Σκοπός είναι αυτό το καινούργιο xp να είναι σταθερό με καλύτερο ground balance και να το βελτιώσουνε σε δύσκολα εδάφη με υγρασίες.Εκεί το μηχάνημα χάνει πολύ και όλο τραγουδάει...Γενικά είναι ένα καλό μηχάνημα σαν vlf..Η καλύτερη διαφήμιση είναι στα άγρια από καλά πσαχτηρια και όχι σε δοκιμαστηρια να πιάνουμε κιβώτια στο 1,5 μέτρο με αέρα 50 πόντους..Κάτι τέτοια βλέπω και είναι κρίμα ο απλώς ο κόσμος που θέλει να μάθει τώρα να βλέπει τέτοια πραγματα..
-
new xp
Ο/Η @paoktsis είπε στο new xp:
Σκοπός είναι αυτό το καινούργιο xp να είναι σταθερό με καλύτερο ground balance και να το βελτιώσουνε σε δύσκολα εδάφη με υγρασίες.Εκεί το μηχάνημα χάνει πολύ και όλο τραγουδάει...Γενικά είναι ένα καλό μηχάνημα σαν vlf..Η καλύτερη διαφήμιση είναι στα άγρια από καλά πσαχτηρια και όχι σε δοκιμαστηρια να πιάνουμε κιβώτια στο 1,5 μέτρο με αέρα 50 πόντους..Κάτι τέτοια βλέπω και είναι κρίμα ο απλώς ο κόσμος που θέλει να μάθει τώρα να βλέπει τέτοια πραγματα..
Το να πάει κάποιος να κάνει δοκιμες σε μηχανήματα του σε αξιόλογα δοκιμαστηρια είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει στην απόκτηση ενος μηχανήματος παράλληλα στην εκμάθηση του.
Εάν μιλάς για τα στημένα βίντεο εμπόρων και των ανθρώπων τους, δεν χρειάζεται να σχολιάσω. Υπάρχουν αξιόλογα δοκιμαστηρια πολλών χρόνων να αποδείξουν ότι θέλουν, αλλα βλέπεις περνούν απ έξω σε ακτίνα τους κάτι χιλιόμετρα.
Αν τους παίρνει το στήνουν σε τέτοια δοκιμαστηρια μιας και κάτι τέτοιο ειδα τελευταία.
Τέλος, τα καλα ψαχτηρια που λες δεν κάνουν όλα τους διαφήμιση, δεν έχουν ιδιαίτερους λόγους να πουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, θα μιλήσουν και θα πουν αυτό που είναι να πουν και οποιος θέλει ακούει.Το θέμα ομως είναι εάν μπορεί να κρίνει κάποιος το κατά ποσο αυτος είναι καλό ψαχτήρι, βλέπεις το πληκτρολόγιο οπως και το στημένο γενικως, έχει τη δυνατότητα της "μεταμφίεσης"
PS
-
new xp
Το να λύσουν τ θέμα της γκρίνιας σε υγρό έδαφος αρκεί μια ρύθμιση ( που προσ το παρόν δε γίνεται στο υπάρχον xp) το θέμα είναι να έχει κ αξιοπρεπείς δυνατότητες κ να μη χάνει τ μισό βάθος σε τέτοια εδάφη
-
new xp
@ΑΝΔΡΕΑΣ όλα χάνουμε φίλε σε υγρό και δύσκολο τερέν τα vlf,αλλά αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα και χάνει κατά πολύ..Ένα άλλο πράγμα εάν περάσεις κοντά από μια απλή κολώνα της ΔΕΗ αρχίζει να μουρμουριζει,σαν να ψήνεις τηγανητές πατάτες στην φριτεζα..
-
new xp
το θέμα είναι να έχει κ αξιοπρεπείς δυνατότητες κ να μη χάνει τ μισό βάθος σε τέτοια εδάφη
Μιλάς για την μεγαλύτερη πληγή των vlf .. οποιος καταφέρει και βγάλει στην αγορά τέτοιο vlf αυτος και μόνον αυτος μπορεί να πει ότι πουλά τεχνολογία, έλα ομως που είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αυτό. Όχι γιατί δεν έχουν τεχνογνωσία (τουλάχιστον αυτοι που έχουν, ας μη λεμε κι ονόματα ) αλλα γιατί δεν παίρνει παραπάνω η υπάρχον τεχνολογία. Θέλει αλλα πράγματα, αλλα κόλπα!
