@Kostas-13 Τα γνωστα...
-
Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...
Γεια σου @Α.Ν.Π.Α όχι και σαράντα χρόνια όμως ρε φίλε το παράκανες δεν θα έχει μείνει τρίχα στο κεφάλι...
Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk ΠΧ Αν καποιος ασχολειτε απο τα εικοσι πεντε του εν ετη 2022 θα ειναι εξηντα πεντε δεν ειναι και γερος........... τωρα οσο για τα μαλλια και στα τρειαντα τους χρονια πολυ ειναι χωρις μαλλια.
-
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
@loukilouk ΠΧ Αν καποιος ασχολειτε απο τα εικοσι πεντε του εν ετη 2022 θα ειναι εξηντα πεντε δεν ειναι και γερος........... τωρα οσο για τα μαλλια και στα τρειαντα τους χρονια πολυ ειναι χωρις μαλλια.
Κειν μαμαν πολυ
-
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο
...
Το δικο μου μηχανημα δουλευωντας παντα με μια αρχει λυτουργειας γνωριζωντας απολυτα της δυνατοτητες του .............. πολυ ευκολα μπορει να πιασει το κενο.................... υπο μια ορισμενη πρωιποθεση το κενο να μην αεριζετε και το μεγεθος του να ειναι μεγαλυτερο της ενεργιακης δυναμης που δεχετε ....................διαφορετικα αν το μεγεθος του ειναι μικροτερο τοτε το κενο δεν μπορει να το διαβασει.............τα κενα που αερηζωντε δεν τα πιανει σε καμεια περηπτωση............το κενο αυτο θα μπορουσαν να το διαβασουν καποια καλα ακρειβα γεωφυσικα με βιαβασμενο χειριστη .Είπα να το προσπεράσω, αλλά .....
Ξαναδιάβασε τί γράφεις, και αν μπορείς γράψτο σε απλά ελληνικά, γιατί αυτά είναι βαρβαρικά για καφετζούδες. Πχ τί ακριβώς θα πεί, ενεργειακή δύναμη η οποία μετράει το μέγεθος της σε τετραγωνικά μέτρα, και συγκρίνεται αν χωράει δεν χωράει με το μέγεθος σε τετραγωνικά μέτρα που έχει ένα κενό?
Και από πότε η ηλεκτρονική ραβδοσκοπία είναι τεκμηριωμένη με νόμους της φυσικής? -
@Chris1 Ακαταλαβιστηκα ειναι κατα την δικη σου αποψει................Τη θελεις δηλαδει να σου δοσο την αρχει λειτουργειας του μηχανηματος στο πιατο..............Αν δεν μπορεις να τα καταλαβεις διαβασε ενημεροσου ρωτα πειραματησου καμια τρειανταρια χρονια και θεου θελοντος θα ερθει και το αποτελεσμα.............Το επιπεδο ερυνας του μηχανηματος που αναφερο ειναι εκατο χρονια μπροστα απο τα σημερινα μηχανηματα αποστασεως.
-
Καλημέρα θέλω να προσθέσω πως σε μια έρευνα σε έναν αρχαιολογικο χώρο στην Αγγλία που διάβασα
Με γραδιομετρο η κλειστή τάφοι δίνανε θετικά φορτισμένο αποτέλεσμα
Ενώ αντίθετα φορτισμένο αποτέλεσμα η ανοιχτή .
Μιλάμε για ταφές μέσα σε κενώ
Δεν γνωρίζω πως μπορεί να επηρεάσει ένα ερμητικά κλειστό κενώ σε σχέση με ένα κενό που αερίζεται ραυδοσκοπικα .
Πάντως το θέμα είναι πώς σίγουρα υπάρχει ηλεκτρομαγνητική διαφοράΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 ηλεκτρομαγνητική διάφορα επηρεάζεται από το αν έχει πάρει υγρασία -νερο μέσα και όχι αν αερίζεται ή όχι ένα κενό κατά την άποψή μου.
-
@Chris1 Ακαταλαβιστηκα ειναι κατα την δικη σου αποψει................Τη θελεις δηλαδει να σου δοσο την αρχει λειτουργειας του μηχανηματος στο πιατο..............Αν δεν μπορεις να τα καταλαβεις διαβασε ενημεροσου ρωτα πειραματησου καμια τρειανταρια χρονια και θεου θελοντος θα ερθει και το αποτελεσμα.............Το επιπεδο ερυνας του μηχανηματος που αναφερο ειναι εκατο χρονια μπροστα απο τα σημερινα μηχανηματα αποστασεως.
