Καλησπέρα ,
Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι άνθρωποι που συναντάμε και ανταλλάσσουμε κάποιες γνώσεις και απόψεις είναι όντως σωστοί λένε αλήθειες η τα κάνουν παχιά τα λόγια έτσι για να ανηψωσουν το ΕΓΩ τους.
Ίσως είναι λάθος που θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον εν ζωή.
Κάποιοι παλαιότεροι ίσως να τον είχαν γνωρίσει.
Τον έλεγαν Κώστα - Το επώνυμο νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρω -
και ζούσε στην Μάνδρα Αττικής .
Αυτός υποστήριζε πως φιλοξενούσε κρυφά τον ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ μέχρι το 1996 αν θυμάμαι καλά.
Του είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα , του είχε μάθει να λύνει τα σημάδια του κώδικα από ότι έλεγε...........και σε αυτό το σημείο βάζω αρκετές τελείες διότι σε όλες τις ανασκαφές του έλειπε το τελευταίο γράμμα του τελικού σημείου.
Πάντα δηλαδή ενώ έλυνε τα πάντα ποτέ μα ποτέ δεν βρήκε κάτι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣΙΔΕΡΑ.
Μου είχε αναφέρει μια ιστορία από τις πολλές ερωτήσεις που του έκανα για την Γέφυρα του Καραπιπέρη και μου είχε απαντήσει ότι η γέφυρα είναι σύνορα τριών νομών, στο γεφυρωμα δηλαδη υπήρχε η μεγάλη απόκρυψη.
Και στο σημείο αυτό υπήρχε τσιμενταρισμενη μια παλαιά φωτογραφική μηχανή Αγγλική στην οποία μέσα είχαν φωτογραφήσει 6 μεγάλες αποκρύψεις.
Το σημείο δε αυτό ήταν ανάμεσα σε 2 παλιές βρύσες.
Ανάρτησα αυτήν την ιστορία για να μου φύγει και εμένα η περιέργεια αν όντως ισχυε κάτι τέτοιο.