Όταν το αεροπλάνο γίνεται Σουβενίρ στου Καπαπίτη το τσαρδί
σκέψου οτι κάπου εκεί κοντά άφησε κάποια κουτιά!
Αν ο κατάλογος σταματά στο όνομα που έχεις από τον μπαμπά
και αυτό που σου δώσαν με παπά
τότε αμφιβολία δεν χωρά έχεις άστρο από παλιά!!! )
-
Σουβενίρ
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Σουβενίρ
@panasss πολύ ωραίο το καντράν πιστεύω ότι είναι από Ντακότα αν έχει να κάνει με ρίψεων ! Βόρεια Ελλάδα ;
-
Σουβενίρ
@mangojingo Δείκτης θερμοκρασίας αέρος (AIR TEMPERATURE). Μεγάλο μεράκι μου τα αεροπλάνα !!
-
Σουβενίρ
@mangojingo Προς το παρόν δεν είναι ανακοινώσιμο!
Λίγο Υπομονή γιατί το αρχείο είναι τεράστιο
το ψάχνω από το Πρωί
τα μάτια έχουν βγει και αυτό που θέλω ακόμα να φανεί!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σουβενίρ
@panasss Εννοείται ότι δεν είναι ανακοινωσιμο ! Κάτι που σας είχα ρωτήσει δείτε το εάν μπορείτε !! Εάν μπορώ και εγώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με αεροπλάνα. Είναι ειδικότης μου !!
-
Σουβενίρ
@mangojingo Ελπίζω ότι θα το δω! αρκεί να μην είναι ζιπαρισμενο γιατί μετα πάμε για καινούργιους δίσκους ώστε να υπάρχουν απλωμένα!!!
Σουβενίρ
Ο/Η @panasss είπε στο Σουβενίρ:
Ο/Η @italos2 είπε στο Σουβενίρ:
Douglas DC-3
Όχι δεν είναι Τ μιλάμε πάνω από το αυλάκι και πολύ βόρεια!!!
------- οκ Κατάλαβα. Πάντως και εκει κάτω βρίσκουν ακόμα σουβενίρ.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Σουβενίρ
@italos2 πέρασαν δεκαπέντε χρόνια που επισκέφθηκα την περιοχή του Τ τότε υπήρχαν αρκετά κομμάτια από τα συντρίμμια!
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Σουβενίρ
@thannos81 Λίγο δύσκολο να βρεθεί?
κάποτε είχα κάνει αναζητήσει για να βρω στοιχεία σχετικά με το κτύπημα νηοπομπής που εξελίχτηκε σε αερομαχία αλλά δεν!
τα έβλεπαν από την παράλια δικοί μου άνθρωποι!
Είχαν δει τέσσερα με πέντε κομμάτια να καρφώνονται στη θάλασσα!
Περίμεναν μέχρι αργά το βράδυ και την άλλη μέρα το πρωι για επιζώντες αλλά δεν εμφανίστηκε τίποτα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σουβενίρ
@panasss για την θάλασσα πήγαινε και αυτό που αναφέρω μήπως καταφέρουν και σωθουν οι πιλοτοι κάνοντας προσθαλασσωση.
Όταν είχε χαμηλώσει πάρα πολύ για να κάνει ρήψη υλικών ή λυρων χτυπήθηκε από γερμανούς. Αμέσως πήρε πορεία προς την θάλασσα και αφαιρουνταν το περιττό βάρος. Δεν κατάφερε να φτάσει όμως..
Σε μια ακτίνα 2 χιλιομέτρων είμαι, με αρκετό ψάξιμο θα βρεθεί.