Τελευταία μέρα άδειας χτες αφού Αντρικούς ακύρωσε δύο μωράκια α ποιότητας μιας κ το ψαχτηρ είναι η αρρώστια μας, παίρνει τα αμάξι βουρ σε μια καλή παραλία 3-4 ώρες τίποτα όλα ψαγμενα στη γωνία θμαμαν που πήγαν γυμνιστες δε γαμιεται λέω μισή ώρα δουλειά είναι ντουπ ένα μενταγιόν ασημί κ μια πλατινένια βέρα λέω άιντε γύρισε...Περπατάω καμμία 40λεπτα φτάνω στο αμάξι ψάχνω τις τσέπες όλα εκεί καπάκια βιδακια δεκάλεπτα ευρώ εκτός απ' τα δύο αυτά, βγάζω τ παντελόνι το γυρνάω ανάποδα να μια τρύπα μικρή .. Δε γαμιεται αντρικού πάρε κ καλάμια την άλλη φορά
-
Ιστορίες γκαντεμιας
@ΑΝΔΡΕΑΣ
Σε νιώθω....το καλοκαίρι χρυσό φλουρί,το είχα μαζί με άλλα κέρματα και σκουπιδακια του άλλαξα τσέπη για "σιγουριά".και το θέμα είναι ότι το πρώτο ανηφορικό σημείο που παίζει να έπεσε είναι με πλέγμα οικοδομής μέσα σε χορτάρια.
Από τότε έχω να βρώ κίτρινο....Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ιστορίες γκαντεμιας
@paoktsis σε βαζακι μέσα στο σακίδιο θέλει και τύλιγμα με χαρτοπετσέτα τα κέρματα.
Από την πολύ ζέστη δεν είχα πάρει σακίδιο όμως.παω την δεύτερη φορά μην τυχών και βρω το φλουρί,ψάχνω στην λάκα που το βρήκα φτάνω στο σημείο που έχει πεσμένο το σύρμα οικοδομής και βρίσκω επιφανειακά έναν τέλειο οβολό. φαίνονται μουστάκι μαλλιά με πολύ μικρές φθορές,τον τυλίγω με χαρτοπετσέτα.τελειωνω την έρευνα μου δεν βρίσκω το φλουρί μπαίνω στο αυτοκίνητο,σκουπίζω τον ιδρώτα με πολύ χαρτί μερχι να φτάσω σε σημείο με κάδο που πέταξα και τον οβολό τελικά....
Αν δεν σε θέλει τέλος, ιδικά αν προκαλείς και εσύ την μοίρα σου....Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ιστορίες γκαντεμιας
Ο/Η @Lord είπε στο Ιστορίες γκαντεμιας:
@paoktsis σε βαζακι μέσα στο σακίδιο θέλει και τύλιγμα με χαρτοπετσέτα τα κέρματα.
Από την πολύ ζέστη δεν είχα πάρει σακίδιο όμως.παω την δεύτερη φορά μην τυχών και βρω το φλουρί,ψάχνω στην λάκα που το βρήκα φτάνω στο σημείο που έχει πεσμένο το σύρμα οικοδομής και βρίσκω επιφανειακά έναν τέλειο οβολό. φαίνονται μουστάκι μαλλιά με πολύ μικρές φθορές,τον τυλίγω με χαρτοπετσέτα.τελειωνω την έρευνα μου δεν βρίσκω το φλουρί μπαίνω στο αυτοκίνητο,σκουπίζω τον ιδρώτα με πολύ χαρτί μερχι να φτάσω σε σημείο με κάδο που πέταξα και τον οβολό τελικά....
Αν δεν σε θέλει τέλος, ιδικά αν προκαλείς και εσύ την μοίρα σου....Χαχαχαχα ε τον τρελό τον Τανασ