παιδια στο θεμα μας το ρολοι. υπολοιπα ειναι σαλια μαλια..την ουσια θελουμε.. μαλωματα και ειμαι εξυπνος και ειμαι πιο εξυπνος και ξερω πολλα και λογια μονο λογια δεν βγαζουν νοημα..ξερεις πολλα απεδειξε το. πραξεις θελουμε τα λογια ειναι για τα πρωιναδικα..τελος προχωραμε μποστα ο ενας να βοηθαει τον αλλον οχι να κοιταμε μονο την παρτυ μας..αισιοδοξια θελουμε και να βρουμε λυσεις..
-
Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?
Ο/Η @panasss είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@leonight Άραγε δεν είναι η ειρωνεία το να αμφισβητείς ένα ιστορικό μέλος που έχει δείξει με τα γραπτά την εμπειρία του? Το ότι εμφανίζεται μια φωτογραφία χωρίς διευκρινήσεις
Είναι τροφή για να ξεκινήσει μια συζήτηση αλλά όταν υπάρχει αμφισβητήσει τότε
χάνετε κάθε ενδιαφέρον για ανάπτυξη θέματος!!!Προϊστορικό να διορθώσω τομάρ
Μα προσφάτους εκπολιτισμενου -
@leonight Φίλε μου όλα τα σημάδια είναι το ίδιο.Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο.Τωρα συγκεκριμένα στο θέμα του ρολογιού, σου παρουσιάζει έναν ή περισσότερους χώρους οι οποίοι έχουν μια συγκεκριμένη διάταξη με οριοθετημένα σημεία σταθερά και νοητά.
Που πας ρε Καραμητρο??
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΑΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ!!!! -
@καραμητρος το ρολόι γενικά σε στέλνει σε άλλο σημαδι ή ειναι το τελικό; Υπάρχουν και κολαουζα ή δεν είναι απαραίτητο;
-
Κολαουζα ή ενθυμήματα, χρηματικά κ μη πάντα υπάρχουν σε δουλειά.Το ρολόι τώρα πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα βάση του σχεδίου που σου παραθέτει.Ειναι τα βασικο σημείο επισήμανσης του σχεδίου που χωρίς αυτό δεν μπορεί να βγει η δουλειά.Αρα πρέπει να βρεις αυτό το σημείο οποιαδήποτε, για να φτάσεις στο ακριβές σημείο.
Που πας ρε Καραμητρο??
@καραμητρος πες οτι εχουμε ρολοι με δεικτες..προς τα που θα πας?
-
@καραμητρος Τι να βάλει ρε φίλε. Χωρίς να έχω τίποτα με τον άνθρωπο και χωρίς να έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης ο φίλος μιλάει από την αρχή υποθετικά. Κάπου άκουσε για κάποιο ρολόι και χωρίς να έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται άνοιξε ένα θέμα και αδυνατεί να καταλάβει τι του λέμε.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Ο/Η @καραμητρος είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
Κολαουζα ή ενθυμήματα, χρηματικά κ μη πάντα υπάρχουν σε δουλειά.Το ρολόι τώρα πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα βάση του σχεδίου που σου παραθέτει.Ειναι τα βασικο σημείο επισήμανσης του σχεδίου που χωρίς αυτό δεν μπορεί να βγει η δουλειά.Αρα πρέπει να βρεις αυτό το σημείο οποιαδήποτε, για να φτάσεις στο ακριβές σημείο.
-Νομίζω ότι είναι αυτονόητο το να βλέπεις ολοκληρωμένες τις( γενικά ονομαζόμενες) αναφορές διαφορετικά δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη στο τι πως
Και σε τι αναφέρεται?
το ότι το διατυπώνεις ως βασικό σημείο επισήμανσης του σχεδίου δεν βγάζει νόημα
γιατί σαφώς δεν είναι υποχρεωτική η σήμανσή με ρολόι άσχετα αν έχει χρησιμοποιηθεί
πολλές φορές για αυστηρά συνοπτικές κατευθυντήριες οδηγίες!
Προφανώς θα ήθελες να γράψεις αφετηρία (σημείο μετρήσεων?)
