strikethrough text
Εδω και χρονια και για πολλα χρονια 25 και πανω, ασχοληθηκα με την ηλεκτρονικη ραβδοσκοποια. Ειμαι ηλεκτρονικος στο επαγγελμα, παλια δουλευα στη Siemens τωρα βρισκομαι στο εξωτερικο και δουλευω σε εταιρια ιατρικων μηχανηματων για την καρδια και τα πευμονια σε ολο τους το φασμα.Το προβλημα ειναι οτι εγω δεν ειμαι ραβδοσκοπος αλλα ειμουν παρατηρητης και κατεγραφα τα αποτελεσματα στα χιλιαδες πειραματα που γινοταν με παρα πολλες καταγραφες με παρα πολλη κοπο σε ωρες, σε τοποθεσιες με διαφορετικους ραβδοσκοπους και εργαλια. Εχω καταγραψη πια εργαλια βοηθουν πως μπορεις να καλητερευσης το εαυτο σου, και πιοι παραγοντες επιρεαζουν
αρνιτικα η θετικα, τους τροπους και τοις μεθοδους εξασκησης ,τοις κατηγοριες των ραβδοσκοπων τοις γενητριες που μπωρουν να εχουν αποτελεσμα ανα κατηγορια , τοις συχνοτητες και τους παλμους παλι ανα κατηγορια και αποιρα αλλα βοηθηματα η περιγραφες απο τους κατα τοπους πειραματισμους σε διαφορους ραβδοσκοπους.
Παλια ειχα ξεκινιση να γραφω στα πσαχτιρια αλλα με ειχαν σταματηση τα ατομα που πειραματηζομουν μαζι τους γιατι ολα αυτα επρεπε να κρατηθουν μεταξυ μας και ειχαν
δηκαιο γιατι δεν ηταν δικα μου και κρατησα το λογο μου
Μετα απο χρονια που πολλοι απο αυτους δυστηχως δεν ειναι πια μαζι μας και οι υπολοιποι μολις 2 σε αριθμο οταν ρωτηθηκαν ειπαν πως δεν τους πηραζει, ειπα εαν αξιζη τον κοπο να γινη ενα βιβλιο οπου για να πω και την αληθεια περα απο καπια πραγματα να πω 30 τα εκατο τα υπολοιπα τα εχω συναντηση στο φορουμ και τα ξερουν οι περισοτεροι
-
ερωτηση προς ερευνα αξιοποιησης εκδοσης βιβλιου για ηλεκτρονικη ραβδοσκοπια
-
@πυρσος να ετοιμασεις την εκδοση και να την εμπορευτεις ανοιχτα..θαναι μια εκδοση με ενδιαφερον..
-
@elvis θα χαρω ναμαι και ο πρωτος που θα την αγορασει..μην μασας και κολας πουθενα..
-
@πυρσος
Ενα δειγμα της εισαγωγης τουΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το βιβλίο αυτό περιγράφει μια επιτυχημένη πρακτική εισαγωγή στη ραβδοσκοπία με συχνότητες που χρησιμοποιεί απλές ασκήσεις ,μεθόδους, διαδικασίες, και τεχνικά εργαλεία που έχει σαν σκοπό να προκαλέσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη στο είδος αυτής της ραβδοσκοπίας ενημερώνοντας τον όσο είναι δυνατόν .
Μετά από πολύχρονη έρευνα και με πολλούς ραβδοσκόπους πάνω είδος αυτής τις ραβδοσκοπίας με γεννήτριες συχνοτήτων περιγράφονται ,δοκιμές, αποτελέσματα, συχνότητες ανιχνεύσεις, διαδικασίες ανίχνευσης, τεχνικές ανίχνευσης ,τεχνικά εργαλεία ,βοηθήματα, για την ανεύρεση μετάλλων και όχι μόνο.
Όλα τα παραπάνω είναι διαπιστώσεις πάνω σε πεδία δοκιμών ,με ατελείωτες ώρες δουλείας και καταγραφής αποτελεσμάτων με συζητήσεις με άτομα που ραβδοσκοπούν χρόνια και εφαρμογής πάνω σε πραγματικό χρόνο .
Περιγράφει τις βασικές αρχές της ραβδοσκοπίας με συχνότητες, τις αντιδράσεις των ατόμων πάνω σε συχνότητες σε τεχνικές και διαδικασίες βάση καταγραφής των αποτελεσμάτων σε πραγματικά πεδία δοκιμών.
Η ραβδοσκοπία με συχνότητες είναι μια καινούρια μέθοδο ραβδοσκοπίας που παρουσιάζει ενδιαφέρων και έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια
Πιστεύω ότι πολλοί αναγνώστες θα βρουν διαπιστώσεις και απαντήσεις για την συγκεκριμένη μέθοδο ,την ραβδοσκοπία με γεννήτρια συχνοτήτων πάνω σε μέταλλα .