Φίλε μου σε τέτοια θέματα μιλάμε συνήθως για γεωφυσικά μηχάνηματα πού έχουν κάποια επιστημονική εξήγηση τό τί πιάνει και πως το πιάνει το κάθε ένα,στα αποστατικα πού αναφέρεις δεν υπάρχει αυτό ό κάθε ένας βγάζει την δικιά τους μέθοδο πού πιστεύει αυτός ότι δουλεύει, άρα εγώ η κάθε ένας δεν μπορεί νά σκεφτεί πώς ακριβώς δουλεύεις εσύ ένα αποστατικο.
-
@Α.Ν.Π.Α διαφορετικο ηλεκτρικο φορτιο εχει το κλειστο κενο με ενα ανοιχτο κενο ..............
Ο αέρας είναι ένας είτε αυτός βρίσκεται στην ατμόσφαιρα είτε βρίσκεται μέσα στη γη από κει και πέρα το πώς θα πιάσει το κάθε μηχάνημα ένα κενό έχει να κάνει με τα υλικά που συνυπάρχει και με την αρχή λειτουργίας του...
Παράδειγμα άλλες τιμές θα πάρουμε όταν ένα κενό βρίσκεται σε ένα πεδινό χωράφι και άλλες τιμές θα πάρουμε όταν βρίσκεται σε ασβεστόλιθο μέρος (βουνό)το αν αερίζεται ή όχι δεν έχει καμία σημασία,σημασία έχουν όπως προείπα τα υλικά που το περιτριγυρίζουν..
Βέβαια αυτή είναι η άποψη μου βάση αυτών που έχω διαβάσει και έχω δει, από κει και πέρα αν υπάρχει κάποιο άρθρο που να εξηγεί τη διαφοροποίηση του εγκλωβισμένου αέρα Θα ήθελα πολύ να το διαβάσω... -
@Α.Ν.Π.Α
δεν θέλω να συνεχίσω μιά κουβέντα, η οποία έιναι φανερό ότι δεν βγάζει πουθενά. Όσοι έχουν απλές γνώσεις φυσικής, μπορούν να αντιληφθούν άνετα, το τί ακριβώς σε ρώτησα. Και στα δύο αυτά απλά ερωτήματα που έθεσα , δεν είναι απάντηση το πόσα πειράματα έκανες και για πόσα χρόνια.
Τέλος πάντων, αν νομίζεις ότι κάτι γνωρίζεις που δεν το γνωρίζουμε οι υπόλοιποι, κράτησε το μυστικό σου. Απλώς, όταν αποφασίζεις να γράψεις πέντε κουβέντες γι αυτό, προσπάθησε να γράφεις πράγματα τα οποία δεν δέχονται καμία αμφισβήτηση, όπως πχ αυτό που στέλνει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ραβδοσκοπίας, είναι κάποιο η/μ κύμα, κάποιας συχνότητας σε ΚΗz, με κάποια ισχύ εξόδου σε Watt, κλπ και όχι σήμα σε τετραγωνικά μέτρα, το οποίο δεν δουλεύει όταν πάει σε ανοιχτό κενό, σαν να παθαίνει φουίτ το σήμα και κλατάρει. -
@Α.Ν.Π.Α Εγώ θα ήθελα να μάθω με τι μηχανημα /μηχανήματα κανεις επιβεβαίωση των κενών που πιάνεις ραβδοσκοπικα … εκτός αν σκάβεις χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα απολύτως για επιβεβαίωση.
PS
-
@stampa Κραταμε στο χερι το μηχανημα το οποιο ζυγιζει και δυο κιλα το ρυθμιζουμε να πιανει κενο και εννοω κενο που δεν αεριζετε και το μηχανημα με βαση την αρχει λιτουργιας του που ειναι κατασκευασμενο αναλογα με την....... ΔΥΝΑΜΗ......... που στελνει πιανει και το αντιστηχο μεγεθος κενου παντα με σαρωση και εκπομπη .............................Δεν μπορω να στο πω ποιο απλα.
