Τολμάμε και δοκιμάζουμε τους πιο δημοφιλής ανιχνευτές μετάλλων στο αργυλόχωμα.
Δείτε τις επιδόσεις των μηχανημάτων μας σε χώματα όπου άλλα παλμικά και VLF αποτυγχάνουν. Ενα βίντεο δοκιμή στο οποίο κανένας ανταγωνιστής δε μπορεί να μας ακολουθήσει.
Στο βίντεο δοκιμάζουμε τους παρακάτω ανιχνευτές μετάλλων:
QUEST X5: https://anixneytes-kyritsis.gr/product/quest-x5-anixneytes-metallon-xrysoy/
XP DEUS: https://anixneytes-kyritsis.gr/product/xp-deus-anixneytes-metallon-xrysoy/
GEOSENSIS X3: https://anixneytes-kyritsis.gr/product/geosensis-x3-kit-3d-palmikos-anixneyths-metallon-xrysoy/
LORENZ Z2: https://anixneytes-kyritsis.gr/product/lorenz-z2-palmikos-anixneyths-metallon-xrysoy/
Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Τηλ. 210 4905398
Web: https://www.anixneytes-kyritsis.gr
Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
Ιnstagram: gold_detectors_kyritsis
Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι TK 12461
-
Στο Δοκιμαστήριο με LORENZ Z2 | GEOSENSIS X3 | XP DEUS | QUEST X5
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Αυτό το δοκιμαστήριο είναι στον αέρα. Ας κάνουν την τρύπα ποιο βαθιά ένα μέτρο μέσα και οχι ίσα ίσα να χωράει το κιβώτιο και αφού βάλουν μέσα το κουτί να το μπαζώσουν να μην παίρνει αέρα και ας το πιάσουν τα μηχανήματα. Αυτά τα τεστ δεν είναι αξιόπιστα 100%. ,ναι τα μηχανήματα που δείχνει ο κύριος Κυρίτσης να πίανουν στον αέρα 1.50 μήκος αλλά για το βάθος Έχω τις αμφιβολίες μου. ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.ΜΕ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Και κάτι άλλο. Οσο καιρό μένει θαμμένο ένα αντικείμενο μέσα σε πήλινο δοχείο σφραγισμένο εξαφανίζετε .από τα τοπικά μηχανήματα.
-
@twins Φιλτατε θα κάνουμε το τέστ το επόμενο ακριβώς σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα. Όσο για το πήλινο η αν κάποιος στόχος που είναι θαμμένος χρόνια δε τον χτυπάνε τα μηχανήματα καλύτερα να το τεκμηριώσεις. Εκτός κι αν έχεις να παρουσιάσεις κάτι καλύτερο ,αλλά με επιχειρήματα.
-
δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι με μπάζωμα δεν ηπηρεαζει κάτι στο βαθος. Αλίμονο αν δεν πιάνει ένα παλμικό με τεράστιο τελάρο ένα κιβώτιο μεταλλικό λιρών στο ενάμισι μέτρο. Το ζητούμενο από τέτοιας κλάσης μηχανήματα είναι να χτυπάνε μόνο σε μέταλλο
-
@twins Γιατι συμβαινει αυτο το φαινομενο πιστευεις;
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου...
Είμαι υπέρ να γίνονται τεστ από αντιπροσώπους σε δοκιμαστήρια και όχι στους πάγκους των μαγαζιών και ο Κ.κυρίτσης αυτό το έχει κάνει όχι μία αλλά περισσότερες φορές...
Τώρα όσο αφορά τα μηχανήματα που δοκιμάστηκαν και τα τρία μηχανήματα είναι αξιόπιστα και μάλιστα όλη η σειρά του Lorenz είναι ότι πιο καλό κυκλοφορεί σε παλμικό με (τελάρο) και σε αυτό δεν χωράει καμία αμφισβητείση,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και αυτό το μηχανάκι δεν έχει τα κουσούρια του αλλά δυστυχώς η τεχνολογία έως εκεί εχει προχωρήσει στα παλμικά με (τελάρο)...
Από την άλλη το deus ανήκει στην αφρόκρεμα τον vlf και σε αυτό δεν χωράει και πάλι καμία αμφιβολία...
Τα παραπάνω που αναφέρω δεν έχουν να κάνουν με το τεστ στο δοκιμαστήριο αλλά με τη χρήση πολλών ετών από διάφορους καλούς χειριστές σε κανονικές έρευνες...
