@ektimitis:
Το πρόβλημα είναι κυρίως για χρέη προς το Δημόσιο γιατί αυτοί νομοθετούν όπως τους συμφέρει όσον αφορά για χρέη προς τις τράπεζες τα πράγματα είναι σχετικά.
Δηλαδή σε οτι αφορά την πρώτη κατοικία αυτή δεν μπορούν να την αγγίξουν και σύμφωνα με εκτίμησή μου αυτό θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα δεδομένου οτι η ύφεση είναι τεράστια αλλά ακόμη και σε περίπτωση που υπάρξει θετικό πρόσημο η συρρίκνωση των μισθών δεν θα επιτρέπει την άρση της προστασίας.
Σχετικά με τα καταναλωτικά δάνεια η πλειοψηφία των τραπεζών έχει μπεί σε διαδικασία σημαντικών haircut των οφειλών οπότε μπορείτε και να τους γράψετε στα α….δια σας εκτός και άν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι εύκολο να μπούν σε διαδικασίες πλειστηριασμών.
Το πιο σωστό όμως είναι αυτό που ειπώθηκε ανωτέρω για μεταβίβαση όλων των περιουσιακών στοιχείων στην περίπτωση αυτή όμως πρέπει να εξεταστούν δύο βασικά σημεία α) Το κόστος της μεταβίβασης β) Το προϊόν της μεταβίβασης να μην κριθεί οτι έγινε εκ του πονηρού
εδω υπαρχη προβλημα φιλε μου και επιδει ενδιαφερομενος ,εχω και γω της πληρωφοριες μου.
πρωτον την πρωτη κατικια δεν την επερναν εως του χοντρου , τωρα το ( παιντι ) το κατεργησε .
αυτο επικρατη οσο υσχιει το μετρο μετα στην περνουν.
και συγκεκριμενα οι φουστιδες οι δυκιγοροι που βαζουν οι τραπεζες για να παρουν το μπονους , αν χρωστας εστο και 1.000 ευρω σε πανε για προσιμιοση στο υποθεικοφυλακειο ακομα και χωρις να ειδοπειηθεις , ακομα και στην πρωτη κατικια και προσεξε ας ειναι ξανα προσιμιομενο σε τραπεζικο δανειο .
γηνετε το δηκαστιριο στο οποιο σε καλουν εγκρινετε η κατασχεση και μολις ανοιξη το απαγορευτικο για 10 - 15 μερες εως το ξανακλισουν σου κινοπιουν την αποφαση εξωσεις και σουρχετε ταμπλας .
ξερουν τη κανουν τα λαμογια ολοι στο κολπο ειναι
ναι μεν προφηλαξει του πολιτη αλλα να βγαζουν και η τραπεζες κατι .
τωρα αν ειναι προσιμιομενο περνη η πρωτη τραπεζα τα δικα της και ΑΝ μηνει περνει και η δευτερη .
τη ζημια θα στην εχουν κανει παντος κιας μην παρουν μια .
οσο για της μεταβηβασεις που λεει ο μητσος αν δεν χρωστας στην εφορια μπορεις , μια και δεν σου δινουν φορολογικη ενημεροτητα να πουλισεις η να μεταβηβασεις αν δεν περασεις απο τον παγκο τους.
και η γονικη παροχη αν ειναι σε σενα παλι τα χανεις γιατι εση φενεσε . μονο το εξωλοκληρου στα παιδια περναει .
αρκετα γραψαμε για αποριες εδω ημαστε παλι .
:36_2_21: :36_2_21: