@spartakos1967
Τι να σε κάνω που επαναλαμβάνεσαι στην ίδια πρόταση βαλέ κάνε επεξηγηματικό κάτι
Μια παρένθεση να σε καταλαβαίνουμε!
Έγινες χειρότερος και από εμένα!!!
Αλλά είπαμε ζερβός , πάει από την ανάποδη!!!χαχαχαχαχα!!!
-
"Κόβουν" άδειες για το βουνό;
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@ozzy-nik οκ ευχαριστω!!!
@panasss αδερφέ το παλικάρι αυτές της μέρες θα μπει και θα μιλήσει περιμένει μαζί με άλλους που την πάθανε και χάσανε την άδεια
-
Ο/Η @spartakos1967 είπε στο "Κόβουν" άδειες για το βουνό;:
Σημειώνω δε ή ΜΟΝΗ περίπτωση που δε δύναται η γίνει απόρριψη της άδειας χρήσης είναι όταν η περιοχή εμπίπτει η γειτνιάζει σε αρχαιολογικό χώρο και κάποιος να έχει ΝΟΜΙΚΕΣ καταδίκες
Σημειώνω δε ή ΜΟΝΗ περίπτωση που δε δύναται να δοθεί η γίνει απόρριψη της άδειας χρήσης είναι όταν η περιοχή εμπίπτει η γειτνιάζει σε αρχαιολογικό χώρο και κάποιος να έχει ΝΟΜΙΚΕΣ καταδίκες
@panasss και ή ή ..γτ εμένα μου κοψαν άδεια επειδή ήταν κάτι χιλιόμετρα απ' αρχ περιοχή που ουδείς γνώριζε κ δεν έχω κλήση ούτε για παρκάρισμα ..Τους είπα παιδιά έχω σοβαρή πληροφορία κ τ μέρος είναι χωράφι θα πάρω άδεια κ από τον ιδιοκτήτη κ να παραστείτε κ εσείς φωνή βοώντος εν τη ερήμω
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο "Κόβουν" άδειες για το βουνό;:
@panasss και ή ή ..γτ εμένα μου κοψαν άδεια επειδή ήταν κάτι χιλιόμετρα απ' αρχ περιοχή που ουδείς γνώριζε κ δεν έχω κλήση ούτε για παρκάρισμα ..Τους είπα παιδιά έχω σοβαρή πληροφορία κ τ μέρος είναι χωράφι θα πάρω άδεια κ από τον ιδιοκτήτη κ να παραστείτε κ εσείς φωνή βοώντος εν τη ερήμω
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί να έχασε η ομάδα του η να μη του κάθισε η γκόμενα
Όλα ρευστά είναι αν είχα το ιστορικό θα μπορούσα να έχω μια άποψή!
Τώρα τι?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss έλα Κώστα νόμιζα εσύ τ ανέφερες αλλά απ' ότι κατάλαβα ο Γιώργος τ είπε
...η διευθύντρια ήταν γυναίκα χαχαχαχα η Αθήνα μου τ έδωσε σχεδόν όλα κ η τοπική εφορία μου κόψε τ μισά ενώ με γνώριζαν κι όλας σαν εκπαιδευτικό τι ν πεις -
Αρχικα γεια σε ολους!! Εγω ειμαι ο ανθρωπος που αναφερα στον μπιλυ που μου κοψανε την αδεια απο την τοπικη εφορια αρχαιοτητων Ημαθιας. Πριν ξεκινησω αυτα που εχω να πω ος αποθεσεως, Θελω να σας ευχαριστησω θερμα!! Που ειμαι μελος του Psaxtiria.net Και μου δινεται η δυνατοτητα, Τι συνεβη σε μενα προσωπικα Να σας πω Για τις αδειες χρησης στην περιοχη του Βερμιου. Αγορασα εναν ανιχνευτη μεταλλων απο ενα καταστημα, Δηλωσα τον ανιχνευτη, Εστειλα τα χαρτια ολα κανονικα, Και