Η γιαγιάς μου μου έκανε δωρο όταν πέρασαν στο πανεπιστήμιο μία χρυσή λίρα αγγλιας. Το παραξενο είναι ότι εχει ημερομηνια 1894 αλλά απεικονιζεται ο εδουαρδος vii. δεν ξέρω αν είναι καλπικη αλλά σίγουρα είναι χρυσή. Έχετε κάποια άποψη;
-
Παραξενη λίρα
Nα είχαμε και καμιά εικόνα?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 3 χρόνια Φήμη: 3,701 | Δημοσιεύσεις: 9,236 -
Παραξενη λίρα
Ναι αυτήν την ημερομηνία δεν δικαιολογείται να έχει τον εδουαρδος vii βάλε μία φωτογραφία να τη δούμε αν μπορείς.
πριν 3 χρόνια Φήμη: 2,520 | Δημοσιεύσεις: 1,884 -
Παραξενη λίρα
Trolaris και δε μας ανεβαζης ?
Εσυ θες να μαθης
σαλτα ,αμα δε θες να μαθης
παρατα μας χωρις ζηταςi ,nfo.-Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
πριν 3 χρόνια Φήμη: 92 | Δημοσιεύσεις: 1,397 -
Παραξενη λίρα
@jerry χαλάρωσε λίγο
Πρόσεχε τι λες τώρα μην προσβάλεις....Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 3 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Παραξενη λίρα
@scooper πολλές φορές είναι δυσδιάκριτες οι ημερομηνίες και διαβάζονται λάθος τέτοια περίπτωση θα είναι?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 3 χρόνια Φήμη: 3,701 | Δημοσιεύσεις: 9,236 -
Παραξενη λίρα
@panasss Αυτό σκέφτηκα και εγώ Κωστή αλλα στη συγκεκριμένη ημερομηνία και το 8 να ειναι 9 πάλι δεν κολλάει.
πριν 3 χρόνια Φήμη: 2,520 | Δημοσιεύσεις: 1,884 -
Παραξενη λίρα
......μαλλων κατι αλλο προσπαθει να κανει.....????.....εφοσων δεν βαζει και μια απλη φωτο ....κατι βρωμαει.....!!!!
πριν 3 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 87 -
Παραξενη λίρα
Συγγνώμη για την καθυστέρηση εμπλεξα με δουλείας κ δεν πρόλαβαν να μπω. Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να ανεβασω φωτογραφια; θα την ανεβασω άμεσα δεν υπάρχει πρόβλημα. Καταλαβαίνω την καχυποψια αλλά μην τρελλαινεστε καποιοι κιολας.
πριν 3 χρόνια Φήμη: 1 | Δημοσιεύσεις: 10 -
Παραξενη λίρα
Μπορείς να τ βγάλεις με φως φωτό;;;εμένα μου φαίνεται κάλπικη πάντως
πριν 3 χρόνια Φήμη: 2,459 | Δημοσιεύσεις: 4,949 -
Παραξενη λίρα
@ΑΝΔΡΕΑΣ και εγώ αυτό ξέρω. Τι να πω. Υπήρξε στην Αγγλία λίρα με βασιλιά πριν ακόμα στεφθεί η οποία άξιζε πάρα πολλά. Μακάρι να είναι τέτοια περίπτωση.
Παραξενη λίρα
@ΑΝΔΡΕΑΣ μπορώ από την Παρασκευή γιατί είμαι εκτός.
Παραξενη λίρα
Υπάρχουν στο facebook σοβαρές ομάδες αποκλειστικά για εκτίμηση χρυσής λίρας είμαι σίγουρος ότι θα σε κατατοπίσουν.
πριν 3 χρόνια Φήμη: 2,520 | Δημοσιεύσεις: 1,884