Όλα τα αλλα που προσφέρουν γενικως σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων δεν είναι παρα μόνον μπιχλιμπίδια, λαμπάκια και εφέ με μόνο σκοπό αυτόν της αυτοσυντήρησης τους.Όλα τα παραπάνω είναι και ο πραγματικός λόγος πιστεύω που οι περισσότεροι από μας δεν αρκούμαστε σε ένα και μόνον μηχάνημα.
PS
-
new xp
@ΑΝΔΡΕΑΣ όλα χάνουμε φίλε σε υγρό και δύσκολο τερέν τα vlf,αλλά αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα και χάνει κατά πολύ..Ένα άλλο πράγμα εάν περάσεις κοντά από μια απλή κολώνα της ΔΕΗ αρχίζει να μουρμουριζει,σαν να ψήνεις τηγανητές πατάτες στην φριτεζα..
Αυτό δε δουλεύει φίλε συνέχεια γκρινια δίνει στα βρεγμένα ειδικά αμμο
-
new xp
το θέμα είναι να έχει κ αξιοπρεπείς δυνατότητες κ να μη χάνει τ μισό βάθος σε τέτοια εδάφη
Μιλάς για την μεγαλύτερη πληγή των vlf .. οποιος καταφέρει και βγάλει στην αγορά τέτοιο vlf αυτος και μόνον αυτος μπορεί να πει ότι πουλά τεχνολογία, έλα ομως που είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί αυτό. Όχι γιατί δεν έχουν τεχνογνωσία (τουλάχιστον αυτοι που έχουν, ας μη λεμε κι ονόματα ) αλλα γιατί δεν παίρνει παραπάνω η υπάρχον τεχνολογία. Θέλει αλλα πράγματα, αλλα κόλπα!
Όλα τα αλλα που προσφέρουν γενικως σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων δεν είναι παρα μόνον μπιχλιμπίδια, λαμπάκια και εφέ με μόνο σκοπό αυτόν της αυτοσυντήρησης τους.Όλα τα παραπάνω είναι και ο πραγματικός λόγος πιστεύω που οι περισσότεροι από μας δεν αρκούμαστε σε ένα και μόνον μηχάνημα.
Ακριβώς συμφωνώ
Γω βέβαια άλλο είπα τομαρ μάλλον θέλτε μο ακανεδκα τα καθαρευουσιανκα δε τ πιαντε -
new xp
@ΑΝΔΡΕΑΣ Απλά εγώ το πήρα απ την αρχή το πρόβλημα τουμαρ χαχα
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
new xp
@ΑΝΔΡΕΑΣ Και για να μην ξεχνιώμαστε παλιοζαγαρο, περιμένω όποτε είσαι έτοιμος το θέμα περί εναέριας εξερεύνησης.
PS
-
new xp
@paoktsis Για εμένα παίζει ρόλο η σταθερότητα και το ground balance στο μηχάνημα, άσχετος εάν το 95 % ρωτάει πόσο βαθειά πάει...
Σε ένα έδαφος με πολύ μετάλλευμα ένας vlf ανιχνευτης θα αναγκαστεί να σβήσει αρκετό σήμα του εδάφους ώστε να είναι σταθερός με συνέπεια οι μικροί ευγενή στόχοι που δεν παρέχουν μεγάλο σήμα να χάνονται,αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλους τους vlf ανεξαρτήτου μάρκας... Από κει και πέρα ίσως ένα πηνίο dd να βοηθούσε έναντι ενός ομόκεντρου...
-
new xp
@stampa Όλα τα αλλα που προσφέρουν γενικως σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων δεν είναι παρα μόνον μπιχλιμπίδια, λαμπάκια και εφέ με μόνο σκοπό αυτόν της αυτοσυντήρησης τους.
