αυτό μου το έφερε ο ταχυσδρόμος σήμερα, να αρχίσω να βρίζω τώρα ή μετά?
-
Eφορία
καλα τόσο μεγάλη δωρεά οργάνων δεν υπάρχει σε άλλο μέρος του κόσμου, το θέμα είναι ότι δεν μπορουμε να τους πούμε πάρτε τα α@@@@@@@ μου γιατί είναι επιβεβαιωμένη οφειλή, αυτό το έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες ΦΠ τι σκατά είναι?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Eφορία
Δεν σε πιστευω και μην ορκιζεσαι!!!
Uploaded with ImageShack.us
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Eφορία
ΦΠ=φορος παγκαλου
(μαζι τα φαγατε)
ΝΠ=να πληρωσετε
εδω υπαρχη ηθικο θεμα για ολους τους ελληνες(εξαιρουνται τα αλλοδαπα)
ειμαστε ολοι κλεφτες ΤΕΛΟΣ
ηθικοι και τιμιοι μονο οι πολιτικοι μας που χυνουν τον ιδρωτα τους υπερ των τραπεζων
μετα απο την πολυτελη περαιωση των βιβλιων,τον φορο εισοδηματος,την αυξηση του ΦΠΑ στα κρεμμυδια,παρτε και τα μπιλιετακια τα νεα
:36_1_57: -
Eφορία
ΦΠ=φορος παγκαλου
(μαζι τα φαγατε)
ΝΠ=να πληρωσετε
εδω υπαρχη ηθικο θεμα για ολους τους ελληνες(εξαιρουνται τα αλλοδαπα)
ειμαστε ολοι κλεφτες ΤΕΛΟΣ
ηθικοι και τιμιοι μονο οι πολιτικοι μας που χυνουν τον ιδρωτα τους υπερ των τραπεζων
μετα απο την πολυτελη περαιωση των βιβλιων,τον φορο εισοδηματος,την αυξηση του ΦΠΑ στα κρεμμυδια,παρτε και τα μπιλιετακια τα νεα
:36_1_57:δικιο εχεις παρη, εξερουντε οι αλοδαποι, αυτοι ειναι μια ζωη στον αφρο, και περνουν και ατοκα δανεια.
γιαυτο και εγω σηκοθικα και εφυγα, δε γυριζω πισω με τιποτα. -
Eφορία
Πως κανεται ετσι ρε παιδια σαν να πεσατε απο τα συνεφα εν ετη 2011 .
Τοσα χρονια δεν καταλαβατε σε τι σοι κρατος ειμαστε ?
Κλεφτες και αρματωλοι κλπ κλπ …τα ξερεται αυτα .
Θα μου πεις κατι πρεπει να πουμε....αλλα μεχρι εκει ......
σιγα τωρα...να μην κανουμε και καμια επανασταση.........Θα βαλουν φορους ..θα αρπαξουν καπια στιγμη θα βαρεθουνε ......
και μετα ... ξανα προς την δοξα τραβα .Πιος μας πιανει μετα.........................:5_8_11:
-
Eφορία
Γαμώ τα υπουργεία μου, μας έχουν γαμήσει στους φόρους και ο ελλειμμα μεγαλώνει, το δημόσιο χειροτερεύει, 800 χιλιάρικα στοίχεισε το γραφείο του βενιζέλου!!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Eφορία
φιλε αυτη η αποφαση ειναι αναγνορισμενη απο το κρατος;
γιατι στην αρχη αναφερετε κατι για ΑΝΤΜΙΝ, σε καποιο σαιτ το ειδες ;
γιατι πριν απο λιγο καιρο, το κρατος ευγαλε μια αποφαση, η οποια ελεγε, οτι αν χρωσταει καποιος πανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο, και τον σταματησει ενα αστυνομικος τυχαια παει μεσα αυτοφορο.
πες και αλλες λεπτομεριες αν γνοριζεις, γιατι ο κοσμος φοβατε να κυκλοφορισει, απο τα χρεη, εγω τουλαχιστον ετσι νιοθω, ενα 20χιλιαρο ευρο ειναι αυτο.