σε λιγες ημερες μου εστειλαν την αδεια κατοχης. Ολα καλα μεχρι εδω. Αφου λοιπον εχω στα χερια μου την αδεια κατοχης και τον ανιχνευτη μεταλλων, Γνωριζοντας οτι για να ειμαι νομιμος και για να μην εχω κανενα προβλημα θα πρεπει να εχω στα χερια μου και την αδεια χρησης του ανιχνευτη, Στης 3/2/2021 11:39 πμ στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας Εστειλα ολα τα απαραιτητα εγγραφα... Μετα απο λιγες ημερες δεν ελαβα καμια απαντηση στο e-mail μου.. Και πηρα τηλεφωνο στην τοπικη εφορια Ημαθειας, Να ενημερωθω που βρισκεται η αιτηση μου και μου εδωσε ο αρμοδιος αριθμο πρωτοκολλου.. Μετα απο 42 ημερες χωρις να εχω παρει καμια απαντηση απο την τοπικη εφορια αρχαιοτητων Ημαθειας... τους ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι ο κυριοσ ταδε αρμοδιος... Αφου λοιπον καποια στιγμη τον βρηκα στο τηλεφωνο τον κυριο αυτον.. Τον ρωτησα που βρισκεται η αιτηση μου.. Η απαντηση του αρμοδιου ηταν η εξης.. Δεν μπορω να παω αυτον τον καιρο στην περιοχη αυτοιν γιατι εχει χιονια και οτι πρεπει να το κοιταξω απο κοντα και κτλ κτλ κτλ... Αφου λοιπον μετα απο εβδομαδες ελιωσαν τα χιονια στην περιοχη του βερμιου.. Ξαναπηρα τηλεφωνο στον αρμοδιο αυτον.. Η απαντηση του....Το εχω μπροστα μου λεει κυριε και δεν το εχω κοιταξει ακομα... θα το κοιταξω μου λεει και θα σας απαντησω... περναει μια βδομαδα περνανε 10 μερες περνανε 15 δεν εχω καμια απαντηση..τον ξανα περνω τηλεφωνο τον αρμοδιο αυτον μου λεει στο τελος την εβδομαδας θα σας απαντησω... Περναει και η εβδομαδα καμια απαντηση.. Τον ξανα περνω τηλεφωνο την αλλοι εβδομαδα, μου λεει στο τελος της εβδομαδας θα παρετε απαντηση... και εκεινη η εβδομαδα περασε και αλλοι εβδομαδα περασε και απαντηση δεν πηρα........Με κουρασε παρα πολυ ολο αυτο το θεμα.. Λεω κριμα τα λεφτα που εδωσα για τον ανιχνευτη... τζαμπα ολος ο κοπος που εστειλα ολα αυτα τα χαρτια και το αποτελεσμα μηδεν..... Μετα απο καποιες ημερες ηρθε στο κινητο μου ενα μηνημα στα e-mail.. 7 ιουνιου 2021 -9:13 πμ Μη χορηγηση αδειας... Και ειναι το χαρτι που σας δειχνει ο Μπιλης στο βιντεο... Και που αναγραφουν και αιτιολογουν τους λογους που ακυρωσαν την αιτηση μου και του φιλου μου που στειλαμε μαζι της αιτησης μας την ιδια μερα... Και μετα ο φιλος μου μιλησε με τον αρμοδιο αυτο... Και του ειπε και να ξανα κανετε αιτηση θα κοπουν για τους λογους που σας απαντησαν στην περιοχη του βερμιου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ!! ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!! ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!
