Ο/Η @spartakos1967 είπε στο Ζητω Ζητω τους επιασαν!!!:
Ότι και καλά τους αρέσει αυτό το χόμπι.
γνωριζουμε αρκετους που εκτος υπηρεσιας ασχολουνται με το χομπι
ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο!!!!
Ζητω Ζητω τους επιασαν!!!
Ότι και καλά τους αρέσει αυτό το χόμπι.
γνωριζουμε αρκετους που εκτος υπηρεσιας ασχολουνται με το χομπι
ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο!!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
@panasss το αλλο ειναι το ιμπακτ φενετε η το racer?
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
@spartakos1967 Eσυ πρεπει οχι μονο να χρωστας του Μιχαλη αλλα και της Μιχαλους φιλε αυτο με δινεις να καταλαβω με τις ασυναρτησιες που λες τι ζορια και μα....ιες αραδιαζεις ποιος ασχολειθηκε μαζι σου
@antere Καλή σου μέρα... Αγαπητέ τα παίρνεις όλα της Μετρητής. Απάντησες εριστικα και απάντησα. Τώρα που κολλάει η Μίχαλου κι ο Μιχάλης εσύ ξέρεις. Εφόσον δε δέχεσαι σχόλια μη γράφεις . Η κάνε πριβέ αναρτήσεις. Και όντως πολύ ασχολήθηκα και θα το πάρεις και πάνω σου.
@spartakos1967 Αιντε τοτε για να μην το παρω πανω μου τραβα τον δρομο σου και ασε με ησηχο τι να μην δεχτω σχολια ειχαμε κανενα διαλογο και δεν το ξερω αν ειναι ετσι πες μου να το μαθω και εγω πεταχτηκες και στα καλα καθουμενα ελεγες οτι να ειναι τι θες να σου πω μπραβο τελος παντων να κλεισει εδω χωρις συνεχεια
@spartakos1967 Και εσυ για αυτο μπανεις εδω για να βρεις ;;; Πρεπει να εχεις σοβαρο θεμα να πας να σε δει κανενας ψυχιατρος η ψυχολογος πεσ μου κατι απο μικρος ετσι ησουν η το εβγαλες μεγαλος ;;; σε λενε κλειστο δεν θελω να δωθει συνεχεια και εσυ συνεχιζεις αρα εισαι προβληματικος δεν υπαρχει περιπτωση διαφορετικη οτι και να πεις απο εδω και κατω σε εχω γραμμενο να μην το πω εδω αλλα να ξερεις να επισκεφτεις γιατρο μηπως βοηθηθεις
γειτονισσα μαλωνεις? -Στα νύχια στέκομαι!!!
ανέβηκε η θερμοκρασία και καποιοο ψαχνουν αφορμη να πανε για μπανια!
κανονιστε......!!!
@panasss Βλέπεις να μαλώνω. Ίσα ίσα. Μιλάω μετρημένα χωρίς να προσβάλλω όπως ο φιλτατος. Άλλωστε.... Άντρος χαρακτήρ. Εκ λόγου γνωρίζεται.
@panasss Βλέπε ις να μαλώνω. Ίσα ίσα. Μιλάω μετρημένα χωρίς να προσβάλλω όπως ο φιλτατος. Άλλωστε.... Άντρος χαρακτήρ. Εκ λόγου γνωρίζεται.
βρε το καταλαβαινω οτι στο τελος θα υπαρχουν και φιλακια ετσι για το αισθημα!
αυτο που δεν ξερω αν θα ειναι εντος η σε καποια παραλια
@olagood δεν το νομιζω μη το εξεταζεις μονοπλευρα γινεται καποια προσπαθεια να μειωθει η γραφιοκρατια και στους αρχαιολογικους χωρους απαγορευεται καθε παρεμβαση
πραγμα που αντιβαίνει σε συμφεροντα η διαμορφωση των εξωτερικων χωρων αναβαθμιζει
το μαγαζι
@olagood Επειδή είμαι συνδρομητής ΦΕΚ του ΥΠ.ΠΟ. έως τώρα ουδεμία τροποποιήση έχει γίνει που να αφορά πρόσφατη εγκύκλιο.