Παιδιά σκέφτομαι να βάλω υγραέριο στο rav που έχω έχει ασχοληθεί κανένας με κάτι τέτοιο γιατί καθένας από αυτού που τοποθετούν λέει τα δικά του
-
Υγραέριο
Αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα αξίζει,αν όχι δεν έχει διαφορά φίλε απόγονε.Δεν έχω ο ίδιος αλλά απ' όσο μου λένε συνάδελφοι που έχουν βάλει.Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες πες μου τι ακριβώς θέλεις να μάθεις,να ρωτήσω τα παιδιά και να σου πω.Η τιμή πάντως για να το βάλεις παίζει από 1200 μέχρι 1500.
-
Υγραέριο
ΑΠΟΓΟΝΕ εχω βαλει σε OCTAVIA GT 193 hp. Μετα τα απαραιτητα χιλια χιλιομετρα που επρεπε να κανω για να το ρυθμισουνε δεν καταλαβενω αν εχω αεριο η βενζινα. Με 43 ευρω βγαζει 560 καθαρα χιλιομετρα. Οπως ειπε κι ο φιλος πιο πανω αν κανεις χιλιομετρα αξιζει. Αν θες να ρωτησεις κατι αλλο εδω ειμαι.
-
Υγραέριο
Κατερίνα μην νομίζεις ότι διαφέρει πολύ η κατανάλωση σε πετρέλαιο, με υγραέριο υπάρχει διαφορά μεγάλη εγώ κάνω καμιά 20.000 χιλιόμετρα με το rav και καμιά 20.000 χιλιόμετρα με το φιατ, για το φιατ δεν το συζητώ τα πράματα είνα απλά στο rav καθότιν γιαπωνέζικο φοβάμαι για την κεφαλή και τις βαλβίδες, άλλος λέει ότι βάζει λαδιέρα να ψεκάζει μαζί με το υγραέριο, άλλος λέει δεν βάζει γιατί χαλάει ο καταλύτης από το λάδι και βάζει πρόγραμμα για να σου πετάει κα βενζίνη μέσα άμα ζορίζεται και γενικά γίνεται στην πιάσα της εκδιδομένης επί χρήμαση γυναικός το ανοξείδωτον κικλίδωμα!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Υγραέριο
τακη προσεχε που θα το βαλεις να το βαλεις σε δοκιμασμενο εργαστηριο και στην συνεχεια να αλλαξεις και τα μπουζια με μπουζια ιριδιου και θαχεις και αλλη οικονομια
ιριδίου πρέπει νομίζω να έχεις και πολαπλασαστή που να τα σηκωνει, αλλά φοράει ιριδίου 3άκιδα το ραβ και το φίατ ριδίου απλά.
απλά το όλο πρόβλημά μου είναι η πιθανή φθορά στο γιαπωνέζικοΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.