Λέω να αγοράσω το OKM EXP 5000
ναι εκείνο με τα γυαλιά θα την κάνω για Μύκονο μεριά και θέλω να τις γδυνω
Τι λέτε θα κάνει δουλειά ?
-
Έρευνα αγοράς
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3607 | Δημοσιεύσεις: 9129 -
Έρευνα αγοράς
Ο/Η @panasss είπε στο Έρευνα αγοράς:
Οχο
-
Έρευνα αγοράς
@panasss Οι "εγγλεζες" έχουν μια τάση να γδυνονται αρκετά εύκολα Και λίγο "σπρώξιμο" θα γίνει η "δουλειά" πιστεύω .... Οπότε καλή "επιλογή" !!
-
Έρευνα αγοράς
@panasss Την πάτησε φίλος πριν 5 χρόνια με αυτό το μηχάνημα..Του έλεγα δεν κάνει..Μόνο για φύκια και μεταξωτές κορδέλες είναι..Τώρα φυσάει το γιαούρτι και έγινε κουρκούτι...Καλό είναι για την δουλειά που θέλεις,Τουλάχιστον θα βλέπεις ωραία πράγματα....
-
Έρευνα αγοράς
@paoktsis έτσι ακριβώς φίλε όπως τα λες είναι !
τα μισά λεφτά που έχει ρίξει στην διαφήμιση να τα έβαζε έστω και σε αντιγραφή άλλων μηχανημάτων
θα ήταν πολύ καλύτερα τουλάχιστον δεν θα ήταν στο 100% αποτυχίαΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Έρευνα αγοράς
Ο/Η @panasss είπε στο Έρευνα αγοράς:
Κοίτα να πάρεις το πακέτο (((pro))) να ξεμπερδεύεις
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Έρευνα αγοράς
Πέρα απ' τ πλάκα με 30 χήνες που ζηταν ένας γνωστής η Τσπ κάποιος με σωστή καθοδήγηση κάνει επαγγελματικό εξοπλισμό ..Το συγκεκριμένο με όλα τ παρελκόμενα κάποιοι τ πλήρωσαν ως κ 50 χήνες κ περίμεναν να τους δείξει τ κιβώτια,πιθάρια,καζάνια σαν φωτογραφία γνωστός το έδωσε με τ ζόρι στα 6-7 χιλ
-
Έρευνα αγοράς
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Έρευνα αγοράς:
Κι όμως εν έτη 2021 υπάρχουν άτομα που την οκμ την έχουν για το ακριβό γερμανικό υπέρ μηχάνημα....
Μα εκεί ακριβώς ποντάρουν και αυτοι στις πωλήσεις .. σε κόσμο ο οποιος δεν έχει ψαχτεί αρκετά πάνω σε μηχανήματα.
Βλέπει ο αλλος οθόνες, σκαν, λαμπάκια και λέει εδώ είμαστε "το απόλυτο μηχάνημα". Που να ήξερε ομως ότι πληρώνει ένα απλό μαγνητομετρο στην ουσία κάτι χιλιάρικα.Απορω τι έγινε τελικά με τους Γερμανούς που τους σύρανε στα δικαστήρια κάποιοι πελάτες τους που την πάτησαν .. ξέρει κανεις να ενημερώσει γι αυτό?
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Έρευνα αγοράς
Φίλος έσκασε κασέρι 10000 ευρώ για το OKM 5000 και μου έλεγε το απόλυτο υπέρ μηχάνημα..Του έλεγα δεν κάνει για τίποτα...Έφαγε φόλα με τα πολλά βίντεο που έβλεπε..Του έλεγα πάρε ένα Νουνού και θα έχεις ρέστα και 5000 ευρώ..Τον έλεγα αλλά δεν με άκουγε..Τώρα κλαίει τα χρήματα που έχασε.
Τον λέω τώρα εγω...Καλύτερα οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ...