@pozitron71 Εκτος απο την εμπιστοσύνη υπάρχει και η εκδοχή της αφέλειας των περισσότερων.
-
ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΡΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ
κάποτε εβγαλα κάτι καρφιά σαν τα δικά σας ...ενα ραβδοσκόπος πολύ καλός τα είχε βρεί στο βουνό. ΕΠΈΜΕΝΕ οτι κατι γίνετε μα τα γυφτόκαρφα αυτά .του κάναμε τέστ με χρυσό και με τα γυφτόκαρφα και πήγενε και στα δύο. Τα πήρα και εγώ και τα έστειλα στην Αθήνα σε ένα χυτήριο που έιχε κάμερα που την έβαζε στον 1 ποντο και έβγαζε ανάλυση τι υλικά περιήγε το μέταλο. Η Κάμερα <<ΩΜΕΓΑ.. έδειξε στην οθόνη εκτός απο σίδερο χαλκό χρυσό και Ασήμι και κατι άλλα μέταλλα. σε μικρο ποσότητες Ρώτησα τον φίλο μου που έκανε την ανάλυση ...και τι μου είπε ρε παιδιά που με κούφανε. <<ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΙΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΕΚΑΙΓΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΜΕΝΕ Ο ΣΙΔΗΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΡΦΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΛΠ.>> Αντε τώρα να σου πάει το μιαλό οτι το γυφτόκαρφο εκείνης της εποχής εχει μέσα υπολείμματα ευγενών μετάλλων. .