Γιώργη έχω μια απορία σε αυτό το βίντεο για νάρκες ψάχνετε ή για διφραγκες?
Αν είναι να κάνουμε εφαρμογή του ρεφενέ να ναυλώσουμε ένα λεωφορείο
Αν ακροβολιστούν πενήντα άτομα δεν θα μας ξεφύγει τίποτα!!!
Φαίνεται δηλαδή που είναι γεγονός ότι τα παραμυθία που σας έλεγαν για να κάνετε νανα
Εσείς τα υιοθετήσατε στο έπακρον ότι υπάρχουν διφραγκιες! Αμ δε
Όχι αγόρι μου τα λεφτά τα έβαζαν με μεζούρα η κάποια βήματα από ένα χαρακτηριστικό σημείο!
Αυτό που κάνετε εσείς λέγετε τα παιδεία παίζει (διαρκής απασχόληση)και όχι δημιουργική απασχόληση
-
Οι ευχαριστημένοι???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss Κοίτα να δεις. Μπορώ να απαντήσω κι εγώ ειρωνικά πολύ περισσότερο από σένα. Επειδή πιθανών εσύ να κάνεις τις έρευνες σου πίσω από μια οθόνη , ίσως απαντάς με αυτό το τρόπο. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το τι έχω βρει σε τέτοιου είδους μπακίρια. Και μη θεωρείς τον εαυτό σου ότι γνωρίζεις πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους.Να σου θυμίσω το διάστημα που είχες έρθει Λαμία κατευθύνοντας κάποιους φίλους στο φαράγγι του Ασωπού στο υπέρ πέραν.
Κώστα. Καλό είναι τουλάχιστον με μένα να κόψεις λίγο την ειρωνεία διότι γνωρίζω πολύ περισσότερα απ' όσο νομίζεις.
Τόσα χρόνια ρε φίλε... Ποια είναι η δικιά σου ενασχόληση επάνω σε αυτό το θέμα?
Για δείξε μας κάτι δικό σου . Θα ήταν καλό επιχείρημα.| last edited by panasss Φήμη: 67 | Δημοσιεύσεις: 966 -
Οι ευχαριστημένοι???
@spartakos1967 ήμουνα μικρός τότε βρε φίλε μετά είδα τα βιντεάκια από εσένα και έμαθα!!!
Τώρα όμως επειδή εσύ ανεβάζεις
και αυτά συζητάμε μέσα στο φόρουμ
για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να διορθώνουμε τα λάθη μας εμείς οι παλιότεροι στο δια ταύτα έχεις να πεις κάτι σοβαρό στις παρατηρήσεις που σου έκανα?
Επίσης αν δεν αντέχεις κριτική μην ανεβάζεις παπαριές
Σταμάτα να πουλάς τρελιτσα περί ειρωνείας τέτοιες έρευνες που κάνεις είναι καθαρά για σπασμένα πυθαρια που τα έπιασε το αλέτρι και η περιοχή αυτή δεν προσφέρεται!
Άσε που το επί του πλείστον συνήθως είναι απαγορευμένα?
Την επόμενη φορά που θα αντιδράσεις έτσι έφυγες
Κατάλαβες?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Οι ευχαριστημένοι???
Μετά απο πολλές αναζητήσεις εχω βρεί τρία πέταλα ,ενα παγούρι στρατιωτικό με 12 λίρες μέσα και κατι νομίσματα 30 δραχ στο όρος καντήλι του καπετάν Τσεκούρα . Πρίν φύγω για Ν Αφρική ,βρήκε ενας φίλος ενα δικράνι σκουριασμένο του 1961. Είχε χτυπημένη ημερομηνία επάνω. Είχε κατι κιτρίνους κόκκους που λαμπύριζαν αφού ξύσαμε την σκουριά. Το πήγαμε σε μία κάμερα που έχει ένα φίλος σε χυτήριο στο σχιστό που αναγνωρίζει πάνω απο 17 μέταλλα. και ακούστε τι έγινε. Η Τσάπα είχε μέσα της κόκκους χρυσού. Ο χημικός μεταλλειολόγος μας είπε γιατί εκπλήσσεστε ,όλα τα παλαιά εργαλεία πρίν το 1979 που κατασκευάσθηκαν έγιναν και από μετάλλευμα που έχε αφαιρεθεί το ευγενές μέταλλο (χρυσός Ασήμι χαλκός κλπ) σε καμίνια και το σίδηρο η σκουριά πήγε και έγινε εργαλεία κλπ σιδηρούχα υλικά. Παρέμεινε όμως μέσα σε φυσαλίδες μικρές ποσότητες χρυσού που στερεοποιήθηκε μετά . Αρα υπάρχει το ενδεχόμενο στα πέταλα στα γυφτόκαρφα στις μπετόβεργες κλπ να υπάρχουν ελάχιστες ποσότητες χρυσού και να νομίζουμε οτι τα μηχανήματα πιάνουν σκουριές.