Η ένστασή μου γενικά στην παρουσίαση μηχανημάτων είναι ότι υπάρχει μια αλαζονεία να παρουσιάζουν τα μηχανήματα σαν τέλεια δίχως να έχουν το παραμικρό ψεγάδι και αυτό κατά τη γνώμη μου ρίχνει το επίπεδο της προσπάθειας...
Θα χαρώ κάποια στιγμή να βλέπω να παρουσιάζονται αξιόλογα μηχανήματα όπως τα παραπάνω με αντικειμενικό τρόπο λέγοντας στον ενδιαφερόμενο τα υπέρ όπως και τα κατά και μάλιστα και τους τρόπους που τα υπέρ μπορούν να μειώσουν όσο μπορούν τα μειονεκτήματα του ανιχνευτη, αυτό βέβαια για να συμβεί πρέπει αυτός που παρουσιάζει να έχει γράψει ατελείωτες ώρες με τους ανιχνευτές στα άγρια σε διαφορετικές εδαφικές συνθήκες και να έχει και το okay από τον αντιπρόσωπο να τα παρουσιάσει,πιστεύω όμως ακράδαντα οτι θα κάνει τη διαφορά για τα ελληνικά δεδομένα και θα εκτιμηθεί και στηριχτεί από τον κόσμο.... -
@spartakos1967 Εγώ παραδέχομαι τον Κύριο Κυρίτση που βγαίνει και κάνει τεστ στο Περιβάλλον. Αλλά τα τέστ αξιοπιστίας βάθους πρέπει να γίνονται όπως είναι θαμμένα αντικείμενα από το πλάι. ΛΟΙΠΟΝ σκάβεις ένα μακρόστενο λάκκο όπως αυτόν που σκάψατε στο VIDEO. μετά στο 1 μέτρο (μιλάμε για κιβώτιο) τρυπάς με αρίδα μία τρύπα 1 μέτρο οριζόντια σε βάθους.1 μέτρου. Στο δίπλα τοίχωμα τρυπάς μία τρύπα στο 1,50 βάθος οριζόντια 1 μέτρο βάθος. Αυτό γίνεται για να μην αδυνατήσει το συμπαγές του εδάφους. Το να σκάβεις ντουλαπάκια ένα κάτω από το άλλο δεν θα έχεις σε καμία περίπτωση το συμπαγές του εδάφους ....γιατί οι αποκρύψεις που μπήκαν από το πλάι στο έδαφος δεν είναι σε ντουλαπάκια. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΠΥΛΙΝΗ ΣΤΑΜΝΑ....
-
@twins Οσο για την πήλινη στάμνα έχει γίνει τέστ σε πολλά μηχανήματα στο 1+20 βάθος οροφή (δηλαδή έσκαψα μία τρύπα 1+50 έβαλα μία στάμνα ταπωμένη 30 εκατοστά ύψος με 20 κιλά μπρούτζα. αλουμίνια και χαλκό σκράπ) και την μπάζωσα) περνάς την ίδια στιγμή το τελάρο από πάνω και ίσως το ακούσεις η όχι. Σε ένα μήνα θα το γρατσουνάει και σε 6 μήνες δεν θα το πιάνει καθόλου. Ενώ στην αντίθετη περίπτωση βάλαμε σε μία τρύπα 3 μέτρων ένα βαρελάκι μεταλλικό από καφέ 30 ύψος 20 πλάτος ,το μπαζώσαμε και περάσαμε το τελάρο από πάνω και το έπιασε μία χαρά. Μετά από έξι μήνες το έπιανε πάλι το ίδιο.. Αυτά παρατηρήσαμε και τα μοιραζόμαστε με το φόρουμ για να βγεί καμία ακρη με τα τοπικά. Επιμένω άλλο το τεστ στον αέρα και άλλο σε συμπαγές εδαφος.
-
@twins Το εχεις αναφερει σε παλαιοτερο post σου, μηπως γνωριζεις τον λογο για τον οποιο συμβαινει το γεγονος αυτο; Ρωταω επειδη ειναι πραγματι δυσκολος στοχος μια πηλινη σταμνα και θα ηθελα παρα πολυ να μαθω το γιατι! Εαν γνωριζεις βεβαια και θελεις να το μοιραστεις φυσικα..
