Ζητείται δοκιμαστηριο εντός Αττικής για δοκιμές αποστατικών.
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@chris212 Στο αυτοκίνητο και απέναντι από το χρυσοχοείο!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ζητείται δοκιμαστηριο
@chris212 πολύ δύσκολα θα βρεις από την άποψη ότι είναι για προσωπική χρήση.
Αν κουβαλήσουν άγνωστους και διαρρεύσει το σημείο το δείγμα
θα φύγει σε χρόνο ζετέ!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ζητείται δοκιμαστηριο
@chris212 Θα δοσεις σε εναν φιλο σου οτι θες να βρεις και θα τα κρυψει για να μην ξερεις εσυ που ειναι.Για να γινουν παλια κανουμε την εργασια αυτην,ανοιγουμε την τρυπα, βαζουμε φωτια και καιμε την τρυπα βαζουμε αυτο που θελουμε.Και μετα καιμε οταν το σκεπασουμε.
Αν τα βρεις τοτε δουλευει!!!! -
Ζητείται δοκιμαστηριο
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες έχω ήδη δοκιμαστηριο δικό μου το ένα είναι 9 χρόνια και το άλλο 7, ο λόγος που ψάχνω και άλλα είναι με τις δοκιμές να μπορώ να προσδιορίσω απόσταση και βάθος.
Και επίσης να γνωρίζω το μέταλλο του δοκιμαστηριου.Δεν ζητάω απαραίτητα χρυσό στο δοκιμαστήριο θέλω γενικότερα ευγενή μέταλλα. Ο τρόπος που περιγράφεις παραπάνω είναι καλός αλλά προτιμώ άλλους τρόπους... -
Ζητείται δοκιμαστηριο
@chris212 Τον τροπο που εγραψα ειναι το Α και το Ω.
Αν τα βαλει αλος και τα βρεις τοτε κατι μπορη να πετυχεις. Αν ησουν βορια Ελλαδα τοτε κατι θα γινοταν.
Το βαθος το βρυσκουμε με τον τροπο που θα αναφερω.Εχουμε πλατη τον στοχο και βαδιζουμε στην γεννητρια το πρωτο κλεισιμο ειναι ο ογκος μετραμε πατηματα μετα το επωμενο κλεισιμο μεχρη την γεννητρια τα πατηματα ειναι το βαθος.Καθε πατημασια ειαι 30cm. -
Ζητείται δοκιμαστηριο
@pontper Περικλη το πρωτο κλεισιμο και το δευτερο ειναι ο ογκος? Δηλαδη στον ογκο αν ειναι δυο πατουσες τα κλεισιματα ο ογκος ποσο ειναι? 60 εκατοστα?και μετα το τριτο κλεισιμο μεχρι τη γεννητρια ειναι το βαθος?
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@demis Αν απλωθουν κατω περιπου ειναι 60χ60.
Και οταν ειναι σε υψος ο στοχος τοτε περναμαι την γεννητρια και βλεπουμε ποσο ψηλα ειναι. -
Ζητείται δοκιμαστηριο
@pontper σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις οδηγίες αλλά δεν μιλάω για ραυδοσκοπικο αποστατικο. Τα αποστατικά που δουλεύω, δουλεύουν με το φαινόμενο κάποια με δείγμα και κάποια υπέρυθρα και κάποια με συνδυασμό..
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@stampa δεν θυμάμαι ότι είπα ότι το θέλω για αυτό το μηχάνημα νομίζω η παραπάνω δημοσίευση μου είναι ξεκάθαρη για το λόγο που το ζητάω... Επίσης το να βλέπεις αντίδραση του μηχανήματος σε διάφορα μέταλλα - χρόνια - εδάφη νομίζω αξία ανεκτίμητη..
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@chris212 ούτε γω είπα ότι είπες για αυτό, απλά δε χρειαζόταν να το αναφέρεις γνώμη μου εφόσον δουλεύει.
Ακούγεται κάτι σαν διαφημιστικό ποστ εκτός κι αν δε σ αφήνει η χαρά να κρυφτείς.
Όπως και να χει καλές επιτυχίες.PS
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@stampa ο μόνος λόγος πού ειπώθηκε είναι γιατί δεν θυμάμαι κάποιον ιδιοκτήτη της μάρκας αυτής να είναι χαρούμενος οπότε το να λές ότι έχω μια αντιγραφή δεν είναι και ότι καλύτερο.. ανάγκη διαφήμισης?? Από εμένα δεν νομίζω δεν προσπάθησα να πουλήσω κάτι στα χρόνια που είμαι εδώ μέσα..από την άλλη η χαρά που δεν με αφήνει να κρυφτώ ασχολιαστο... Το πιο ωραίο και με νορμάλ τρόπο που είπες είναι το "καλές επιτυχίες" οπότε σε ευχαριστώ πολύ
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@chris212 Δε χρειάζεται να απολογείσαι, δεν είχα αυτή την πρόθεση ούτε σου χρέωσα κάτι από τα παραπάνω που λες. Κάποια σχόλια έκανα πάνω στο σχόλιο σου .. απλά.
Καλές επιτυχίες να χεις, ξανά.PS
-
Ζητείται δοκιμαστηριο
@stampa Κι αφού το αντίγραφο δουλεύει τι το θες το δοκιμαστήριο τότε?
Ίσως ψάχνει την επανάληψη του φαινομένου?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!