Ο/Η @Lord είπε στο Παρουσίαση minelab & omk:
@Λεων και ποια είναι η γνώμη σου;
Μαλλον δεν εχεις χρονια μελος...και δεν την εχεις διαβασει...την εχω γραψει εδω και χρονια και δεν αλλαζει..φρου φρου και αρωματα
Παρουσίαση minelab & omk
@Λεων και ποια είναι η γνώμη σου;
Μαλλον δεν εχεις χρονια μελος...και δεν την εχεις διαβασει...την εχω γραψει εδω και χρονια και δεν αλλαζει..φρου φρου και αρωματα
Παρουσίαση minelab & omk
@Λεων όχι δεν την έχω διαβάσει,αλλά έχω διαβάσει πολύ κλάμα στο Facebook αλλά έλεγα ότι παίζει και το ενδεχόμενο λάθος χειρισμού.οπως ανέφερα και πιο πάνω οι πολλοί ούτε για vlf δεν είμαστε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...
Παρουσίαση minelab & omk
@Λεων Αυτό παντός το γράφημα δεν βγήκε από μηχάνημα που έχει φρου φρου και αρώματα 😁
Παρουσίαση minelab & omk
@Lord ο χειρισμός παίζει σημαντικό ρόλο με την προϋπόθεση ότι ο χειριστής να εργάζεται πάνω σε ένα μηχάνημα αξιόπιστο και τα αξιόπιστα γεωφυσικά μηχανήματα δεν κατασκευάζονται και δεν απευθύνονται σε καμία περίπτωση στον χρυσοθήρα...
Παρουσίαση minelab & omk
Γιατί ζορίζεστε? Το marketing έχει μεθόδους να ανακαλύπτει το κατάλληλο πελατολόγιο και να του ρίχνει τα κατάλληλα δολώματα.
Σίγουρα δεν απευθύνονται σε όλους τους χρυσοθήρες. Πχ, δεν θα ήμουν υποψήφιος πελάτης, ούτε για την ΟΚΜ, ούτε για την Minelab, καθώς δεν ενδιαφέρομαι για εντοπιστές, ούτε τα μαγνητόμετρα με τον κατ' ευφημισμόν τίτλο reader. Στοχεύουν σε συγκεκριμένο γκρούπ. για το οποίο έχουν τρόπους χειραγώγησης δοκιμασμένους χρόνια.
Μπορεί αρκετοί στα ψαχτήρια να πιστεύουν ότι προστατεύουν αρκετούς από κακοτοπιές, αλλά το σίγουρο είναι ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που πιστεύουν, καθώς από λεπτομέρειες φαίνεται ότι ο κάθε πελάτης έχει το κουμπί του, και ένας καλός έμπορος, το εντοπίζει αμέσως.
Αλλωστε, τίποτε δεν είναι θέσφατο. Ακόμη και η ΟΚΜ, για την οποία όλοι μας έχουμε τις βάσιμες αμφιβολίες, δεν έπαψε ποτέ να είναι μιά μεγάλη εταιρεία, και άρα τίποτε δεν προδικάζει πως ότι φέρει θα είναι ένα ακόμη μαγνητόμετρο, με περισσότερα φωτάκια..
Παρουσίαση minelab & omk
@Kostas-13 όταν έχεις να κάνεις με το άγνωστο, δηλαδή τι κρύβει η Γη με ότι συνεπάγεται και είσαι ονειροπόλος και φαντασιόπληκτος μέχρι αίμα δράκου από Κίνα θα ψάχνεις 😂😂😂 και ας έχεις το απόλυτο μηχανήμα.το παν είναι να είσαι λογικός σε κάθε στιγμή του αθλήματος,η λογική γλυτώνει η φαντασία οργιάζει
Παρουσίαση minelab & omk
Ο καλός έμπορος είναι αυτος που πρώτα απ όλα έχει πλήρη γνώση του προϊόντος που πουλάει, δεν ψάχνει το κουμπί του κάθε πελάτη για να του πουλήσει αλλα προσπαθεί να κατανοήσει την έρευνα που τον ενδιαφέρει να κάνει ώστε να του προτείνει το ανάλογο και το σημαντικότερο είναι ότι δεν θα ανεχόταν ποτε να πουλάει την κολοκύθα για κρεμ καραμελέ.
Άλλο το να είσαι καλός έμπορος και άλλο καλός πωλητής .. έχει διαφορά.
Εμποροι στο είδος πολλοί, πωλητες ακομα περισσοτεροι (βρόμησε ο τοπος θα έλεγα), καλοι έμποροι .. δυστιχως λίγοι.
PS
Παρουσίαση minelab & omk
Άντε ρε παλικάρια και να πούμε ότι ένα γεωφυσικό έδειξε κατά πόσο πιστευετε ότι υπάρχει άνθρωπος, παρέα από εδώ μέσα για να κάνει επέμβαση?
Έχω την εντύπωση ότι συζητάμε μόνο για να περνά η ώρα!
Το ότι παίρνει αυτή την θέση ο υποφαινομενος θα πρέπει να σας προβληματίσει διπλά!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Παρουσίαση minelab & omk
@Kostas-13 Έτσι ακριβώς φίλε .. σαν φόρουμ οφείλουμε να ενημερώνουμε για τα υπέρ και τα κατά των μηχανημάτων που γνωρίζουμε (όχι άκουσα μου είπαν κτλ ώστε να είναι αντικειμενικές οι αποψεις μας), ο καθένας κάνει τις έρευνες του και επιλέγει σύμφωνα με αυτά που τον καλύπτουν. Και πολύ σωστά οπως λες .. οι επιλογες μας θα φανούν στην πορεία
PS
Παρουσίαση minelab & omk
@panasss σε ποιον υποφαινομενο αναφερεσε;
Παρουσίαση minelab & omk
Ο/Η @panasss είπε στο Παρουσίαση minelab & omk:
Άντε ρε παλικάρια και να πούμε ότι ένα γεωφυσικό έδειξε κατά πόσο πιστευετε ότι υπάρχει άνθρωπος, παρέα από εδώ μέσα για να κάνει επέμβαση?
