειναι σαλια μαλια..την ουσια θελουμε.. μαλωματα και ειμαι εξυπνος και ειμαι πιο εξυπνος και ξερω πολλα και λογια μονο λογια δεν βγαζουν νοημα..ξερεις πολλα απεδειξε το. πραξεις θελουμε τα λογια ειναι για τα πρωιναδικα..τελος προχωραμε μποστα ο ενας να βοηθαει τον αλλον οχι να κοιταμε μονο την παρτυ μας..αισιοδοξια θελουμε και να βρουμε λυσεις.
Άραγε κατάλαβες ποτέ ότι εδώ μέσα υπάρχουν μέλη με γνώσεις και εμπειρίες που ούτε σε δέκα ζωές δεν θα αποκτήσεις ?
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να τολμήσει ένα ¨κουτάβι¨ της έρευνας να τους αμφισβητήσει!Εγραψες
@panasss τωρα καταλαβα τι εννοεις.. εγω μπερδευτηκα νομιζα οτι κι αλλος ανεβασε ιδιο θεμα με το δικο μου κ εβαλε φωτογραφια. ναι την ειδα καλλητεχναρα ειναι.. χαχαχαα δωσε τα φωτα σου μεγαλε..αμπλουτισε μας με την ιστορια σου μην τα κρατας μεσα σου...ασχολεισε παλι με χαζα χαμενα και δεν δινεις τις γνωσεις σουΕγραψα
@italos2 Το ρολόι κάποια στιγμή μπορεί να το δει αλλά την ¨εντολή¨ Παρόλου που
είναι ξεκάθαρη δεν θα την καταλάβει ποτέ το πιθανότερο να παρεξηγηθεί?
0000
@leonight Ακόμα πιο ξεκάθαρα? Βλέπω μια αδυναμία στην εμβάθυνση του νοήματος
για κάνε μια προσπάθεια τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης του χεριού???Και συνεχίζεις την τρελιτσα με το να γράψεις
@panasss ο καλλιτέχνης μαλλον τρομπαριζε πολυ στα βραχια και λεει δεν βαριεσαι ας το ζωγραφισω σε βραχο.
Σε διαφωτίζω ότι είναι επιβεβαίωση του χρηματικού και σε πικάρει έμμεσα παρτα. εδώ γύρω τα έβαλα και ότι δεν είναι μουντζα που βλέπεις
Και Παρόλου που έχεις γράψει ότι δεν παρεξηγείσαι
Αλλά σαν κουτσαβάκη που είσαι γράφεις
@panasss αμα εγραψε ετσι ας τα βαλει στον κ..ο του κ εσυ μαζι του. ΤελοςΜαγκιά ε?
Και συνεχίζεις την χειραγωγήσει τι ομάδα είμαστε? αφού δεν σου δίνουμε αυτό που
ΖητάςΤόσα άτομα σου έγραψαν ότι είσαι λάθος αλλά εσύ ανένδοτος δεν χρωστάς να πεις συγνώμη!
Θα την πω όμως εγώ!!!
Συγνώμη φιλαράκο αλλά ο τρόπος σου είναι έξω από τις γραμμές της σελίδας!
Τρεις ημέρες διακοπές και 15 ημέρες για να ξαναγράψεις!
περιηγήσου σε παλιά θέματα Για να μπεις στο πνεύμα της σελίδας!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107