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
@thseus Δυστυχώς και εγώ δεν έχω απάντηση τι συμβαίνει με την πήλινη στάμνα, το να περνάς την στάμνα στον αερα με λίρες μέσα όπως κάνει ένας έμπορος σε VIDEO δεν μου λέει τίποτε. Βάλτην όπως λέω εγώ στο 1+20 βάθος οροφή ταπώστε την στάμνα απο πάνω με καπάκι πήλινο μπαζώστε την τρύπα .πατικώστε την και βάλτε μηχάνημα να δούμε τις αποδόσεις. Για 1+50 βάθος οροφή δεν υπάρχει περίπτωση να την πιάσει μηχάνημα. Όμως επειδή εγώ είμαι κακός ...θέλω τρία μέτρα πρίν το τέστ να βάλετε μία άλλη στάμνα στον αέρα και να περάστε το μηχάνημα από πάνω. Φυσικά δεν πρέπει να την πιάσει. Αυτό το κάνουμε να δούμε την αξιοπιστία του μηχανήματος δηλαδή να μην βαράει στις πήλινες στάμνες αλλά μόνο στα μέταλλα. Τα κιβώτια τα σιδερένια τα βαράνε τα μαγνητόμετρα εγώ θέλω στα τέστ να βάζετε χάλκινα δοχεία για να δούμε πόσο μειώνετε το βάθος με το ευγενές μέταλλο. Κάντε τα τέστ όπως τα περιγράφω ακριβώς και τα ξαναλέμε.
-
Ο/Η @twins είπε στο Στο Δοκιμαστήριο με LORENZ Z2 | GEOSENSIS X3 | XP DEUS | QUEST X5:
@thseus Δυστυχώς και εγώ δεν έχω απάντηση τι συμβαίνει με την πήλινη στάμνα, το να περνάς την στάμνα στον αερα με λίρες μέσα όπως κάνει ένας έμπορος σε VIDEO δεν μου λέει τίποτε. Βάλτην όπως λέω εγώ στο 1+20 βάθος οροφή ταπώστε την στάμνα απο πάνω με καπάκι πήλινο μπαζώστε την τρύπα .πατικώστε την και βάλτε μηχάνημα να δούμε τις αποδόσεις. Για 1+50 βάθος οροφή δεν υπάρχει περίπτωση να την πιάσει μηχάνημα. Όμως επειδή εγώ είμαι κακός ...θέλω τρία μέτρα πρίν το τέστ να βάλετε μία άλλη στάμνα στον αέρα και να περάστε το μηχάνημα από πάνω. Φυσικά δεν πρέπει να την πιάσει. Αυτό το κάνουμε να δούμε την αξιοπιστία του μηχανήματος δηλαδή να μην βαράει στις πήλινες στάμνες αλλά μόνο στα μέταλλα. Τα κιβώτια τα σιδερένια τα βαράνε τα μαγνητόμετρα εγώ θέλω στα τέστ να βάζετε χάλκινα δοχεία για να δούμε πόσο μειώνετε το βάθος με το ευγενές μέταλλο. Κάντε τα τέστ όπως τα περιγράφω ακριβώς και τα ξαναλέμε.
Φιλε μου επειδη εχεις τοση εμμονη με το συγκεκριμμενο τεστ...παρε ενα Gpx 5000 με τουλαχιστον 22" δισκο και κανε το τεστ να σου φυγει ο καημος!!!
Το να λες δεν υπαρχει μηχανημα να την πιανει χωρις να εχεις εξαντλησει τις προσπαθεις των τεστ με αξιοπιστο μηχανημα, νομιζω οτι ειναι επιπολαιοτητα -
Ο/Η @twins είπε στο Στο Δοκιμαστήριο με LORENZ Z2 | GEOSENSIS X3 | XP DEUS | QUEST X5:
Ενα ενα τα θυμαμαι...πριν 3 εβδομαδες εγινε Δοκιμαστηριο με μπρουτζινα αντικειμενα μικρα μεσα σε πλαστικο κουτι σφραγισμενο με κορυφη στο 1.40...το ξεσκισε λες και ηταν στο 1 μετρο...και σε δυσκολο εδαφος
Επισης αυτα που σου γραφω δεν στα γραφω για να παινεψω τα Gpx...κτλ. αλλωστε εδω και χρονια η γνωμη μου παραμενη ιδια για τα Gpx...στα γραφω εντελως πληροφοριακα για να μη χαραμιζεις καμια δουλεια καλη και σε τρωει εχοντας την ιδεα οτι δεν υπαρχει μηχανημα να πηγαινει εκει κατω
-
@Λεων Δεν μιλάω για πλαστικά κουτιά...μιλάω για πήλινη στάμνα βάλτην στο 1+40 που λες και τα λέμε. Οσο για το Gpx 5000 με τουλάχιστον 22" δίσκο εγώ το έχω ,το ξέρω οτι είναι το καλύτερο αλλά εχω 18αρι δίσκο ...θα το δοκιμάσω και με 22'' οκ ...
