@Kostas-13 τι κωδικας ειναι αυτος??? Χαχαχα στο λεω γτ και εγω πριν καμια εβδομαδα κατω απο μια πετρα χτυπαγε το vlf και ειχε απο κατω μαντεψε.. "ενα ξυράφι"..
-
Sluice Box |
Ο/Η @Lord είπε στο Sluice Box |:
καλησπέρα, δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει παντού σε κάθε ποτάμι;
Ναι , αυτο πιστευω. Τα μεγεθη ειναι σαν κοκος ζαχαρης , για να τα παρεις
το πιο χρησιμο εργαλειο ειναι ενα σαν συριγγα που απο πισω εχει μια
φουσκα, την πατας , βγαζεις τον αερα και οταν το αφηνεις τραβαει τα ψηγματα,
(δεν ξερω πως λεγεται), χωρις αυτο, το πιατο ειναι αχρηστο, ειναι τοσο μικρα
που δεν μπορεις να τα πιασεις. Καταλαβαινεις τωρα για τι ποσοτητες μιλαμε,
Το θεμα ειναι να πεσεις σε μαζεμενα, εστω τετοια μικρα.
Ωραια απασχοληση ειναι , δεν γνωριζω το νομικο πλαισιο, για κοσκινισμα.?? -
Sluice Box |
@fandomas δεν εχεις κανενα προβλημα με τη νομοθεσια αν ψαχνεις με τα κλασικα πιατακια.. Το εχω δοκιμασει στο παρελθον Αλλά απογοητευτηκα, μπορει να μην ηταν καλη η τοποθεσια μου ομως.
-
Sluice Box |
@fandomas σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, δεν υπάρχει υπάρχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει μηχάνημα πάρα μόνο πιάτα. Εκτός αν η τοποθεσία εκμετάλλευετε από κάποιο άλλον για νόμιμη εξόρυξη, έτσι είδα σε αυτό το βίντεο. Youtube Video
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Sluice Box |
@Lord φίλε μου επειδή το ψάχνω δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ακόμη και να υπάρχει στο μέρος ψήγματα.
Είτε με ανιχνευτη είτε με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο η συνδυασμό μεθόδων πρέπει να το κατανοήσεις τα σημεία-κλειδιά που σκαλωνουν αυτά τα ψήγματα ώστε να μην ψάχνεις στο κουτουρού...
Αν σε ενδιαφέρει υπάρχουν κανάλια στο youtube από αυστραλούς που εξηγούν θεωρητικά και πρακτικά πολλά πράγματα και θα σε βοηθήσουν..
Αν έχεις μεράκι σίγουρα κάτι θα βρεις μετα απι εντατική έρευνα,απλά η προϋπόθεση είναι να μην το κάνεις με το σκεπτικό να τα κονομήσεις γιατί θα τα παρατήσεις πολύ γρήγορα. -
Sluice Box |
@Kostas-13 λογικό να μην είναι εύκολο και κερδοφόρο αλλιος όλοι θα ήταν στα ποταμιά, στο χομπυ μας στο μόνο μέρος που υπάρχει κέρδος αλλά στην σωστή εποχή και να είσαι ο πρώτος που θα περάσει για τα εύκολα είναι μόνο η παραλία. Κοίτα Κώστα από το να τρέχει κάποιος στα βουνά, που μια στις χίλιες θα βγει κάτι καλό και τις περισσότερες φορές η θα ξαναθαφτει αλλού ή θα στολίζει το τζάκι. θα ήταν πιο ωραίο και ευχάριστο να κοιτάξουμε πίσω στην αρχή αυτής της αρρώστιας... Θα θα μπορούσες και θέλεις ανέβασε κάποια λινκ των βίντεο
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Sluice Box |
@Kostas-13 σε ευχαριστώ
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...