@Kostas-13 Δεν κουραζομαι με αυτο φιλε το fiskars και το δουλευω με ενα χερι και οχι με δυο....με το καλο το δεξι κραταω το μηχανημα και με το αριστερο το δουλευω και ειναι δυνατο αναμεσα σε βραχια και πετρες...φαντασου τι θα γινεται σε χωραφι και σε δουλεμενο χωμα..θα φτασω στην κινα σε 2 λεπτα...
-
Σκαπτικά εργαλεία.
@Kostas-13 Παρε τοτε το μεγαλο φιλαρακι...ειχα παρει αλλα 2 και δεν κανανε και τα εδωσα και εγω στον πατερα μου να σκαλιζει τον μπαξε...
-
Σκαπτικά εργαλεία.
@Kostas-13 οδηγός για την επιλογή του μήκους που πρέπει να έχει κανονικά και βάση αυτού σύμφωνα με το υψος εκεί είσαι και συ όπως και γω .. από κει και πέρα το μικρό έχει αλλα καλά όπως είπα πιο πάνω
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4510 | Δημοσιεύσεις: 4910 -
Σκαπτικά εργαλεία.
@Kostas-13 Άντε να σας πειράξω λίγο!
Πολλοί μετά την επιστροφή από κάποια αποτυχία μου πετώντας τα σκαπανικά και μηχανήματα όπως νάνε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκίνητου έλεγαν
-να πάρει ευχή τι ζητάμε μια χούφτα λίρες να πάρουμε λίγο τα επάνω μας!
Και εγώ μια χούφτα θέλω τους απαντούσα αλλά όχι από το δικό μου χέρι
Συμβιβάζομαι όμως με μια από αυτό!
Ζητώ πολλά???
Youtube VideoΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3622 | Δημοσιεύσεις: 9131 -
Σκαπτικά εργαλεία.
@panasss Εγώ να μαζεύω αυτά που θα πέφτουν γύρω γύρω;
Θα είναι σίγουρα 3000-5000 κομμάτια.
Φτάνουν νομίζω...Ένα γραμμάριο δράσης
ισούται μ'ένα τόνο θεωρίας! -
Σκαπτικά εργαλεία.
@try Σίγουρα πολύ περισσότερα θα είναι!
όμως το προτείνω και για εκεί που απλά υπάρχουν ενδείξεις για μικρές αποκρύψεις
της τάξεως των καμιά δεκάρια κιβώτιων μόνο !
κουβαδιάζεις και φεύγεις με την μια, είναι σίγουρα μέσα, δεν θέλει επαληθεύσεις! ΛΟΛ!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σκαπτικά εργαλεία.
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Σκαπτικά εργαλεία.:
Πολυ δυνατο και φτανεις ανετα στην κινα σε χρονο ντε τε...
-
Σκαπτικά εργαλεία.
Ο/Η @Chris1 είπε στο Σκαπτικά εργαλεία.:
Εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι το πρώτο και απαραίτητο εργαλείο στη χρυσοθηρία είναι ο κασμάς.
Τί πάθατε όλοι με τα πατόφτυαρα? Αν δουλέψει ο κασμάς, το χώμα βγαίνει και με φαράσι!Το σκαμμένο το λενε σκαμμένο!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σκαπτικά εργαλεία.
Ο/Η @Chris1 είπε στο Σκαπτικά εργαλεία.:
Εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι το πρώτο και απαραίτητο εργαλείο στη χρυσοθηρία είναι ο κασμάς.
Τί πάθατε όλοι με τα πατόφτυαρα? Αν δουλέψει ο κασμάς, το χώμα βγαίνει και με φαράσι!Δεν αναίρεσε κανένας τη χρησιμότητα του κασμά .. απλά η κουβέντα πήγε γύρω από τα φτυάρια. Δεν αναιρείται κάποιο εργαλείο που στον ανάλογο χώρο έχει τη χρησιμότητα του όπως πχ σκυλα.
Τα κατάλληλα εργαλεία στον ανάλογο χώρο, οποιος έχει δουλέψει και δουλεύει καταλαβαίνει τι χρειάζεται και πουPS
| last edited by stampa Φήμη: 4510 | Δημοσιεύσεις: 4910 -
Σκαπτικά εργαλεία.
@stampa Τα σχετικά εύκολα τα λεγόμενα ανάβαθα που εντοπίζονται με κοινά τηγάνια!
στα όποια Σκάβουμε τα σκαμμένα την δουλεία την κάνεις με φτυάρι!
Από εκεί και μετά περί ορέξεως υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα με δεινότητα να φτάσεις κίνα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Σκαπτικά εργαλεία.
Θέλει το κάθε μέρος τα συγκεκριμένα εργαλεία όπως και μηχανήματα.
Fiskars δεν πήρα ακόμη αλλά θα παραγγείλω οπωσδήποτε. Μου άρεσε η επαναφορά του στο βίντεο.
Ανάλογη είναι η λεπίδα της τραμοντινα αλλά πάνω το πλαστικό που το πιάνεις σε ζορισμα χαλάει και θέλει πατέντα εξαρχής.
Προσωπικά έχω ένα μασιφ της texas gold 78εκ τραμοντινα που είναι φθηνό πολύ γύρω στα 12€ και τελευταία ένα της Total που έκανα πατέντα και στην λεπίδα κόντρα γύρω στους 90 πόντους αφαίρεση του πιρτσινιου πάνω και κόλλημα με εποξικη κόλλα
-
Σκαπτικά εργαλεία.
Ο/Η @PERSEAS είπε στο Σκαπτικά εργαλεία.:
Θέλει το κάθε μέρος τα συγκεκριμένα εργαλεία όπως και μηχανήματα.
Fiskars δεν πήρα ακόμη αλλά θα παραγγείλω οπωσδήποτε. Μου άρεσε η επαναφορά του στο βίντεο.
Ανάλογη είναι η λεπίδα της τραμοντινα αλλά πάνω το πλαστικό που το πιάνεις σε ζορισμα χαλάει και θέλει πατέντα εξαρχής.
Προσωπικά έχω ένα μασιφ της texas gold 78εκ τραμοντινα που είναι φθηνό πολύ γύρω στα 12€ και τελευταία ένα της Total που έκανα πατέντα και στην λεπίδα κόντρα γύρω στους 90 πόντους αφαίρεση του πιρτσινιου πάνω και κόλλημα με εποξικη κόλλα
Φιλε πηρα το total αυτο οπου ηταν φαρδυ..δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος και το εδωσα στον πατερα μου για τον κηπο...βλεπω το εκανες καλη μετατροπη...