Η minelab πάντα πρωτοποριακή και καινοτόμος προκειμένου να καλύψει τις ανησυχίες των πελατών της και να ξεφύγει από τις ανταγωνιστικές πιέσεις που δέχεται από άλλες εταιρείες προχωρά σε αναβαθμίσεις στα GPX
Αυτές είναι κάποιες από τις καινούργιες εκδοχές έχω την εντύπωση ότι σχεδόν όλοι θα μπουν στον πειρασμό να τα δοκιμάσουν!
Αν βέβαια τους δοθεί η ευκαιρία? διαφορετικά φάτε μάτια ψάρια που λένε!!!
Εντός της ημέρας θα ανεβεί βίντεο!!!
-
Ευχάριστα νέα
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ευχάριστα νέα
Κάντε λίγο οφθαλμολουτρο τώρα και αν ποτέ δεχτεί πιέσεις η minelab από ανταγωνιστές
Τότε θα προτείνουμε να λανσαριστούν με παρόμοιο στιλ έτσι προς το αεράτο!!!
Πάντος εγώ παοκτζή δεν θα έλεγα όχι να μοιραστό το μαξιλάρι με κάτι σαν αυτά
τα μοντέλα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ευχάριστα νέα
Ο/Η @paoktsis είπε στο Ευχάριστα νέα:
Θελουνε εμπειριες γιατι εχουνε αποριες τα κοριτσια...
Πορτουφολ παχύ θέλνε
-
Ευχάριστα νέα
@paoktsis με τ γόβα τ στιλέτο θα τς σφαξνε κ με του μπουρι τς σόμπας θα τους ρουφηξνε τα 500ρκα ..Είναι προφεσιοναλ τα κορίτσια για να συνεννοηθούμε αν ήταν μηχάνμα θα ήταν Νουνού
-
Ευχάριστα νέα
@ΑΝΔΡΕΑΣ 500 λιγο χλωμο φιλε..Το 2000 ειναι πολυ χαλαρα ταρυφα και ανω...εας τις εχουνε να τις χαιρονται και να τις καμαρωνουνε...
-
Ευχάριστα νέα
Ο/Η @paoktsis είπε στο Ευχάριστα νέα:
@ΑΝΔΡΕΑΣ 500 λιγο χλωμο φιλε..Το 2000 ειναι πολυ χαλαρα ταρυφα και ανω...εας τις εχουνε να τις χαιρονται και να τις καμαρωνουνε...
500ρκα ρε πολλά λίγα έβαλες φίλε Μύκονο πιάνουν 5 ψηφία από Άραβες κ λοιπούς κροίσους
-
Ευχάριστα νέα
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Ευχάριστα νέα:
70000 λογαριασμο 18 χρόνα εγώ δούλευα δύο καλοκαίρια στα 16-17 να πάρω μηχανάκι κ ένα για να πάρω Γκάρετ
https://www.to10.gr/lifewitness/1654961/mykonos-gymni-chori-sti-thalassa-ke-ta-70-000-evro-se-pota/
-
Ευχάριστα νέα
@panasss κωτσουυυυ βαζω τον αναπτήρα βάζεις τα χαρτικά;;;
https://www.tanea.gr/2021/07/04/greece/mykonos-poios-ekaige-xartonomismata-ton-500-eyro-pano-sto-kefi-tou/ -
Ευχάριστα νέα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Άνετα Ανδρέα χωρίς πρόβλημα! αλλά είμαι της προηγουμένης σχολής τα πεντοχίλιαρα πετσετάκια
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ευχάριστα νέα
Ο/Η @panasss είπε στο Ευχάριστα νέα:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Άνετα Ανδρέα χωρίς πρόβλημα! αλλά είμαι της προηγουμένης σχολής τα πεντοχίλιαρα πετσετάκια
Φέρνε συ γω θα ανάβω