-
@stampa Κραταμε στο χερι το μηχανημα το οποιο ζυγιζει και δυο κιλα το ρυθμιζουμε να πιανει κενο και εννοω κενο που δεν αεριζετε και το μηχανημα με βαση την αρχει λιτουργιας του που ειναι κατασκευασμενο αναλογα με την....... ΔΥΝΑΜΗ......... που στελνει πιανει και το αντιστηχο μεγεθος κενου παντα με σαρωση και εκπομπη .............................Δεν μπορω να στο πω ποιο απλα.
Ποια ακριβώς είναι η άρχει(η) λιτουργίας(λειτουργίας )??
-
Αλλο ρώτησα εγω, απλό και κατανοητό ερώτημα είναι και το ξανακάνω … με τι μηχανημα /μηχανήματα κανεις επιβεβαίωση των κενών που πιάνεις ραβδοσκοπικα? … εκτός αν σκάβεις χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα απολύτως για επιβεβαίωση.
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4510 | Δημοσιεύσεις: 4910 -
@ΑΝΔΡΕΑΣ
είπε, στην αρχή που βασίζεται η ηλεκτρονική ραβδοσκοπία.
Κάτι δηλαδή που κανείς στον κόσμο δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει και ακολούθως να διατυπώσει.
Α.Ν.Π.Α., μπορώ να φανταστώ το τρέξιμο που έκανες επί δεκαετίες προκειμένου να βρείς μία άκρη στη συγκεκριμένη μέθοδο, αλλά επειδή οι πλείστοι εξ ημών εδώ μέσα, είμαστε μεγάλα παιδιά με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη στο συγκεκριμένο χόμπι, θα πρέπει και εσύ έτσι να μας αντιμετωπίζεις. Με τη μέθοδο που μέσες - άκρες περιγράφεις, έχουν ασχοληθεί χιλιάδες άτομα με γνώσεις, έχουν γραφεί χιλιάδες σχόλια με εμπειρίες από έμπειρους και άπειρους χρήστες, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν να διετύπωσε τέτοια βεβαιότητα ως προς την αποτελεσματικότητα της και μάλιστα από άτομο που φαίνεται από χίλια μίλια μακριά ότι δεν ξέρει ούτε τί εκπέμπει, ούτε πώς το εκπέμπει, ούτε γιατί συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο και όχι με κάποιον άλλο. -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
@ΑΝΔΡΕΑΣ
είπε, στην αρχή που βασίζεται η ηλεκτρονική ραβδοσκοπία.
Κάτι δηλαδή που κανείς στον κόσμο δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει και ακολούθως να διατυπώσει.
Α.Ν.Π.Α., μπορώ να φανταστώ το τρέξιμο που έκανες επί δεκαετίες προκειμένου να βρείς μία άκρη στη συγκεκριμένη μέθοδο, αλλά επειδή οι πλείστοι εξ ημών εδώ μέσα, είμαστε μεγάλα παιδιά με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη στο συγκεκριμένο χόμπι, θα πρέπει και εσύ έτσι να μας αντιμετωπίζεις. Με τη μέθοδο που μέσες - άκρες περιγράφεις, έχουν ασχοληθεί χιλιάδες άτομα με γνώσεις, έχουν γραφεί χιλιάδες σχόλια με εμπειρίες από έμπειρους και άπειρους χρήστες, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν να διετύπωσε τέτοια βεβαιότητα ως προς την αποτελεσματικότητα της και μάλιστα από άτομο που φαίνεται από χίλια μίλια μακριά ότι δεν ξέρει ούτε τί εκπέμπει, ούτε πώς το εκπέμπει, ούτε γιατί συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο και όχι με κάποιον άλλο.Καθε αρχή είναι τεκμηριωμένη επιστημονικά τομάρ ..Εμένα δε με καλύπτει η τεκμηρίωση καφενείου του φίλου ειδικά όταν συνοδεύεται από την συγκεκριμένη ανορθογραφία
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ ειδικά όταν συνοδεύεται από την συγκεκριμένη ανορθογραφία.
Ζάγαρ Σε αυτό είσαι λάθος....
Προσωπικά ούτε αγγλικά ξέρω ουτε ανώτατη σχολική μόρφωση εχω,έχω ομως πάθος μεράκι και επιμονή και πάντα με το σωστό ψάξιμο βρήσκω τον τρόπο να ανταπεξέλθω σε διάφορους προβληματισμους που μου γεννιούνται πάνω στα μηχανήματα...
Σίγουρα η σχολική μόρφωση θα σε φτάσει πιο γρήγορα στο στόχο σου,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα φτάσεις ποτέ αν δεν την έχεις...