-
Οι ευχαριστημένοι???
@twins δηλαδή είναι προς αξιοποίηση θα κονομισουμε με λίγα λόγια! πρόσεχε μη κάνεις το σφάλμα να κεράσεις
δεν φτάνουν αυτά που θα πάρεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss Πάνα επειδή μιλάς με γρίφους ,και ακαταλαβίστικα, ξαναρωτάω μήπως έκανες το ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ..γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς. Ενας ναύτης εδώ που εκανε το ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ νομίζει οτι είναι άλογο. Προσεχέ το αυτό...
-
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss Μάλλον εσύ δεν αντέχεις την κριτική . Ήσουνα μικρός και τώρα μεγάλωσες. Μάλλον έχεις κοντή μνήμη. Τι έγινε Κωστάκη? Γουστάρεις να απαντάς με ειρωνεία εριστικοτητα και πιστεύεις ότι θα σου χάιδεψω τ αυτακια? Το μόνο που με νοιαζει αν μείνω η φύγω. Έτσι κι αλλιώς μαθήμενος είσαι να κερνάς και να πίνεις. Άλλωστε είναι εμφανές ότι σε ενοχλεί η αντιπαράθεση. Τώρα. Τι βρίσκω τι δε βρίσκω είσαι ο τελευταίος που θα πει αν εμπίπτουν η δεν εμπίπτουν. Μια συμβουλή. Μάθε να μιλάς με επιχειρήματα κι όχι με λόγια του αέρα. Ίσως έχεις μάθει ότι μιλώ με επιχειρήματα και δε σε βολεύει να συνεχιστεί η κουβεντουλα μας διότι θα αναφερθώ σε γεγονότα που σε αφορούν και δε σε βολεύει. Αυτό που είχα να πω το είπα.
Μπορείς να κερασεις και να πιείς μόνος σου. -
Οι ευχαριστημένοι???
@spartakos1967 Θέλω να μου διευκρινήσεις κάτι έχω απέναντι άντρα η την κυρά Κατίνα?
Οι Αντρές μιλούν αντρίκια και οι κατίνες αναφέρονται σε κουτσομπολιά
που συνήθως είναι μυθοπλασίες κατά το δοκούν!
Αν έχεις να προσάψεις κάτι ως άμεσος ενδιαφερόμενος να σε ακούσω
διαφορετικά από δεοντολογία και μόνο από την στιγμή που δεν τα έχεις ζήσει
και δεν έχεις ακούσει την εκδοχή της άλλης πλευράς οφείλεις να βγάλεις τον σκασμό!
Τελευταία προειδοποίηση!!!!!!!!!
Επι του θέματος έχεις να πεις κάτι? Ποια χρονολογίας είναι τα απαγορευμένα
Και ποτέ απελευθερώθηκε το Ζητούνι?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
Διαβαζοντας αυτο το θεμα καταλαβαινω πως μια σελλιδα με τοσα μελη αξιολογα εφτασε τοσο κατω.Με μισολογα αμπελοφιλοσοφιες ειρωνιες και απαντησει ςτυπου Πυθιας καποιος που ρωταει γιατι δεν ξερει καιθελει να μαθει δεν εχει λογο να παραμεινει.Τα μελη φτιαχνουν μια σελλιδα τα μελη την χαλαν .Την καλησπερα μου στα αξιολογα παιδια της σελλιδας και ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.
-
Οι ευχαριστημένοι???
@myrmidonas Μη κρίνεις την σελίδα αν δεν αναρωτηθείς τι έκανες εσύ για την σελίδα!
Η σελίδα είναι για τα μέλη και είναι καθ’ εικόνα της κοινωνίας κτίζονται σχέσεις
και συντηρούνται αντιπάθειες! Στο χέρι του καθενός είναι να αξιοποίηση στο έπακρον
τις ευκαιρίες που δίνει η σελίδα!
οι μαγκές οι αμφισβητήσεις και οι εξυπνάδες μοιραία οδηγούν στην απομόνωση
επακολουθούν εμπάθειες και το πέπλο της κλίκας!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Οι ευχαριστημένοι???
Εγω φιλε Κωστα οργανωσα μια συγκεντρωση στον Βολο ,εβαλα οσα μπορουσα απ την τσεπη μου για το δοκιμαστηριο ( εποχη που ημουν ανεργος ) και προσφερα οσα γνωση ειχα σε οποιν μου τη ζητησε.Οταν ζητησα καποιες φορες ερμηνεια για καποια πιθανα σημαδια το μονο που αντιμετωπισα ηταν μισολογα,ποητικοι γριφοι και αλλα λογια να αγαπιομαστε.Και μαγκας ειμαι και εξυπνος αλλα ποτε δεν το προβαλα οπως καποιοι αλλοι.Αυτα.
-
Οι ευχαριστημένοι???
