Για να πάρεις άδειας για παραλία πρέπει να προσκομίσεις χαρτί δηλωμένου ανιχνευτή ;
-
Άδεια έρευνας
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ δηλώνεις πρώτα τον ανιχνευτή παίρνεις αριθμό μητρώο μετά μπαίνει στο google earth τυπώνεις τις παραλίες που θέλεις να ψάξεις και μαζί με τον αριθμό μητρώου του ανιχνευτή ταυτότητα και κάποια άλλα δικαιολογητικά που χρειάζονται τα καταθέτεις στην τοπική εφορεία αρχαιοτήτων και περιμένεις να δεις αν θα σου εγκρίνουν την άδεια χρήσης.
-
Άδεια έρευνας
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ πάτησε στο YouTube.
Αδεια χρήσης ανιχνευτή και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις έχει φτιάξει ο Κυρίτσης κατατοπιστικά βιντεάκια για αυτό το θέμα... -
Άδεια έρευνας
Ο/Η @zerdes είπε στο Άδεια έρευνας:
υπαρχει λακος στις προτασεις προς το υπουργειο
ολα αυτα ειναι καλα, και το περιεργο ειναι που ανταποκριθηκε το υπουργειο, γιατι συνηθως ειναι κουφοι.
φυσικα ειναι κατανοητη η προσπαθεια απο την μερια των εμπορων, θα αυξησουν τις πωλησεις, μιας και θα μπορει περισσοτερος κοσμος να ασχοληθει νομιμα με το χομπι.
ΑΛΛΑ η προταση που αφορα την καταθεση ΜΟΝΟ απο τους εμπορους της αδειας κατοχης, σημαινει οτι τερμα οι ιδιοκατασκευες, τερμα οι αγορες απο ebay, amazon,κτλ, τερμα τα μεταχειρισμενα απο αγγελιες, ΜΟΝΟ οτι πουλανε οι συγκεκριμενοι εμποροι μπορει να νομιμοποιηθει, και τιποτα αλλο. πρακτικα προσπαθουν να κανουν κλειστη την αγορα, και θα μπορουν να καθοριζουν ακομα και τις τιμες, μιας και δεν θα υπαρχει αλλος τροπος μονιμοποιησης.
αν στα αληθεια ενδιαφεροντουσαν για το χομπι και ΜΟΝΟ, θα προτειναν να μπουν οι αδειες, και κατοχης και χρησης, στο GOV, μαζι με τους χαρτες του google, ωστε να γινεται ευκολα και γρηγορα ολες οι διαδιακσιες, χωρις χαρτια, και χωρις να παει κανενας πουθενα, μεσα απο την οθονη.
οι υπηρεσιες απο την μερια τους, θα μπορουσαν αμεσα να εκρινουν, ακομα και με αυτοματο τροπο, οταν εχει να κανει με παραλιες και μερη χωρις αρχαιολογικο ενδιαφερον.απο την εποχη του γαβαλα γινεται προσπαθεια να κλεισουν την αγορα, ελπιζω να ΜΗΝ γινει δεκτο ουτε τωρα
==================================================
Έχω την άποψη ότι είναι σε καλό δρόμο οι προτάσεις για το νέο νομοσχέδιο(αν γίνει?)
Κάθε μηχάνημα που εισάγεται προς πώληση θα πρέπει με ευθύνη του έμπορα
να φεύγουν τα χαρτιά για την άδεια κατοχής!
Από αυτή την κίνηση σχεδόν το 90% εκείνων που ασχολούνται με το άθλημα θα γλυτώσουν
αυτοκίνητο τρεχάματα και διασυρμό κλπ!!!
Τώρα για την εισαγωγή από τον ενδιαφερόμενο και τις ιδιοκατασκευες θα πρέπει μέσο του συλλόγου να γίνουν προτάσεις ίσως και να πρέπει να αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο
Να συμπληρώνει τον φάκελο για τις εν λόγο ιδιαιτερότητες !
Οψόμεθα το λοιπόν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Άδεια έρευνας
Δε νομίζω ότι η πρόταση (εάν σωσει ποτέ και εφαρμοστεί) εν μέρει παύει την ιδιοκατασκευη και την αγορά μέσω διαδικτύου, απλά αυτό δεν υφίσταται ούτε μπορεί και να απαγορευθεί δια μέσου μιας προτασεως και μονο.
Ειδικά για την εισαγωγή από πώληση μέσου διαδικτύου ειτε μέσο ιδιωτών της εγχώριας θα πρέπει να υπάρξει υπουργική απόφαση, τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Είδα το βίντεο εν τάχει και νομίζω η πρόταση αφορα τα καταστήματα οσον αφορα την πώληση καινούργιων το οποίο καταστημα θα αναλαμβάνει την εγγραφή του στο μητρώο για λογαριασμό του πελάτη.PS
-
Άδεια έρευνας
@stampa τέλος ο πελατης θα έχει να λαμβάνει την άδεια κατοχής η οποία θα είναι και άδεια χρήσης για τις ελεύθερες ζώνες από το αρμόδιο υπουργείο
Αν γίνει ποτέ αυτό Θα αργήσω πολυ να κόψω το κουσούρι να κοιτάω κάθε τρεις και λίγο πίσω 🤣🤣🤣
-
Άδεια έρευνας
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Άδεια έρευνας:
Αν γίνει ποτέ αυτό Θα αργήσω πολυ να κόψω το κουσούρι να κοιτάω κάθε τρεις και λίγο πίσω 🤣🤣🤣
PS
-
Άδεια έρευνας
@Kostas-13 και έλεγα ότι είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό...
Θα με βλέπουν λέω να σκάβω και θα νομίζουν ότι βγάζω λίρες,ενώ στην καλύτερη θα βγει κανένα οθωνακι
😂🤣😂Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...