@Α.Ν.Π.Α Ραβδοσκοπικο η αποστατικο? γιατι αν ειναι ραβδοσκοπικο δεν αποκλειω το να δουλευει οπως λες,
αλλα μονο σε σενα , και φυσικα δεν μπορει να πουληθει
γιατι σε αλλους δεν θα κανει τιποτα. Στον ορο "ραβδοσκοπικο"
συμπεριλαμβανονται και αυτα που συνοδευονται απο βοηθητικα
ηλεκτρονικα μηχανηματα, η, ειναι ενσωματωμενο οπως τα LDR.
-
Σοφά λόγια!!!
-
Σοφά λόγια!!!
@loukilouk Αν δεν ειχα ενα τετοιο μηχανημα δεν θα υπηρχε λογος να πω και αυτα που λεω..............και εχω πει κατα καιρους και διαφορα μεσα απο την ερευνα μου μηπως και βοηθεισω και καποιους που ασχολουντε με ιδιοκατασκευες.
-
Σοφά λόγια!!!
@fandomas Τα εχουμε πει αυτα σε προηγουμενες ενοτητες .............Λεω ξανα ενα τιτλο.......... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ.
-
Σοφά λόγια!!!
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Σοφά λόγια!!!:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Σου απαντησα τα κουβαδακιασου και στην παραλια.
Τα τιτραδιας κ ζ πρώτ δημοτικου
-
Σοφά λόγια!!!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ.
Και που υπαρχει η διαφορά αν βάλουμε απέναντι μια γεννήτρια ή ακόμα και ένα LDR
Αυτά δεν είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ.???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α Η αξια σε αυτο που κατεχεις , εγκειται στις δικες σου ικανοτητες και μονο, υπαρχει περιπτωση να μπορεις να βοηθησεις
καποιους που ασχολουνται με ραβδοσκοπια, αλλα σε παρα πολλους δεν θα εχει αποτελεσμα , ουτε η μεθοδος σου, ουτε το μηχανημα. -
Σοφά λόγια!!!
@panasss Δεν εχει καμια σχεσει με αυτο που αναφερεις.......................Το μηχανημα εχει δικη του αρχει λειτουργιας στο συνολο του................Θα δωσω ενα παραδειγμα ................... Ρυθμιζεις το μηχανημα να σκαναρει 500 μετρα αποσταση αυτοματος ξερεις και το βαθος και την ποσοτητα που αντιστηχει σε αυτη την αποσταση ................Το μηχανημα εχει αποσταση ερευνας............... δεν θα σας πω ακριβως.............. αλλα ειναι πανω απο δεκα χιλιομετρα ..................Φυσικα σε καθε αποσταση που το ρυθμηζεις αντιστοιχει και το αναλογο βαθος και η ποσοτητα...................Η αποσταση οπως καταλαβαινετε ειναι αυτορυθμηζομενη...................................Αυτο εννοω αρχει λειτουργιας να ξερεις το μηχανημα τη μεγεθοι σου δινει που ειναι Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ.
-
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α δεν κάπου σε χάνω μια λες ρυθμίζω την απόσταση και στην επόμενη Αραδα λες τρόπο τινά ότι έχει τεχνίτη νοημοσύνη και αυτοριθμιζετε!
Θα μιλήσω ως panasss γιατί και τα υπόλοιπα μέλη έχουν δει και εκείνα ίσως και πολύ περισσότερα μηχανήματα!
Επειδή έτυχε να το σπουδάσω το θέμα πολλοί μα πάρα πολλοί αποζητούσαν την παρέα μου για να μπορούν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στον υποτιθέμενο στόχο έχω δει το λοιπόν το 99% των μηχανημάτων του εμπορίου και των ιδιοκατασκευων τι μηχανάκι που ήθελε πάνω από έξι κιλά στόχο για να δουλέψει τι υποτιθέμενα πυρινηκα με απεργοποιημενο πλουτονιο τι με υδράργυρο τι με ακτινοβολίες αλλά με πλατίνες 8 εκπομπές (σαρώματα)και τέλος πεταμα όλα τα σωθηκα και ξανά χτισημω από την αρχή!
Όπως καταλαβαίνεις έχω δει όλες τις παπαριές που καθένας έλεγε ότι ειχε φτιάξει το σούπερ ντουπερ μηχανημα το αποτέλεσμα το ξέρεις δεν χρειάζεται να συνεχίσωΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α Εξηγησε το ρε φιλε με απλα λογια. να το καταλαβει και ο απλος κοσμακης.. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΣ ΦΥΡΩ ΓΥΡΩ. Η ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
-
Σοφά λόγια!!!
Ο/Η @panasss είπε στο Σοφά λόγια!!!:
@Α.Ν.Π.Α δεν κάπου σε χάνω μια λες ρυθμίζω την απόσταση και στην επόμενη Αραδα λες τρόπο τινά ότι έχει τεχνίτη νοημοσύνη και αυτοριθμιζετε!