Σήμερα είναι η μέρα που διαφωνούμε φιλαράκι😁
Εγώ δεν έχω διαπιστώσει στα VLF μηχανήματα να υπάρχουν μπιχλιμπίδια και λαμπάκια όλες οι λειτουργίες τους σου παρέχουν ρυθμίσεις που θα κριθούν αναγκαίες κατά την έρευνα... -
new xp
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο new xp:
@stampa Όλα τα αλλα που προσφέρουν γενικως σε αυτή την κατηγορία μηχανημάτων δεν είναι παρα μόνον μπιχλιμπίδια, λαμπάκια και εφέ με μόνο σκοπό αυτόν της αυτοσυντήρησης τους.
Σήμερα είναι η μέρα που διαφωνούμε φιλαράκι😁
Εγώ δεν έχω διαπιστώσει στα VLF μηχανήματα να υπάρχουν μπιχλιμπίδια και λαμπάκια όλες οι λειτουργίες τους σου παρέχουν ρυθμίσεις που θα κριθούν αναγκαίες κατά την έρευνα...Δλδ το αν είναι ασύρματο είναι τεχνολογία? εαν έβαλε παλμογράφο (Το whites τον καθιέρωσε ενημερωτικά) ενώ δεν κατεβαίνει σε λασπερά είναι επίτευγμα? ... μπορώ να γράψω κατεβατό ολόκληρο. Λέγοντας μπιχλιμπίδια και λαμπάκια εννοω αστειευόμενος ότι τίποτα το ουσιώδες που σου αυξάνει δυνατότητες εντοπισμού πάνω στην έρευνα και όχι για φατσιμαρι.
Και εννοείτε πως διαφωνούμε γιατί εσυ είσαι Κ13 και γω stampa.
Εάν συμφωνούσαμε σε όλα κάτι δε πήγαινε καλάPS
-
new xp
@stampa Δλδ το αν είναι ασύρματο είναι τεχνολογία? εαν έβαλε παλμογράφο (Το whites τον καθιέρωσε ενημερωτικά) ενώ δεν κατεβαίνει σε λασπερά είναι επίτευγμα? ... μπορώ να γράψω κατεβατό ολόκληρο. Λέγοντας μπιχλιμπίδια και λαμπάκια εννοω αστειευόμενος ότι τίποτα το ουσιώδες που σου αυξάνει δυνατότητες εντοπισμού πάνω στην έρευνα και όχι για φατσιμαρι.
Και εννοείτε πως διαφωνούμε γιατί εσυ είσαι Κ13 και γω stampa.
Εάν συμφωνούσαμε σε όλα κάτι δε πήγαινε καλάΕσύ το έβγαλες μπιτ άχρηστο ρε ζαγάρι🤣🤣🤣 πάντως εγώ τα αγαπάω μου έχει αφήσει καλές αναμνήσεις ρημάδι 😁
-
new xp
Εσύ το έβγαλες μπιτ άχρηστο ρε ζαγάρι🤣🤣🤣 πάντως εγώ τα αγαπάω μου έχει αφήσει καλές αναμνήσεις ρημάδι 😁
Δεν είπα ποτε ότι είναι άχρηστο αντίθετα λεω παντα ότι είναι ένα απ τα καλά vlf που κυκλοφορουν ... άλλο ένα καλό vlf άλλο ένα vlf υψηλής τεχνολογίας.
Αυτό προσπάθησαν να περάσουν δυστιχως κάποιοι. Λες και μείς δεν το είχαμε κάποτε στην κατοχή μας (τότε που αυτοι το ήξεραν μόνο απ τα site) για να μη ξεχνιώμαστε όχι τίποτα αλλοPS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
new xp
@stampa Δεν είπα ποτε ότι είναι άχρηστο αντίθετα λεω παντα ότι είναι ένα απ τα καλά vlf που κυκλοφορουν ... άλλο ένα καλό vlf άλλο ένα vlf υψηλής τεχνολογίας...
Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει vlf υψηλής τεχνολογίας ώστε να κάνει αισθητή η διαφορά από τους υπόλοιπους...
-
new xp
@stampa Δεν είπα ποτε ότι είναι άχρηστο αντίθετα λεω παντα ότι είναι ένα απ τα καλά vlf που κυκλοφορουν ... άλλο ένα καλό vlf άλλο ένα vlf υψηλής τεχνολογίας...
Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει vlf υψηλής τεχνολογίας ώστε να κάνει αισθητή η διαφορά από τους υπόλοιπους...
Αυτά λεω απ το πρωί και τα κόλπα που κάνουν για πωλησεις
PS