Ειναι το πρωτο σαιτ που φιλοξενηθηκα εδω και αρκετα χρονια σαν ψαχτηρι απο τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του ΠΑΡΗ!!! ειναι το πρωτο σαιτ που δημιουργουσε πολλες πανελληνιες συναντησεις δινοντας την ευκαιρια να γνωριστουν μεταξυ τους τα μελη με αποτελεσμα να δημιουργηθουν πολλες φιλιες. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ!! ειναι το πρωτο σαιτ που επεδιωξε να κανει τον πρωτο συλλογο. ειναι το πρωτο σαιτ που καταφερε να ενωσει καποιους εμπορους με ψαχτηρια. ειναι το πρωτο σαιτ που προσπαθουσε να προφυλαξει τα μελη του απο τα εμπορευομενα αρπακτικα. τι να πρωτοθυμηθω?? ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ??? ΔΟΚΙΜΕΣ??? ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ?? ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ?? ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!! Η πολυετη αυτη πορεια ομως μεσα απο αυτο το σαιτ μας εχει διδαξει αρκετα πραγματα. αναφερομαι στους παλιους που ο καθενας για τον δικο του λογο πολλοι εχουν αποχωρησει. Ενας ημουν και εγω. Αποφασισα να επανελθω και να συμμετεχω ενεργα εως εκει που το επιτρεπουν οι γνωσεις μου. Εως εκει που τα 45 χρονια εμπειριας μου μπορουν να μεταφερουν καποια πραγματα στους νεοτερους εαν φυσικα το ασπαζονται. Ημουν και ειμαι ο παλιος ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ ( παρατσουκλι γεννημενο απο τον αειμνηστο φιλο μου) και δηλωνω ΠΑΡΩΝ!!! ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
-
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
@dimitrisps Καλώς ήρθες και πάλι μπάρμπα...Εμεις οι νεότεροι θα σε κάνουμε πολλές φορές να πάρεις τα χάπια για την πίεση αλλά δεν θέλω να μας παρεξηγήσεις...Σε δημόσιο φόρουμ είμαστε και ο καθένας μπορεί την άποψη του σωστή η λάθος.. Τουλάχιστον ο καθένας να καταλαβαίνει το λάθος του...
-
@paoktsis Μην ανυσηχεις ανηψουδ. 5 η ωρα περνω τα ηρεμιστηκα βαλε και καμια ωρα να με πιασουν .... γυρω στις 6 θα μπενω
-
@dimitrisps
εδώ είμαστε, και παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον τα όσα γράφεις και μαρτυράς.
(Στείλε μερικά χάπια στον παοκτσή, γιατί η ομάδα του πάει από το κακό στο χειρότερο .) -
Καλώς ήρθες λοιπόν
Και επίσημα
φυσικά όπως πάντα
έκανες θριαμβευτική με τυμπανοκρουσίες αλλά τυρεμπορας είσοδο
Μπάρμπα Μήτσο παππούς είσαι χαλάρωσε θα μου πάθεις τίποτα
Εύχομαι καλή συνέχεια και φυσικά καλή επάνοδοΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ο/Η @soulis1 είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
Καλώς ήρθες λοιπόν
Και επίσημα
φυσικά όπως πάντα
έκανες θριαμβευτική με τυμπανοκρουσίες αλλά τυρεμπορας είσοδο
Μπάρμπα Μήτσο παππούς είσαι χαλάρωσε θα μου πάθεις τίποτα
Εύχομαι καλή συνέχεια και φυσικά καλή επάνοδοΣούλη καντον διαχειριστή το τομάρ θα τα βρίσκουν με το Κωτσο θα μπλοκαρ ένας τον άλλον 🤣😂
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ το σκέφτεσαι
..........
Θα πέσει το γέλιο και το κλάμα της αρκούδαςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Δηλώνω παρών και μάχιμος για μάχες μέχρι τελικής πτώσεως όσον αφορά της δυνατότητες των ανιχνευτών 😁
Και βέβαια δεν μπορω να μην παρακαλέσω τον φιλο μου @stampa να δώσει πάλι το παρών ώστε να δώσουμε ώθηση σε αυτό το site που είναι το ιερό δισκοπότηρο των ψαχτήριων..... -
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
Δηλώνω παρών και μάχιμος για μάχες μέχρι τελικής πτώσεως όσον αφορά της δυνατότητες των ανιχνευτών 😁
Και βέβαια δεν μπορω να μην παρακαλέσω τον φιλο μου @stampa να δώσει πάλι το παρών ώστε να δώσουμε ώθηση σε αυτό το site που είναι το ιερό δισκοπότηρο των ψαχτήριων.....Γεια σου τουμαρ ενα
-
Άϊντε ρε παιδιά μέσα από αυτήν την σελίδα έχουμε γνωρίσει άτομα και πράγματα που αλλιώς δεν θα τα γνωρίζαμε.... Επίσης θέλω να πω να μην ξανασυμβούν άλλα τέτοια ή παρόμοια περιστατικά και να λύνονται μόνο μέσω πμ ή δια τηλεφώνου είναι κρίμα για την σελίδα και για αυτόν - αυτούς που την ξεκίνησε και την συνεχίζουν....
Ο επιμένων νικά!!!
-
@Kostas-13 Κωστα δε θελω να με παρακαλεί κανεις οπως και γω δεν παρακαλω κανεναν. Μπορει να μην κρατω κακια σε κανεναν αλλα κι απ την αλλη δεν ξεχνω ομως, ουτε τα καλα ουτε και τα ασχημα.
Η πορεια θα δειξει καποια πραγματα οπως κανει συνηθως παντα και η αληθεια θριαμβεύει πανηγυρικά οπως γνωριζεται ολοι.
Γεια σου @dimitrisps Μητσακο!PS
-
Ο/Η @stampa είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
@Kostas-13 Κωστα δε θελω να με παρακαλεί κανεις οπως και γω δεν παρακαλω κανεναν. Μπορει να μην κρατω κακια σε κανεναν αλλα κι απ την αλλη δεν ξεχνω ομως, ουτε τα καλα ουτε και τα ασχημα.
Η πορεια θα δειξει καποια πραγματα οπως κανει συνηθως παντα και η αληθεια θριαμβεύει πανηγυρικά οπως γνωριζεται ολοι.
Γεια σου @dimitrisps Μητσακο!Τουμαρ τι Φκιανς;
-
Ο/Η @stampa είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Καλα ολα, στη δουλεια ειμαι ακομη, τωρα χαλαρωσα λιγο
Καλά ρε α σε πάρω τηλ αυριου
-
Ο/Η @George είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ εκεί θα δείς εμφύλιο πόλεμο 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Η τελευταία επιθυμία κάποιου ήταν συκωταρια από μάστορα με τόσο πο τον είχε πρήξει
Ο panasss θα πει συκωταρια από τυρεμποραΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9106 -
@soulis1 σε ευχαριαστω για την υποδοχη αλλα περισσοτερο την ανηψια μου γιατι βλεπω οτι εκτος απο βρυχισμους που εβγαζες σε καλιεργησε αυτο το τον καιρο και μπορεις επιτελους να εκφραζεσαι και σαν ανθρωπος ΑΡΚΟΥΔΙ ΟΡΘΙΟ
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Εσυ μου χρωστας μια επισκεψη εδω και καιρο. φροντισε να φορας και το κρανος σου. φιλικα στο λεω
-
@loukilouk εσυ μωρη λειβαδιτικη μαιμου ζεις ακομη??? παρε μεωενα τηλ που σε θελω