Έχω την εντύπωση ότι συζητάμε μόνο για να περνά η ώρα!
Το ότι παίρνει αυτή την θέση ο υποφαινομενος θα πρέπει να σας προβληματίσει διπλά!!!
Έχεις απόλυτο δικιο σε αυτό φιλε .. όσο κι αν πιστεύουν κάποιοι ότι με ένα γεωφυσικό λύθηκε το πρόβλημα του εντοπισμού του ακριβές σημείου ώστε να κάνουν και επέμβαση.
Τη συνέχεια την ξερεις .. ψάχνουν επιβεβαίωση με αλλα μετά.
Κοτζάμ υπηρεσίες ανά τον κόσμο με επικεφαλείς ολόκληρους καθηγηταδες στο είδος κάνουν πολλαπλά περάσματα με διαφορετικά για να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα και μετά από πολύ μελέτη να πράξουν. Μάλλον κάποια ψαχτηρια κάτοχοι γεωφυσικών θα γνωρίζουν καλύτερα φαίνεται.
PS
Παρουσίαση minelab & omk
@panasss σε ποιον υποφαινομενο αναφερεσε;
υποφαινόμενος
(λόγιο) ονομασία που χρησιμοποιεί κάποιος που γράφει ή μιλάει για να αναφερθεί ευγενικά ή ειρωνικά στον εαυτό του
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Παρουσίαση minelab & omk
Η αποψη μου για την καθετη ερευνα ειναι οτι ενα καλο παλμικο μηχανημα αξιοπιστης εταιριας που να μας δινει βαθος απο 1και 50 μετρα σε μικρα αντικειμενα ΜΕΧΡΙ και 3 μετρα περιπου σε μεγαλα αντικειμενα ειναι οτι καλυτερο απο οποιαδηποτε αλλα μηχανηματα αναλυσεις εδαφους που χρειαζοντε ειδικες γνωσεις για να τα δουλεψεις και να καταλαβεις τη σου λενε ..........Απο εκει και περα το τελειο μηχανημα ειναι ο εσκαφεας...........Τωρα σε τετειες επιδειξεις μηχανηματων αυτου του τυπου ο χρυσοθηρας κατι βαζει ενα λιθαρακι στην γνωσει και την εμπειρια του...........Δεν θα βγει χαμενος.
Παρουσίαση minelab & omk
Ο/Η @panasss είπε στο Παρουσίαση minelab & omk:
υποφαινόμενος
(λόγιο) ονομασία που χρησιμοποιεί κάποιος που γράφει ή μιλάει για να αναφερθεί ευγενικά ή ειρωνικά στον εαυτό του
Χαχαχα .. εισαι συ ενας!
PS
Παρουσίαση minelab & omk
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Παρουσίαση minelab & omk:
Η αποψη μου για την καθετη ερευνα ειναι οτι ενα καλο παλμικο μηχανημα αξιοπιστης εταιριας που να μας δινει βαθος απο 1και 50 μετρα σε μικρα αντικειμενα ΜΕΧΡΙ και 3 μετρα περιπου σε μεγαλα αντικειμενα ειναι οτι καλυτερο απο οποιαδηποτε αλλα μηχανηματα αναλυσεις εδαφους που χρειαζοντε ειδικες γνωσεις για να τα δουλεψεις και να καταλαβεις τη σου λενε ..........Απο εκει και περα το τελειο μηχανημα ειναι ο εσκαφεας...........Τωρα σε τετειες επιδειξεις μηχανηματων αυτου του τυπου ο χρυσοθηρας κατι βαζει ενα λιθαρακι στην γνωσει και την εμπειρια του...........Δεν θα βγει χαμενος.
Εάν το αμπρί η οροφή του είναι στα 3 μέτρα χωρίς λαμαρίνα από πάνω συν το εσωτερικό ύψος του τι θα πιάσει το παλμικο φιλε μου? Τα κιβώτια ούτε που θα τα δει!
Στου @Λεων περασαν πριν χρόνια με λορενζ και κοτσαρισμενο 3χ3 τελάρο και ίσα που γαργάλησε, στο βουνό θα φευγες θα το προσπέρναγες.
Δυστιχως χρειάζεται συνδυασμός στα βαρβάτα
PS
Παρουσίαση minelab & omk
@Α.Ν.Π.Α όπως χρειάζονται τα γεωφυσικά ειδικές γνώσεις χρειάζονται και οι ανιχνευτές μετάλλων για το σωστό χειρισμό..
Όσο για την αξιοπιστία των παλμικων που δεν πιάνουν πετρώματα δυστυχώς ένα υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και αυτό είναι το gpx και το λέω μέσα από την εμπειρία μου και όχι επειδή άκουσα...
Από κει και πέρα όσον αφορά τη χρήση γεωφυσικών και κατά πόσο είναι αυτή απαραίτητη έχει να κάνει με την αντίληψη του καθενός και με ποια μεθοδολογία θέλει να ερευνά τις δουλειές που έχει...