μάγκες μιλάμε για πολλά γκάζια!!! πάρτε μάτι :36_4_12:
-
Φουλ γκάζια
Αφου δεν στουκαρισε ο μαγκας μπραβο του. Very dangerous συνεπιβατης, very dengerous. Αλλα ρε Apogonos, δυο φορες το ειδα κ δεν καταλαβα, φυσικα τα γκαζια η τεχνητα? Εαν ειναι το πρωτο …...
φυσικά ήταν, άμα ήταν τεχνικά θα είχαμε και την σχετική ανόρθωση !! :36_2_53:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Φουλ γκάζια
Που να σε στειλω τωρα ρε gate…. Κρυο,βροχη,μακρια, παλιοδρομος, ακριβη βενζινη, διοδια, ασε που οταν φτασεις μπορει να παταει γκαζι κανενας αλλος. Να συνεχισω? Στο γυρισμο Τεμπη κλειστα, ανοιχτα? Κατσε ρε φιλε καλα εισαι ετσι. Ασε που δεν εχουμε και την καλυτερη διαθεση. Μετα την ισοπαλια που μας πηρε ο βαζελος.
Μετα την ισοπαλια πρεπει να βγαλω το αχτι μου
-
Φουλ γκάζια
Κωστα εσυ το μελετησες πολυ το θεμα φιλε. Μπραβο, σε βρισκω διαβασμενο. Αντι να πουμε, οτι δεν σου ξεφευγει ουτε τονος, στην προκειμενη περιπτωση λεμε δεν σου ξεφευγει ουτε δευτερολεπτο.
δεν φταιω εγω αλλα ετυχε να δω που κοιτα…εαν ηταν σοβαρο κοριτσι θα εσωζε οτι μπορουσε να σωσει....!?!?!?!;αλλα δεν...............ευτηχως γ..:8_2_96::8_2_96:
-
Φουλ γκάζια
ρε παίδες στημένο ήταν να τα πετάξει έχω, αφού είχε μπεί εκεί θα έπρεπε να φορέσει την ζώνη 5 σημείων αλλά δεν την φόρεσε για να έχουμε το πλήρες θέαμα, ρουμάνα είπαμε είναι????:8_6_21:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.