@paoktsis
ρε το θέμα είναι ότι σας έχουμε όποτε θέλουμε και σε ΄'οποια κατάσταση να είμαστε. Πάτε λεωφόρο και νικάτε και έρχεστε τούμπα και χάνεται από μάς.
Τρέμει το κοκκαλάκι σας κάθε φορά μη σας πατήσουμε πολύ και πονέσετε.
-
Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.
Ο/Η @Chris1 είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
@paoktsis
ρε το θέμα είναι ότι σας έχουμε όποτε θέλουμε και σε ΄'οποια κατάσταση να είμαστε. Πάτε λεωφόρο και νικάτε και έρχεστε τούμπα και χάνεται από μάς.
Τρέμει το κοκκαλάκι σας κάθε φορά μη σας πατήσουμε πολύ και πονέσετε.βγαλατε γλωσσιτσα σαν το φιδακι...μια καλη χρονια κανετε και τραγουδατε σαν γαλιαντρες....βαλε κανενα κιλο γιατι δεν σε βλεπω καλα...εαν σε κανω τεστ με το gpx θα ξαπλωνεις 2 ημερες στο κρεβατι μπαρμπα...
-
@paoktsis
ραντεβού στ' αλωνια παοκτσή, με διαιτητή τον Stampa. Κάνε τα κουμάντα σου για να μη μου λές πως σε βρήκα σε στιγμή αδυναμίας, ότι από το προχθεσινό σκάψιμο οι μπαταρίες σου πέθαναν. -
@Chris1 οχι στον καμπο φιλε...επανω στο βουνο αναμεσα σε πετρες και βραχια...αλλα απο οτι σε κοβω σαν μπαρμπας μονο για αμουδα εισαι για καμπο...
-
@paoktsis
ε ν ν ο ε ί τ α ι!!!!!!!
Ακου ρε Πάνο, 100 η αλεπού , 110 το αλεπουδάκι. -
@Chris1 αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας...λαγουδακι...
-
Ο/Η @Chris1 είπε στο Το καλύτερο forum χρυσοθήριας.:
@paoktsis
ε ν ν ο ε ί τ α ι!!!!!!!
Ακου ρε Πάνο, 100 η αλεπού , 110 το αλεπουδάκι.Μικρός είναι ακόμη θα μάθει .. είπαμε .. είναι στα μέλια!
PS
-
@paoktsis
το έχω φίλε, και το μόνο που χρειάζεται το φουκαριάρικο είναι ένα καινούργιο πηνίο, μιάς και όπως μου είπε η εταιρεία, μετά από κάποια χρόνια παίρνουν υγρασία μέσα και χάνουν σε επιδόσεις.
Με το σήμερα με το αύριο όλο το ξεχνάω, και όταν είμαι στην επιστροφή από Φάληρο, λέω ""γαμ.. να τη ξέχασα"" -
@Chris1 Το ειχα και εγω απο το 2006 φιλε..Αξιοπιστο για τα λεφτα του..Το πουλησα το 2017 σε εναν φιλο...εχω ενα πηνιο σε καλη κατασταση και το χρησιμοποιησα μονο 5 φορες...Το ειχα αγοραση καινουργιο εαν ενδιαφερεσαι για πηνιο και οποτε θελεις πεσ'μου...Ειναι ο μανησιος ο 9,5...
Μικρολιμανο στον πειραια περασα πολυ καλα πριν απο 19 χρονια...