@myrmidonas
Αναρωτήθηκες ποτέ αν έκανες το σωστό ερώτημα και αν υπήρχαν επαρκείς λεπτομέρειες
Στο χ σημάδι να δοθεί μια σωστή ερμηνεία?
μήπως στην προσπάθεια να μην προδοθεί το μέρος Κλειδώσαμε και δεν δώσαμε διευκρινιστικά??? Λέω εγώ τώρα!
Δόθηκαν οδηγίες μέχρι εκεί που δεν θα σε έστελναν στο γάμο του καραγκιόζη!
Το συνέχισες, έγινε καμία πρόταση σε κάποιο πέρασμα και σε ελεύθερο χρόνο
Ένας καφές επι τόπου για να υπάρχει εικόνα της γεωμορφολογίας ώστε να ξεκλειδώσει!
Όχι! τότε???
Όσο για την συγκέντρωση είμαι ενήμερος και δεν την αμφισβητώ ίσα ίσα σε ευχαριστούμε
Αλλά από εκεί και μετά , που είσαι, πια είναι η παρουσία σου???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
Αν καποιος για να βοηθησει στην λυση ενος σημαδιου και θελει το στιγμα σε GPS μαλλον δεν θελει να βοηθησει.Αν πας στο μερος να πιεις καφε αν ειναι φραπε με παγακια παιρνεις κρυαδα οταν ξαναπας και βρισεις σκαμενα ενω αν ειναι ελληνικος ζεστος την επομενη φορα καιγεται ο καιγεται η ψυχη σου κοιτωντας την τρυπα.Διευκρινισεις και συνοδευτικα εδινα παντα αλλα μεχρι ενος σημειου.Οσοι εδωσαν παραπανω απ οτι επρεπε μαλλον κλαινε.Η παρουσια μου μειωθηκε οπως τοσων αλλων γιατι προφανως κατι στραβωσε στη σελλιδα.Δεν πειραζει που δεν μου δωθηκε βοηθεια για καποιες δουλειες .Αυτα εκει θα μεινουν και ελπιζω η μελλοντικη τεχνολογια να βοηθησει τον γιο μου να τα βρει αφου ξερει ολα τα μερη και τις ιστοριες ακριβως.
-
Οι ευχαριστημένοι???
@myrmidonas
Βλέπεις που έρχεσαι στα λογία μου!
Όλα είναι θέμα σχέσεων έχεις το μικρόβιο και δεν σε αφήνει να ανοιχτείς
Έτσι είναι αγόρι μου δεν σκέπτονται όλοι με το δικό σου τρόπο υπάρχει και τσίπα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
Δεν θα ειχα προβλημα να δωσω και το 60% απο δουλεια σε καποιν που θα ηθελε να βοηθησει και οχι να ψειρισει.Τιποτε δεν μου εδωσε αυτη την εντυπωση.Μπορει να κανω λαθος αλλα εχω μαθει να κοβω ανθρωπο απο μια κινηση, μια κουβεντα ,και μερικες κινησεις και βλεματα.Και παντα ακολουθω το ενστικτο μου ( ακομη και στο βουνο ) .Η εμπιστοσυνη κερδιζεται και εδω οσοι παρουσιαζοταν ως λυτες δεν ενεπνεαν καμια.Σε πληροφορω οτι αλλα γραφονται .αλλα καταδικαζοναι και αλλα γινονται.Το δαχτυλο ειναι μικρο για να κρυφτει κανεις.Οποτε ας το σταματησουμε εδω και ας εχει ο καθενας την αποψη του.Ολοι διαβαζουν ολοι κρινουν και ολοι βγαζουν συμπερασματα.
-
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss Το συναφι μας με εκανε καχυποπτο.Δεν εριξα ποτε κανενα και με εριξαν πολλες φορες.Αρα το μικροβιο δεν ειναι αυτοφυες αλλα μου το φυτεψαν.
-
Οι ευχαριστημένοι???
@myrmidonas
Και το 90 να έδινες πάλι κερδισμένος θα ήσουν!
Γιατί δεν έχεις τίποτα μια και έχουν περάσει πολλοί φουστανελάδες
Και τα έχουν δει και ίσως και να έχουν ενεργήσει και μιλάς για κενά μπακαρια!
Τουλάχιστον θα έπαιρνες μια εικόνα στο πως περπατάς!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
Ο/Η @myrmidonas είπε στο Οι ευχαριστημένοι???:
@panasss Το συναφι μας με εκανε καχυποπτο.Δεν εριξα ποτε κανενα και με εριξαν πολλες φορες.Αρα το μικροβιο δεν ειναι αυτοφυες αλλα μου το φυτεψαν.
Παλικάρι μου δεν ξέρω αν σε έριξαν η ήταν τυχαία γεγονότα
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν ήμουν εγώ μια και ποτέ δεν έχουμε
γνωριστεί από κοντά !
όπως και το ότι ποτέ δεν θα κάνω συνεργασία γιατί η καχυποψία είναι αρρώστια
με άσχημες προεκτάσεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!