Σοφά λόγια!!!
Κάποτε τις καλές εποχές υπήρχαν ενεργά μέλη που είχαν άποψή και προσέγγιζαν
το χόμπι πολύ διαφορετικά από ότι βλέπω την σήμερον ημέρα!
Ανεβάζω τις αυτοψίες έχει πολύ ενδιαφέρον το τι ακούγεται
Δώστε βάση στο τι λέει ο πιστολέρο django γύρο στα 6 αν θυμάμαι καλά!!!
Youtube Video
-
Σοφά λόγια!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Σοφά λόγια!!!
@gianniss1986 το παλικάρι που βλέπεις στην οθόνη
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σοφά λόγια!!!
Επειδη προσωπικα εχω κανει ιδιοκατασκευη οπως εχω αναφερει και σε αλλη ενοτητα τα 5.500 ευρω που αναφερει το παλικαρη θα μου τα εδινε καποιος αλλα οχι να αγορασει το μηχανημα ...............αλλα για να το δει οπτικα απο τα δεκα μετρα...................ολα τα μηχανηματα δεν ειναι το ιδιο.....................και φυσικα δεν ειμαι οποιασδηποτε μορφης εμπορος για να μην παρεξηγηθουμε.
-
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α δηλ θες να πεις ότι έχεις κάνει ιδιοκατασκευη αλλά δεν την πουλάς τόσο φθηνά... γιατί προφανώς θα είναι τοπ το εργαλείο?
-
Σοφά λόγια!!!
@gianniss1986 Ναι ειναι ενα πολυ καλο και αξιοπιστο μηχανημα το οποιο φυσικα ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ με οποιοδηποτε τιμημα.
-
Σοφά λόγια!!!
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Σοφά λόγια!!!:
Επειδη προσωπικα εχω κανει ιδιοκατασκευη οπως εχω αναφερει και σε αλλη ενοτητα τα 5.500 ευρω που αναφερει το παλικαρη θα μου τα εδινε καποιος αλλα οχι να αγορασει το μηχανημα ...............αλλα για να το δει οπτικα απο τα δεκα μετρα...................ολα τα μηχανηματα δεν ειναι το ιδιο.....................και φυσικα δεν ειμαι οποιασδηποτε μορφης εμπορος για να μην παρεξηγηθουμε.
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν συμπεριλαμβάνεται η δική σου ιδιοκατασκευη για τις χρονολογίες που μιλά!
Μετ έπειτα βγήκαν μηχανάκια παρεμφερή με το δικό σου σάρωσαν και σήκωσαν όλες
τις δουλειές με αποτέλεσμα να χαθεί το ενδιαφέρον από πολλούς!
Επειδή στη ζωή έχω πάντα οδηγό τον ορθολογισμό και είμαι πολύ μακριά από ιδεαλιστές
και μεταφυσικούς να μου επιτρέψεις να έχω την δική μου άποψη επάνω στο θέμα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
Τι έχουν τ έρμα κ ψωφουν ρώτησε κάποιος κάποτε
-
Σοφά λόγια!!!
Μπράβο @Α.Ν.Π.Α και λίγα λες εγώ δεν θα το έδειχνα καθόλου... Σάρωσέτα όλα μην αφήσεις τίποτα για εμάς μην σε νοιάζει καθόλου μην λυπάσε τίποτα... Εμείς έτσι και αλλιώς σαν χομπίστες ξεκινήσαμε και έτσι το βλέπουμε εσύ το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο το άθλημα...
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σοφά λόγια!!!
Εκατομυρια ανθρωποι υπαρχουν αλα δυστυχως η ευτυχως σπανια μπορει να υπαρχει ομοιοτητα ..................κατα προεκταση ολα αυτα τα εκατομυρια ανθρωπων εχουν επισης και διαφορετικο μυαλ
Εδώ κάνεις λάθος αυτό που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι η ομοιότητα
Έχουν επιθυμία να εξερευνούν το περιβάλλον να δίνουν απαντήσεις στα διάφορα
φαινόμενα και η φυσική περιέργεια τον έκανε να αναπτύξει εργαλεία που τον βοηθούν
στην καθημερινότητα!
Τώρα σχετικά με το μυαλό ναι υπάρχουν διαφορετικά αλλά συνήθως
η ευφυΐα με την τρέλα είναι δυο δρόμοι παράλληλοι και πολύ κοντά ο ενας με τον άλλο
δεν είναι λίγες οι φορές που οι μεγάλες ταχύτητες οδηγούν σε εκτροχιασμούς
και βλέπεις να μεταπηδούν στην οδό της τρέλας!
Προσοχή το λοιπόν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για ποιο λόγο θα πρέπει να συζητάμε
Για ένα μηχάνημα που δεν μπορούμε να το δούμε και ούτε φυσικά μπορούμε
να συζητήσουμε την φιλοσοφία του πάνω στην επιστήμη!
Απλά συζητάμε για να έχουμε να λέμε στο δια ταύτα στο καρνέ των γνώσεων
Γράψε μηδέν από τίποτα μηδέν στην νιοστή!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
@panasss Μερικοι προσπαθουν να βγαλουν ειρωνεια.............................προσωπικα κινουμε σε επαγκελματικο επιπεδο........................ερασιτεχνικα παιρνουν τα κουβαδακια τους και στην παραλια.
-
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α Με στεναχωρεί όταν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που λέω εγώ και τα υπόλοιπα μέλη
Ποιος ο λόγος συζήτησης από την στιγμή που μόνο για εσένα υπάρχει?
Με γεια σου και χαρά σου και σε καλη μεριά τα ευρεθέντα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
@panasss Μερικοι προσπαθουν να βγαλουν ειρωνεια.............................προσωπικα κινουμε σε επαγκελματικο επιπεδο........................ερασιτεχνικα παιρνουν τα κουβαδακια τους και στην παραλια.
Να βγάλς κ μια επαγγελματική κάρτα με τέτοια ορθογραφία θα κάνς παταγου
-
Σοφά λόγια!!!
Α.Ν.Π.Α εσύ δεν ξεκίνησες να γράφεις ότι με 5.500 χιλιάρικα θα άφηνες από τα δέκα μέτρα μόνο να το δει κάποιος... οπότε και οι απαντήσεις που πήρες ήταν ακριβώς στο ίδιο ύφος που έγραψες στα όρια της υπερβολής και της ειρωνίας.. διότι ξανά διαβάζοντας το σχόλιο σου, αυτό το συμπέρασμα βγαίνει... Από εκεί και πέρα όπως σου γράψανε καλοφάγωτα τα ερευθέντα...
Ο επιμένων νικά!!!