Ο/Η @Skapanhs είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
Χαχαχαχα αλήθεια είναι... Καραντίνα έχουμε κάπως πρέπει να περάσει η ώρα..και να ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ κιόλας...
ααμμ έτσι πες .. για μολογατα όλα σιγά σιγά τώρα χαχαχα .. σε πειράζω!
Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.
Χαχαχαχα αλήθεια είναι... Καραντίνα έχουμε κάπως πρέπει να περάσει η ώρα..και να ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ κιόλας...
PS
Ο/Η @stampa είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
Εγώ προσωπικά δεν θα άντεχα να εμενα και να ακούω όλα αυτά που λέτε πως γίνονται εκεί. Προτιμώ να τα λεω με 2-3 φίλους που λέει ο λόγος και είναι γνωστες των πραγμάτων παρά με ένα τσούρμο και ότι να ναι
Δεν ασχολουμαι εκει μεσα φιλε...μπαινω 1 φορα την εβδομαδα και δεν γραφω ποτε...μονο βλεπω οτι ο γαιδαρος πεταει και στο τελος θα βαλει και τσαρουχια...
Μην βιάζεστε σιγά σιγά θα σας μεταφέρω της γνωσεις που με κόπο συλλέγω..
Ο/Η @paoktsis είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
Δεν ασχολουμαι εκει μεσα φιλε...μπαινω 1 φορα την εβδομαδα και δεν γραφω ποτε...μονο βλεπω οτι ο γαιδαρος πεταει και στο τελος θα βαλει και τσαρουχια...
Δεν ασχολείστε δεν ασχολείστε λέτε αλλα όλοι ξέρετε με το ν και με το σ τι γίνεται εκεί μέσα
PS
Ο/Η @paoktsis είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
Δεν ασχολείστε δεν ασχολείστε λέτε αλλα όλοι ξέρετε με το ν και με το σ τι γίνεται εκεί μέσα
Μπαινω και βλεπω υπογειος και βγαινω γιατι για εμενα δεν εχει νοημα..τον αραπη οσο και τον πλενεις το σαπουνι θα χαλασει και αυτος παλι θα ειναι μαυρος...
@paoktsis
άστα αυτά παοκτσή,, σε τρώει ο κώλος σου να ""ενημερωθείς""
Ο/Η @Chris1 είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
@paoktsis
άστα αυτά παοκτσή,, σε τρώει ο κώλος σου να ""ενημερωθείς""
Μόνο ο Χριστόφορος θα του δώσει τη λύση ..
Αν αποδείξει βεβαίως ότι είναι καλός παοκτζης
PS
@stampa
με τη φόρα που πήρε ο Χριστόφορος, θα τον στείλει στην Καπερναούμ να ψάχνει με το GPX με σημείο μηδέν +- 10 τετρ. Χιλιόμετρα.
Θα κάνει μπράτσα ο παοκτσης.
@stampa
με τη φόρα που πήρε ο Χριστόφορος, θα τον στείλει στην Καπερναούμ να ψάχνει με το GPX με σημείο μηδέν +- 10 τετρ. Χιλιόμετρα.
μασαει ο βατραχος φουντουκια?οταν μασησει τοτε κατι θα γινει...
@stampa
Χαχαχα
PS
@stampa
κοιτα να βαλεις κανενα κιλο γιατι απο τα ταξιδια που πας στην κινα δεν τρωως τιποτα..θα σε παρω μια μερα μαζι μου με το GPX και θα σε κανω τεστ κοποσεως και θα μου μεινεις στα χερια και θα εχω τυψεις...
Ο/Η @ASTERIS είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
Παιδιά μία ερώτηση? το psaxthria είναι το μόνο σαιτ που ασχολείται με την χρυσοθηρία η υπάρχουν και άλλα? είχα δει μερικά πιο παλιά αλλά είχαν παλιές ημερομηνιακά καταχωρήσεις.
Είναι και το coinsmania. Συνήθως όλοι μας είμαστε μέλη και στα δυο forum
PS
@paoktsis
Εκείνη τη μέρα να ξεχάσω το ένα χέρι στο σπίτι, ή να το πάρω μαζί μου για να μην είναι μόνο του το καημένο ?
Ρε, είναι δυνατόν παοκτσής να τα βάλει με αρειανό? ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ? Ασε που τα δικά μου βάθη αρχίζουν μετά από τα εκατοστά του GPX.
Εφυγε και το ζαγάρ ο Ανδρέας για να σε βοηθούσε λιγουλάκι. Τώρα μου λέει σκάβει μόνο αλά αμερικάνικα.
@paoktsis
Εκείνη τη μέρα να ξεχάσω το ένα χέρι στο σπίτι, ή να το πάρω μαζί μου για να μην είναι μόνο του το καημένο ?
Ρε, είναι δυνατόν παοκτσής να τα βάλει με αρειανό? ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ? Ασε που τα δικά μου βάθη αρχίζουν μετά από τα εκατοστά του GPX.
Εφυγε και το ζαγάρ ο Ανδρέας για να σε βοηθούσε λιγουλάκι. Τώρα μου λέει σκάβει μόνο αλά αμερικάνικα.
μπαρμπα βαλε κανενα κιλο γιατι αδυνατισες γιατι θα περασεις τεστ κοποσεως και πρεπει να σου δινω τα υπογλωσσια...
@paoktsis
πολλά λόγια όπως όλοι οι παοκτσήδες. Τρωτε πεντάρα και φωνάζετε σαν να νικήσατε.
Στον κασμά να σε δώ
@paoktsis
πολλά λόγια όπως όλοι οι παοκτσήδες. Τρωτε πεντάρα και φωνάζετε σαν να νικήσατε.
Στον κασμά να σε δώ
τα δελτια που ειναι...ξεχαστηκανε στον δρομο...2 φορες χαρτης β εθνικης με τον αστερα ραχουλας...κινητο συνεργειο ειμαι και bub cut μαζι...
@paoktsis
το bobcut αυριο.
μετα απο 15 χρονια βγαλατε και γλωσσα...παραγκα του μαρινακη....