Ώρες ώρες παρακολουθώ κάποια βιντεακια και κάποιες συζητήσεις
σχετικά με το ψάξιμο βρήκα σκουριές ,δυο πέταλα, πέντε καρφιά έναν Γεώργιο Α κλπ η και κάποια τούρκικα που πρόσφατα ανέβηκαν
Εντύπωση μου κάνει που όλες τελειώνουν ¨ και με αυτά είμαι ευχαριστημένος¨
Τελικά που είναι ο πήχης γιατί εγώ αυτό δεν θα το έλεγα χόμπι,
Περισσότερο μου κάνει, βγαίνω έξω να γλυτώσω την γκρίνια της ίσως και την κρεβατομουρμούρα
αλήθεια εσείς οι τηγαναδες έχετε αναρωτηθεί πόση ζημιά έχετε κάνει?
Όλοι σας θα πρέπει να βάλετε μια εικόνα στο μυαλό σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα τζάκι και πετάτε μέσα σε αυτό δεσμίδες με χρήμα!!!
Αυτό ακριβώς κύριοι χωρίς ίχνος υπερβολής!
-
Οι ευχαριστημένοι???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss Έχουν μείνει τα δύσκολα και με βάση αυτό πορευόμαστε ! Οι καλές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί και αυτό είναι σίγουρο ! Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο ! Είναι να θέλει να κάτσει ! Και εκεί που λες δεν ...... έρχεται ....!
-
Οι ευχαριστημένοι???
Ο/Η @mangojingo είπε στο Οι ευχαριστημένοι???:
@panasss Έχουν μείνει τα δύσκολα και με βάση αυτό πορευόμαστε ! Οι καλές εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί και αυτό είναι σίγουρο ! Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο ! Είναι να θέλει να κάτσει ! Και εκεί που λες δεν ...... έρχεται ....!
Έχουν μείνει τα δύσκολα όλοι αυτό λέμε!
Αλλά εδώ σε αυτό το θέμα τονίζω την απερισκεψία μερικών να καταστρέφουν
Κάθε βοήθεια που έχουν αφήσει για να βγει κάποια δουλειά!
Εντάξει πείρες κάποια σουβενίρ τον πρώτο καιρό ε φτάνει μέχρι εκεί
Τι μου μαζεύεις πχ όλα τα πέταλά και μουλαράς να ήσουν
δεν θα σου χρησιμέψουν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss αυτοί που βγάζουν σκουριά και παλιοσίδερα είναι παλιατζήδες,όταν κάνεις περπάτητη έρευνα σε βουνό με vlf, είναι τεράστιο λάθος να ασχολησε με σκουριές.οχι για να μην χαλάσεις κάποιο κολαουζο και δουλειά,αλλά χάνεις τον χρόνο σου τζάμπα,μόνο για ευγενές πας...
Τώρα άμα δω ανάγλυφο panas και εγώ θα σκαναρω και ας χαλάσω την δουλειά του καθενός,ο ήλιος είναι για όλους...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Οι ευχαριστημένοι???
@Lord Δεν κατάλαβες δεν είπαμε να μην σκαν άρεις και φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα αφού
Ο ήλιος ξημερώνει για όλους μας!
Απλά λέμε ρε παλικάρι από την στιγμή που θα το κάνεις σουβενίρ ή θα το πετάξεις
σε κάποιο σακίδιο αποθήκης και σε έξι μήνες θα έχεις ξεχάσει και από πού το πήρες
γιατί δεν το αφήνεις στην θέση του
εκεί τουλάχιστον έχει την αξία του!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
@Lord αυτοί που βγάζουν σκουριά και παλιοσίδερα είναι παλιατζήδες,όταν κάνεις περπάτητη έρευνα σε βουνό με vlf, είναι τεράστιο λάθος να ασχολησε με σκουριές...
Ξεχνάς ότι η κίτρινες πολύ πιθανόν να βρίσκονται μέσα σε σκουριασμένα😁
-
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss αφού υπάρχει σήμανση θα το βγάλω για τον λόγο που αναφέρε και ο @Kostas-13 . Κώστα τώρα αν ασχολούμαστε με την κάθε σκουριά στο βουνό ούτε 1χιλ δεν θα περπατάμε.και πιστεύω αν περάσει κάποιος πάνω από κιβώτιο και δεν το καταλάβει είναι άξιος του χειρισμού τού και βάζω και μένα μέσα σε αυτό.τα μολύβια και οι μεγάλες σκουριές φυσικά και βγαίνουν.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Οι ευχαριστημένοι???
@Lord Ωραία βγήκαν! σου χρησιμεύουν πουθενά?
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss σε τέτοια περίπτωση,αν το ξαναλέω υπάρχει σήμανση δεν θα το βγάλω από την θέση του ,αν πρώτα δεν τραβήξω βίντεο σε αυτό και στην γύρω περιοχή.απο εδώ έχω μάθει ότι παίζει ρόλο η θέση του οπότε θα φροντίσω να μην την ξεχάσω.την χρησιμότητα δεν θα την ξέρω αλλά ρωτοντας πας στην πόλη.
Οι ευχαριστημένοι???
@Lord Δεν είναι και συγουρο ότι θα σε στειλουν στην πολη!
Είναι ανάλογα με το σε ποιον θα ζητήσεις βοήθεια δεν μου απάντησες όμως σε αυτό που ρώτησα εκτίμησες ότι πρέπει να βγουν μετά τι κάνεις???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss καλά αυτό είναι σίγουρο, πολλούς δρόμους θα επιδείξουν,μόνο ο ένας όμως πάει...εγώ θα το έβγαζα,να δω μήπως αναφέρει κάτι,τώρα αν πρέπει να γίνει το αντίθετο δεν το γνωρίζω
Οι ευχαριστημένοι???
@Lord Μια αδιάκριτη ερώτηση είσαι αριστερόχειρας?
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss όχι, δεξιόχειρας είμαι.
Οι ευχαριστημένοι???
@Lord Τόση ώρα μιλάμε για σουβενίρ το αν πρέπει να φεύγουν η να μένουν και μια απάντηση δεν πήρα!!!
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss σου έχω απάντησει, ξεκάθαρα.
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss λύσε μου μια απορία γτ δε τα βγαζετε τόσα χρόνια εσείς οι καζαναδες σημαδαδες-λυτες..επίσης όταν δεν υπάρχει αλληλοβοήθεια εσύ τι περιμένεις ;;
-
Οι ευχαριστημένοι???
@ΑΝΔΡΕΑΣ Θα βάλουμε ντελάλη?
Οι ευχαριστημένοι???
@ΑΝΔΡΕΑΣ
Ποια τηλέφωνα αυτό που σου έδωσα και δεν είχες το σθένος να κάνεις μια αναπάντητη
Για να έχω το δικό σου?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Οι ευχαριστημένοι???
@panasss 2 φορές σε πήρα Κώστα όχι εκείνη τη μέρα πάντως σ αυτό έχεις δίκιο.. Έχουν αρκετοί από εδώ μέσα τι κινητό μου δεν είχα λόγο να κρυφτώ από σένα εξάλλου κ μένα κ εσένα μας γνωρίζουν πολλοί κ δεν είμαστε φαντάσματα ..Τσπ θα τ πούμε κάποια στιγμή από κοντά πριν φύγω βρέθηκαν κ αλλά στοιχεία στον τόπο ..