Καλησπερα στην ομαδα.
Θελω να κανω μια ερωτηση για αδεια κατοχης και στην συνεχεια για αδεια ερευνας.
Ειχα αγορασει αρχες του 2019 ενα ανυχνευτη (τοπικο εμποριου).Ειχα στειλει τα δικαιολογιτικα στην αρμοδια υπηρεσια και μου εστειλαν μια βεβαιωση στις 24.07.2019 οτι εχω εγγραφη στο μητρωο και αν θελω να κανω χρηση του ανιχνευτη πρεπει να υποβαλω μια αιτηση για αδεια χρησης μεσα σε ενα χρονο αλλιως διαγραφομαι αυτοδικαιως απο το μητρωο.
Δυστιχως το αμελησα και δεν εκανα τιποτα και εκτος αυτου δεν κρατησα αντιγραφο απο την αποδειξη αγορας η οτι αλλο χαρτι.
Τι ενεργειες χρειαζονται να κανω τωρα για να βγαλω ξανα αδεια
-
Ερώτηση Για Άδεια Κατοχής και Έρευνας
-
@Πέτρος τωρα πολυ απλα πρεπει να ξαναδηλωσεις το μηχανημα σου ..αυτο που εκανες στην αρχη..μολις ερθει παλι ο αριθμος μητρωου..πολυ πιθανον να μεινει ο ιδιος που ειχες στην αρχη...και αφου γινουν ολα αυτα τοτε πρεπει να κανεις τα χαρτια σου για αδεια ερευνας,,..
-
@Λεων ευχαριστω για την απαντηση..........πρεπει να μαζεψω ξανα τα χαρτια που ειχα στειλει στην αρχη η μπορω απλα να στειλω την βεβαιωση που εστειλε το υπουργειο??
-
Ο/Η @Πέτρος είπε στο Ερώτηση Για Άδεια Κατοχής και Έρευνας:
@Λεων ευχαριστω για την απαντηση..........πρεπει να μαζεψω ξανα τα χαρτια που ειχα στειλει στην αρχη η μπορω απλα να στειλω την βεβαιωση που εστειλε το υπουργειο??
Κανονικα τα χαρτια λες και ειναι η πρωτη φορα..απλα να ααναφερεις στην αιτηση σου οτι ηδη εχω τον ταδε αριθμο μητρωου αλλα εληξε για το λογο οτι περασε ο χρονος...για να σου αφησουν τον ιδιο αριθμο μητρωου..την πατησα και εγω μια φορα ετσι λογο δουλειας και τα εκανα απο την αρχη..φυσικα μου αφησαν τους ιδους αριθμους