-
Αν στείλεις στο υπουργείο πολιτισμου την αίτηση χάνεις χρόνο μιας κ αυτοι απευθύνονται στις τοπικές εφορίες που ανήκουν χωροταξικά οι συντεταγμένες των χαρτών ..Σε μένα όπως είπα πριν κάποιες ώρες ενέκριναν τις τοποθεσίες οι Αθηναίοι κ όταν τις έστειλαν για επιβεβαίωση στ τοπική εφορία μου κοψαν τις μισες
-
ΠΆΛΙ ΘΑ ΓΊΝΩ ΚΑΚΟΣ...αλλά το θέμα με γαργαλάει. ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ...ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΧΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. τι Γεωρανταρ τι δορυφόροι, τι στα κερατά τους τα πάντα όλα. Επειδή ο φίλος είναι ευκατάστατος και πλακατζής έκανε την Δήλωση απέναντι στην πλαγιά του βουνού 300 μέτρα απο το σπίτι του,και έβλεπε τα πάντα. μετά απο καιρό ξαναπήγε στην εφορία που του καθυστερούσε την αδεια και την σταμάτησε με αίτησή του... και αργότερα έκανε νέα σε ένα χωράφι του ...το κατέσκαψαν σε ένα μήνα .έκοψαν και τα βάτα το καθάρισαν για να περάσουν Γεωραντάρ. κλπ τοπικά μηχανήματα. Το τι γέλιο κάναμε όταν μας το είπε δε λέγετε.Το συμπέρασμα είναι οτι όταν γίνετε μια δήλωση περνάνε όλοι οι ενδιαφερόμενοι και μετά σου δίνουν την άδεις.
-
@twins Δεν πειράζει θα την πάρει αυτός που γράφει το όνομα του!!!
Όλοι οι υπόλοιποι απλά θα προσπεράσουν!
Για σκέψου εκεί που δήλωσε στα ψέματα κάποιον να τον έφτιαξε μάγκα
(το φάγαμε και αυτό)Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@twins Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
Αγαπητέ μου καπετάνιε το ότι νικήθηκες στην ζωή δεν σου επιτρέπεται
να αλλάζεις τους χρωματισμούς του κόσμου το άσπρο σε μαύρο κλπ
σχετικά με την γέφυρα και να μιλάς για μυθοπλασίες
και σιγουρά δεν έχουμε το ίδιο IQ όλοι οι άνθρωποι ώστε να δεχτούμε
απρόσκοπτα το ότι με ορόσημο 1979 τα εργαλεία που κατασκευαστήκαν
με μέταλλο περιέχουν χρυσό φαντάσου τι θα γινόταν αν είμασταν μια
απέραντη Χαλκιδική δεν θα ήταν μόνο στις κουφάλες του σιδήρου
αλλά θα είχαμε ολόχρυσα σίδερα και κατ’ επέκταση εργαλεία
να σου θυμίσω κύριε πρώην καθηγητά το σημείο τήξης του
χρυσού είναι γύρω στα 1060 ¬και του χάλυβα που είναι τα εργαλεία από 1453 και πάνω
(βλέπε άλωση) λίγο χλομούτσικο το λοιπόν να υπάρχει σε κουφάλες
Η μονή πιθανότητα θα ήταν η ηλεκτρόλυση (επικαλυψη) αλλά δεν σε είδα να αναφέρεσαι
Ως προς αυτή την εκδοχή
Συμπέρασμα μιλάς μόνο για να μιλάς 9/10 τα γραπτά σου είναι σενάρια στη σφαίρα
του κουτσομπολιού κάτι άκουσα κάπου είδα που τα οικειοποιήθηκα αλλά να ξέρεις
ποτέ δεν τα έζησα από κοντά με αποτέλεσμα αυτοί που σε διαβάζουν να χάνουν την μπάλα!
Και σίγουρα το μασλατι που πέταξες σχετικά με τον πλακατζή φίλο σου
Είναι αποτρεπτικό στο νόμιμο και οποίος κάνει το σφάλμα να συνταχτεί μαζί σου
Κινδυνεύει να μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες!
Και επειδή δεν έχω παρενέργειες εμβολιασμού να αισθάνομαι άλογο
Και είμαι συντονιστής που θα έπρεπε να σεβαστείς
Σου εύχομαι καλές διακοπές και να επιστρέψεις ανανεωμένος/αναθεωρημένος το σωστό!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!