@Λεων Ω ρε φίλε τη ζωγραφιά γράφημα είναι αυτό δεν το είχα δει....
-
Μια εκτιμηση απο χειριστες μαγνητομετρου
Ο/Η @greek είπε στο Μια εκτιμηση απο χειριστες μαγνητομετρου:
@Λεων
Ευχαριστω πολυ. Θα το εχω μαζι για μετρο συγκρισης την Κυριακη, αν φυσικα μπορει να γινει συγκριση. Θα κανω και μια κουβεντα με τον χειριστη, με τα οσα ειπαν οι υπολοιποι φιλοι, μηπως κατι δεν το καταλαβα σωστα απο αυτα που ειπε. Και παλι ευχαριστω ολους τους φιλους για τις απαντησεις.Φιλε, να σου πω την αληθεια, αν το εχεις μαζι στο κινητο σου και το δειξεις στο χειριστη για μετρο συγκρισης οπως ειπες, αυτοματα θα του δειξεις οτι δεν του εχεις εμπιστοσυνη ξκαι κατα εναν τροπο θα τον μειωσεις και ισως παρεξηγηθειτε...καλυτερα σκεψου αλλο τροπο να του επισημανεις καποια πραγματα!! Γνωμη μου.
-
@Λεων
Εχεις απολυτο δικιο φιλε και δεν εχω σκοπο να φανω τοσο αγενης. Οταν με το καλο τελειωσει με τις μετρησεις και αναλογα το κλιμα θα προσπαθησω να κανω μια συζητηση. Δεν νομιζω να τιθεται θεμα εμπιστοσυνης, φαινεται καλο παληκαρι και οικογενειαρχης. Το θεμα δεν το ανοιξα επειδη φοβαμαι μην μας ριξει, αλλα αν στην τελικη φαση πει οτι δεν βλεπει κατι αξιολογο πως θα κινηθω, επειδη δεν εχω γνωση πανω στα γραφηματα ενος μαγνητομετρου. Εννοω δηλαδη να παω ενα αλλο μηχανημα, επειδη εγω εχω σαν τελικο αυτο το σημειο. -
Δυστυχώς λογω καιρου δεν εχουμε παει ακομη στο σημειο. Μολις παμε θα ανεβασω τις φωτο.
Εάν δε μας ενημερώσεις για την εξέλιξη οκ θα το καταλάβουμε. Θα τα τρώτε σε κάνα ξωτικό μέρος, χλιδάτα, αιθέριες υπάρξεις τιγκα στο χώρο κτλ … χαχα σε πειράζω φίλε.
Μακάρι να σας πάνε τα πράγματα όπως θέλετε και να βρείτε αυτό που ψάχνετε!PS
-
Δυστυχώς λογω καιρου δεν εχουμε παει ακομη στο σημειο. Μολις παμε θα ανεβασω τις φωτο.
Οταν θα ξαναπατε και μπορεις ξαναβαλε νεα φωτο.
-
@Λεων
Ασχετα απο το αποτελεσμα θα βαλω φωτο το γραφημα η γραφηματα και απο το σημειο για πιο ολοκληρωμένη εικονα.