@Kostas-13 γεια σου κωστακη μαχιμε
-
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
@dimitrisps φίλε Δημήτρη είμαι ο Νίκος από Ν. Πέλλας βόρεια Ελλάδα με μπέρδεψες μάλλον με κανένα άλλο μέλος... δεν έτυχε να γνωριστούμε ακόμα...
Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk σορυ ρε φιλε. με το λουκι λουκ εβγαινε ο λουκας απο λιβαδεια
-
@dimitrisps δεν το γνώριζα, να είσαι καλά δεν πειράζει...
Ο επιμένων νικά!!!
-
Γεια σου Μητσαρα φουρτουνιασμενε, καλως επανηρθες,
και καλως κανεις αυτα που κανεις, αλλα για να δεσει το γλυκο,
θα ηθελα να τα ξαναβρειτε με τον Panass, να σβηστουν ολες
οι βρισιες σας , γιατι δεν βοηθουν κανεναν και δεν υπαρχει
λογος να φαινονται τα προσωπικα σας, την ιδια παρακληση
απευθυνω και προς τον Κωστα .....και προχωραμε
ακαθεκτοι. -
@dimitrisps πάντα μάχιμος ο Κωστάκης και με χειροποίητο εργαλείο από σούστα να ούμε 🤣🤣🤣 ! 0_1648321590213_IMG_20220326_210601.jpg
-
@καραμητρος ΧΑΧΑΧΑ Θα σε ρωτουσα που εισαι ρε καραμητρο αλλα το εχεις συμπληρωμενο απο μονος σου χαχα
-
Ο/Η @loukilouk είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
@dimitrisps φίλε Δημήτρη είμαι ο Νίκος από Ν. Πέλλας βόρεια Ελλάδα με μπέρδεψες μάλλον με κανένα άλλο μέλος... δεν έτυχε να γνωριστούμε ακόμα...
Όχι μη του χαλάς μόνο ναι είπε ο γιατρός
-
Καλημέρα σε όλους. @dimitrisps Οι περισσότεροι παλιοί και νέοι είμαστε παρών και παρακολουθούμε φίλε αλλά αποφύγουμε να γράψουμε και να συμμετέχουμε
γιατί όπως έχω ξαναγράψει έχουν ξενερώσει όλοι με το όλο κλίμα που επικρατεί στην σελίδα. Σχεδόν το σύνολο των μελών δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το τι συμβαίνει μεταξύ δύο ή παραπάνω μελών σε προσωπικό επίπεδο. Αυτά ας τα βρείτε μεταξύ σας. Τα συμπεράσματα του τα έχει βγάλει ο καθένας και καλό είναι να τελειώσει αυτό το δημόσιο μπάχαλο. Και κάτι ακόμα. Ο καθένας πορεύεται με βάση την αντίληψη του και το μυαλό του και αν εξαπατιθει η όχι εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Αυτα τα λίγα. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 πολυ σωστα μιλας και ποσως ενδιαφερει μια διαφωνια τα μελη που συμμετεχουν. ας εχουν υποψιν τους ομως για τα διαδραματιζομενα