-
@πυρσος
Και το περιεχομενο στο περιπουΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Γενικα
Εγκεφαλογραφημα και ραβδοσκοπια
Παθητικη οργανικη ραβδοσκοπια
Προτερηματα και μειονεκτιματα παθητικης-οργανικης ραβδοσκοπιας
Γενητριες συχνοτητων
Εργαλεια
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Οπτικη αντιδραση στοχου
Αποσταση σταθερη γενητριας ραβδοσκοπου
Χρονος ανυχνευσης
Αντιληψη ενταση στοχου
Αντιστρεφομενοι στοχοι
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ
Ταση ραβδοσκοπου
Καιρικες συνθηκες
Μαγνητικα πεδια
Ηλεκτρομαγνητικα πεδια
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΤΟ
ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΛΩΝ
Επιρεασμος συχνοτητων
Συχνοτητες μεταλων
Συχνοτητες μεταλων ανα κατηγορια
Συχνοτητα ενος αντικιμενου
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΤΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ
Γενικα
Επιλογη εργαλειου ανυχνευσης
Επιλογη γενητριας
Διμιουργοντας ενα πεδιο
Ασκησεις ερευνας
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΥΧΝΕΥΣΗΣ
Βηματα ανυχνευσης σε πεδιο
Καταγραφη αποτελεσματων
-
Φίλε μου αν θέλεις να γράψεις βιβλίο δεν χρειάζεται να ρωτήσεις κανέναν αυτό θα το κρίνεις μόνο εσύ, από την άλλη υποτίθεται ότι σε ένα forum τα μέλη που γράφουνε, γράφουνε για να ανταλλάξουνε απόψεις Με σκοπό τη γνώση....
Με αυτό θέλω να πω ότι υπάρχουν άτομα που έχουνε χαλάσει χιλιάδες ευρώ για διάφορα μηχανήματα και εκατοντάδες ώρες για να βγάλουν συμπεράσματα τα οποία τα μοιράζονται αφιλοκερδώς με τα υπόλοιπα μέλη...
Και καταλήγοντας θέλω να σου πω αν θέλεις να βοηθήσεις τα μέλη του συγκεκριμένου forum που ασχολούνται με την τεχνική της ραβδοσκοπίας το κάνεις γράφοντας στις συγκεκριμένες ενότητες...
Η ερώτηση για το βιβλίο σου δεν νομίζω να αφορά το forum... -
Oτι μπορει να μεταδωσει σε γνωση ο καθενας ειναι καλο. Αν επιλεξει να πληρωθει για αυτο η οχι ειναι καθαρα θεμα δικο του. Μπορει να εκανε εξοδα κοπο κ.τ.λ. πραγμα που μονο οιδιος το γνωριζει οποτε ο ιδιος εχει και δικαιωμα να το αποφασισει
Θα πω μονο εκ πειρας οτι αυτα που εχω δει σε βιβλια που γραφτηκαν κατα καιρους στα Ελληνικα η και ακομα και καποια λιγα που μεταφραστηκαν δυστηχως κατα εμε ειναι πολυ χαμηλης γνωστικης αξιας
Ειναι τετοιο το επιπεδο που ακομη και να περιεχουν κατι που εχει να σου προσφερει θα παρεις μαζι με αυτο και ολα τα λανθασμενα που συμπεριλαμβανει που στο τελος αντι για καλο θα σου κανει και κακο.
Οποτε κατα εμενα παντα αντι για μπροστα θα πας και πιο πισω
Παντως οποιαδηποτε προσπαθεια αναλυσης της τεχνης αυτης σιγουρα πρεπει να επικροτειται γιατι ειδαλως στο περασμα του χρονου θα εχουν χαθει ολα οπως ηδη εχει γινει σε τοσους αλλους τομεις
Ειμαι και εγω της γνωμης οπως και ο φιλος zerdes υποστηριζει οτι πρεπει να εχεις ασχοληθει ο ιδιος με το αντικειμενο προσωπικα οχι ομως οτι δεν μπορει και καποιος παρατηρητης που εξεταζει το φαινομενο να μην μπορει να γραψει τεκμηριωμενα η με αποδειξεις
Καλη επιτυχια φιλε πυρσε αν τυχον και το επιχειρησεις θα αγορασω σιγουρα το βιβλιο σου γιατι αντιλαμβανομαι οτι οτι εκανες το εκανες με πιστη και θεληση
Αυτο απο μονο του εμενα μου αρκει