-
@ASTERIS ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ενας μου έχωσε ένα ματρακά πρίν χρόνια καθόταν ενάμιση μέτρο απο τον τοίχο ...το σήκωνε επάνω ,έπιανε αυτό το ταβάνι που είχε πλάκα με μπετόβεργες και νόμιζες οτι πιάνει 1+50 ενώ η απόσταση της πλάκας απο το δίσκο ήταν 70 πόντους. Δεν το κατάλαβα οτι το έκανε πάνω κάτω και νόμιζα οτι πιάνει μπροστά. Βγήκα και έγω όλο χαρά που βρήκα το τοπ μηχάνημα ...πήγα σε ένα τέστ και έπιασα τα μπιπ μου. Στους 70 πόντους βρήκε ενα πέταλο κάποια φορά αλλά παρακάτω της (Κάθριν τα άπιαστα). φυσικά το έδωσα σε κατι πιτσιρικάδες για την πλαζ. Δεν έχω χρόνο καϊμένε να φτιάξω ενα τέστ όπως το θέλω εγώ που θα είναι ο θάνατος των ματρακάδων μηχανημάτων. Θα χορηγώ και μαύρη σακούλα με κορδόνι για να τα βάζουν μέσα οικειοθελώς για να μην μολύνουμε το περιβάλουν. Ας λένε οι έμποροι 80 ποντους για τα δισκάκια και για τα τελάρα σε γυμνό πάντα μέταλλο 2 μέτρα με τρία. Για την στάμνα 1 μέτρο το πολύ. Και τα τέστ σε τρύπα στο πλάι του σκάμματος 1 μέτρο μέσα οριζόντια με αρίδα βενζινοκίνητη στο 1+50 βάθος μπάζωμα όλη η τρύπα αφού βάλουμε μέσα στο κουτί ..η το πήλινο σταμνί...αφού περάσουμε πρώτα το μηχάνημα και δεν ακούγετε μπίπ....μετά τάπα με πέτρα και ξεκινάει το τεστ...Μερικοί βάζουν ενα καρφί επάνω επάνω και τρελένουν τους αφελείς...ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΣΤ ειναι αξιόπιστα και να ξέρουν οι έμποροι οτι ο καλύτερος θα πουλήσει πάρα πολλά μηχανήματα. Εγώ δεν είμαι κατά των εμπόρων που έιναι κύριοι εγώ τα λαμόγια σχολιάζω...,,,
-
@Λεων Δεν μιλάω για πλαστικά κουτιά...μιλάω για πήλινη στάμνα βάλτην στο 1+40 που λες και τα λέμε. Οσο για το Gpx 5000 με τουλάχιστον 22" δίσκο εγώ το έχω ,το ξέρω οτι είναι το καλύτερο αλλά εχω 18αρι δίσκο ...θα το δοκιμάσω και με 22'' οκ ...
Ωραια, αφου εχεις το 5000 σου λειπει μονο ο Δισκος... παντως με το 4000 ειχε βγει παλια μια σταμνα με Φ50cm πατο με κιτρινα νομισματα απο το 1.40.
-
Οκ καλούτσικο το τεστ οκ υπάρχει μηχανάκι που πιάνει την στάμνα ανοιχτή εγώ λέω με καπάκι η στάμνα αν την πιάνει και μπαζωμένη η τρύπα.. με πέτρα τάπα μπροστά.
Ειλικρινα ρε φιλε..τωρα με τρολαρεις ή μιλας σοβαρα??? ποιος σου ειπε οτι ηταν ανοιχτη η σταμνα??? δουλεια ηταν κανονικη!!!
Και στο κατω κατω ποιος ειπε οτι το τεστ που ζητας ειναι ο Κανονας για ενα μηχανημα για να το κρινεις
Το οτι εχεις δουλεια που ειναι μεσα σε σταμνα και η σταμνα ειναι σφραγισμενη και δεν μπορεις να την βρεις δεν παει να πει οτι, ειναι ο Κανονας Αξιοπιστιας Μηχανηματων Ανιχνευσης -
@twins προφανως θα φταιει ο φελλος που το σφραγισε πολυ ερμητικα!
αχ βρε καπετανιε κολλημενος εισαι ποσες φορες εχουμε αναφερει οτι εχουν βγει?
τις προάλλες δεν σου εγραψα για πηλινο κουμπαραΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!