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@καραμητρος πάμε… εξωτερικός κύκλος…εσωτερικός κύκλος…έχουμε δυο κύκλους ο ένας μέσα στον άλλον…. δυο δείκτες… γραμμές αντί αριθμούς….τέλεια στην μέση μου ενώνονται οι δείκτες (μεγάλος και μικρός) Κάτω απ το. Εξωτερικό κύκλο ένα παραλληλόγραμμο κάτω από εξωτερικό κύκλο… αυτά… είναι κρυμμένο μικρό σημαδι πάνω σε βράχο λίγο πλάγιο δεν έχει άλλο σημαδι στον χώρο αυτόν… πάμε παιδιά μια βοήθεια αλλιώς θα πάω με το σιμπλεξακι μου μακάρι να είναι και τυχερό του Greek… μην μου λέτε μόνο βάλε εικόνα ή ψάξε για σημαδια..αυτά μπορώ να πω.. αλλά το θέμα δεν είναι η εικόνα να βάλω γιατί κ εκεί να μείνουν τα πράγματα αν έχει ότι έχει δεν με συγκινεί και πολύ…το θεμα ειναι χωρίς μηχάνημα και ο τρόπος σκέψης της απόκρυψης με σημαδι το ρολόι..πως μπορεί να σπάσει..θα μπορούσα να βάλω πολλές εικόνες από διαφορα οδοιπορικά μου…με καρδιές με φίδια με γουρούνια με αετο με τσολιά με λουλούδια με σπίτι και πολλά πολλά γράμματα και ημερομηνίες αλλά άκρη έχω καταλάβει δεν βγαίνει..είναι η κούραση στο βουνό γιατί πέφτει πολύ περπάτημα δεν έρχονται αυτά μόνα τους μια φορά να πας θα βρεις ένα σημαδι…την επόμενη που θα πας θα βρεις αλλα δέκα..όποτε όλα μαζί είναι μια πίκρα όταν γυρνάς απογοητευμένος…κ άμα σε πιάνει και η βροχή εκεί να δεις πίκρα.. οποτε προχωράς με αισιοδοξία κ ελπίζεις να πέσεις πάνω σ αυτό που θες με θετική ενέργεια πάντα. Όλα δεκτά και μακριά από αρνητικούς γιατί άλλο το γράφω εδώ κ άλλο εκεί έξω..Τέλος. Λεωνιδας.
-
@italos2 γιατί υποθετικά δεν μπορεί να υπάρχει κάποιο σημαδι;πχ βρίσκεις ένα 25-4-1957 τι πρέπει να κανεις να δεις εικόνα θα μου πεις πάλι..Πρέπει να το γράφει κάπου στον βράχο; Είσαι τόσο δυνατός λυτης που γνωρίζεις απ ολα τα σημαδια την ερμηνεία τους; Γράψε βιβλίο φίλε..τι να σου πω..
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
@italos2 γιατί υποθετικά δεν μπορεί να υπάρχει κάποιο σημαδι;πχ βρίσκεις ένα 25-4-1957 τι πρέπει να κανεις να δεις εικόνα θα μου πεις πάλι..Πρέπει να το γράφει κάπου στον βράχο; Είσαι τόσο δυνατός λυτης που γνωρίζεις απ ολα τα σημαδια την ερμηνεία τους; Γράψε βιβλίο φίλε..τι να σου πω..
Να δω πως πιστοποιείται ότι δεν έχεις καταρράκτη και στα δύο τα μάτια?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss γυαλακια ποτε δεν ειχα στην πορεια μου μια χαρα βλεπω..παμε παμε στο θεμα μας αφηστε τα ματακια.. την ουσια θελουμε..πραξεις οχι λογια.. απο λογια και χαζα χαμενα εχουμε χορτασει φιλε μου. καλημερα εεεεεεεεεεεεεεε
-
Φίλε Λεωνίδα καλά το περιγράφεις εσύ το ρολόι.. Αλλά θέλω να το δω με φωτο τον τρόπο που είναι σκαλισμένο.Καποια πράγματα δεν μπορούν να τα δουν πολλοί. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.Μια εικόνα χίλιες λέξεις για κάποιο έμπειρο μάτι!
Που πας ρε Καραμητρο??
@καραμητρος θα δω τι μπορω να κανω φιλε πρεπει να παρω αδεια απ τον συνεργατη-φιλαρακι μου που πηγαινουμε μαζι βουνο..
-
@leonight φίλε ζητάς βοήθεια αλλά δεν βάζεις φωτό τι περιμένεις ;;;; Μια φωτό έχει στοιχεία που κάποιος έμπειρος κ γνωστηςωμπορεί να τα διακρίνει ενώ εγώ κ εσύ θα τα προσπερνουσαμε ..Αν συνεχίσεις στ ίδιο μοτίβο στ υπογράφω δεν θ πάρεις βοήθεια
-
Ο/Η @καραμητρος είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
Φίλε Λεωνίδα καλά το περιγράφεις εσύ το ρολόι.. Αλλά θέλω να το δω με φωτο τον τρόπο που είναι σκαλισμένο.Καποια πράγματα δεν μπορούν να τα δουν πολλοί. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.Μια εικόνα χίλιες λέξεις για κάποιο έμπειρο μάτι!
Τώρα τ διάβασα φίλε με προλαβες
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ καταλαβα φιλε μου..μεχρι το βραδυ θα απαντησω για την φωτο..
-
Ο/Η @leonight είπε στο Ρολόι. Ένα εύκολο η δύσκολο σημάδι απόκρυψης?:
απο λογια και χαζα χαμενα εχουμε χορτασει φιλε μου
≠=======================
Αμ δεν το βλέπω θέλεις μεγάλο αγώνα για να ξεστραβωθεις!
Στο θέμα ανέβηκε και άλλη φωτογραφία από άλλο μέλος την είδες?
Άραγε τι να σου λέει???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107