@dimitrisps Καλημερούδια
-
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
@dimitrisps πάρε ξανά gpx αλλά να τρως πολύ σπανάκι για να έχεις δύναμη...ότι κινείται εκτελείται...Νουνού και άγιος ο θεός...
-
@paoktsis δεν ξέρω τι ηλικία έχει ο κύριος Δημήτρης αλλά αν είναι πάνω από 50 καλό είναι να μην προβεί σε τέτοια αγορά γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει.......
-
Καλησπέρα σε όλους ,Δημήτρης από Έβρο ,είμαι χρονια μέλος αλλά δεν γραφω συχνά ,έχω μάθει πολλά εδω μέσα και χαίρομαι που αρχίζει να έχει και πάλι η σελίδα πιο πολύ κόσμο ,τα ψαχτηρια είναι μια σπάνια <<βιβλιοθηκη>> πάνω στους ανιχνευτες και στις έρευνες που δεν μπορεί να την αντικαταστήσει η συναγωνιστεί καμία ομάδα fb ,πιστεύω όποιος θέλει πραγματικά και ενδιαφέρεται να μάθει 5 πράγματα και να μην σπαταλήσει χρόνο και χρήμα μπορεί να ξεχωρίσει και να κρίνει από ποια μέλη αξίζει να ακούει γνώμες και να εμπιστεύεται άρα δεν υπάρχει λόγος να υπαρχουν πολλές εντάσεις και διαμάχες κάτι που μόνο ζημιά κάνει στη σελιδα ,μπράβο στα μέλη που επιστρέφουν και μακάρι να επιστρέψουν κι άλλοι πολλοι
Ευχαριστώ για τις γνώσεις που μοιράζεται ,συνεχίστε την καλή δουλειά -
@Kostas-13 εαν ο κυριος δημητρης ειμαι εγω κωστα το gpx το 5000 ημουν απο τους πρωτους που το πηρα στην Ελλαδα. διεθεσα και χρηματα για extra δισκους και τουλαχιστον 15 με 20 χιλλ σε μεροκαμματα. οπου εκανε γκαπ ητανε στοχος χωρις αμφιβολια. εχει ενα πολυ βασικο μειονεκτιμα ομως. δεν χαριζεται ουτε στην φακη στους 40 και βαλε ποντους. βασικο μειονεκτημα δεν υπαρχει διαχωρισμος. ποσες τρυπες 40αρες και 50αρες να βγαζεις συρματακια και αστοχα μεταλλα??? μεχρι 1 μετρο δισκο απο αυσταλια τον carbon coil ειχα παρει μηπως και αποφευγω την σαβουρα. τσαμπα ο κοπος και τα εξοδα. ειναι μηχανημα που δεν χαριζεται πουθενα και η Ελλαδα μας δυστυχως δεν ειναι αυστραλια με τις ερημους της που αναζητουν ψηγματα
-
@dimitrisps είχα ακούσει για ένα Δημήτρη από Άγιο Κωνσταντίνο με gpx που μόλις τον έβλεπαν οι εργάτες έτρεχαν να βρουν τρύπα να κρυφτούν από το γ***** που είχανε φάει στο σκάψιμο....
-
@dimitrisps τι κάνεις μπάρμπα μου σκαβς σκαβς🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Καλησπέρα ομαδάρα
-
Μονο τον stampa ξερω να πετυχαινει διαχωρισμο με το 5000 9 στα 10 το λιγοτερο και να καταλαβαινει και τα μολυβια ακομη χωρις να χρειαστει να τα βγαλει ... εκτος αν το θελει. Υπαρχει ατομο που μπορει να επιβαιβεωση ολα τα παραπανω.
Αρα καποιοι θελουν δουλεια ακομη ή εμενα τρελος παππάς με βαφτισε, δεν εξηγειται αλλιως!PS
-
@stampa δεν πιστεύω εκτός από τον ήχο του μηχανήματος να χρησιμοποιείς και εκρέμες για να επιβεβαιώνεις την ράτσα του στόχου 🤣🤣🤣🤣🤣 γεια σου ρε σταμπάκο.....
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ:
@stampa δεν πιστεύω εκτός από τον ήχο του μηχανήματος να χρησιμοποιείς και εκρέμες για να επιβεβαιώνεις την ράτσα του στόχου 🤣🤣🤣🤣🤣 γεια σου ρε σταμπάκο.....
χαχααχ οχι βεβαια, οτι ραβδοσκοπικο υπηρχε πηγε για χυτηριο
PS
-
@stampa τρελός Παππάς σε βάφτισε από τα Χρυσοχώραφα....Γεια σου ρε σταμπα αλάνι..Μελωδία και άγιος ο θεός...Μόνο τον ήχο θέλω να ακούω και τίποτα άλλο...Ας κελαιδαει σαν γαλιαντρα....
-
@Kostas-13 κεινη την εποχη τσακωθκα με το μισο το χωριο. ξαφανιστηκαν οι γυφτοβουλγαροι και δεν ειχαν εργατεια για τις ελιες