Θα μιλήσω ως panasss γιατί και τα υπόλοιπα μέλη έχουν δει και εκείνα ίσως και πολύ περισσότερα μηχανήματα!
Επειδή έτυχε να το σπουδάσω το θέμα πολλοί μα πάρα πολλοί αποζητούσαν την παρέα μου για να μπορούν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στον υποτιθέμενο στόχο έχω δει το λοιπόν το 99% των μηχανημάτων του εμπορίου και των ιδιοκατασκευων τι μηχανάκι που ήθελε πάνω από έξι κιλά στόχο για να δουλέψει τι υποτιθέμενα πυρινηκα με απεργοποιημενο πλουτονιο τι με υδράργυρο τι με ακτινοβολίες αλλά με πλατίνες 8 εκπομπές (σαρώματα)και τέλος πεταμα όλα τα σωθηκα και ξανά χτισημω από την αρχή!
Όπως καταλαβαίνεις έχω δει όλες τις παπαριές που καθένας έλεγε ότι ειχε φτιάξει το σούπερ ντουπερ μηχανημα το αποτέλεσμα το ξέρεις δεν χρειάζεται να συνεχίσωΡαβδοσκοπο να θέλει 2 κιλά πρατινες να τον ταΐσ κ 3 κιλά τσιπρο ν τον ποτησ εχς διει;;
-
Σοφά λόγια!!!
@leonight Τι δεν καταλαβες φιλε μου απλα τα λεω ..............οταν ενα μηχανημα παραγει και στελνει μεσο εκπομπεις δυναμεις αυτες η δυναμεις εχουνε μεγεθη τα οποια ειναι η αποσταση το βαθος και η ποσοτητα......................αυτα ρυθμηζοντε με κουμπια πανω στο μηχανημα ποσο ποιο απλα να σου τα πω.................ΔΥΝΑΜΕΙΣ...............θα πω και ενα παραδειγμα...............αμα σου ριξω με αεροβολο θα πονεσεις λιγο με καραμπινα θα σπαρταρας με μπαζουκας δεν θα υπαρχεις εδω εχουμε τρεις διαφορετηκες δυναμεις η οποιες εχουν και διαφορετικα μεγεθοι.
-
Σοφά λόγια!!!
@leonight Τι δεν καταλαβες φιλε μου απλα τα λεω ..............οταν ενα μηχανημα παραγει και στελνει μεσο εκπομπεις δυναμεις αυτες η δυναμεις εχουνε μεγεθη τα οποια ειναι η αποσταση το βαθος και η ποσοτητα.........
Ποια ποσότητα γιατί στο τέλος θα μας κουφάνεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
@panasss Μην θελεις να σου πω και της λεπτομεριες ...............βαλε το μυαλο σου να δουλεψει ρωτα ψαξε ασχολησε τοσα χρονια και θα καταλαβεις τη λεω.
-
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α
Αυτό είναι το κακο ότι εχω ασχοληθει παρα πολύ και ισως ξερω πολύ περισσότερα
από ότι νομίζεις!!!
Νομίζω ότι εδώ θα πρέπει να τελείωση η κουβέντα μια και δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος
για εποικοδομητικές συζητήσεις που να ανοίγουν ορίζοντες στα μέλη!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΕΝΙΚΑ..................πρεπει να στηρηχτουμε Α......στην αρχει λειτουργιας του Β...........να λυσουμε το προβλημα του διαχορισμου Γ...........να βρουμε τα καταλληλα υλικα της αρχεις λειτουργιας που εχουμε επηλεξει Δ...........να εχουμε πολυ καλη εμπειρια στην ραβδοσκοποια [ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ]
-
Σοφά λόγια!!!
Ο/Η @panasss είπε στο Σοφά λόγια!!!:
@leonight Τι δεν καταλαβες φιλε μου απλα τα λεω ..............οταν ενα μηχανημα παραγει και στελνει μεσο εκπομπεις δυναμεις αυτες η δυναμεις εχουνε μεγεθη τα οποια ειναι η αποσταση το βαθος και η ποσοτητα.........
Ποια ποσότητα γιατί στο τέλος θα μας κουφάνεις!!!
==================================================
Αυτό θα το διευκρινήσεις γιατί γεννά πολύ μεγάλα ερωτηματικά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σοφά λόγια!!!
@Α.Ν.Π.Α Καλημερα. καλα το πας τωρα συνεχισε.. εισαι πιο κατατοπιστικος. εγω φιλε δεν ασχολουμε με ραβδοσκοπια ΗΛΕΚΡΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗ. ενα μηχανιματακι εχω σιμπλεξ.. ειδα την συζητηση και ειπα να παρεμβω.