Είχα αγοράσει μια αλλά δεν δούλεψε στο κινητό μου.εχει κάποιος το όψιν κάποια που να δουλεύει σε xiaomi 8 η pocophone f2?
-
Ενδοσκοπική καμερα
@teobidis βάλε link γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω μια...και να συνδέεται με samsung....
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ενδοσκοπική καμερα
Ο/Η @italos2 είπε στο Ενδοσκοπική καμερα:
https://electronicplus.gr/product/asyrmati-wifi-endoskopiki-kamera-7mm-5-metra/?ref=bestprice.gr
Την εχεις δοκιμάσει?
PS
-
Ενδοσκοπική καμερα
Οχι φιλος και εγω το ψαχνω,, Και αλλη μια με led.
https://gadgetmou.com/product/ενδοσκοπική-κάμερα-wifi-usb-αδιάβροχη-με-5m-κα/?lang=elΤο κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Ενδοσκοπική καμερα
Προσφατα αγορασα μια.....Το θεμα ειναι οτι πριν κανετε την αγορα σας σε οποιαδηποτε καμερα...δειτε αν το κινιτο σας την υποτηριζει.Εγω δεν το ειχα ψαξει καλα..Εχω ενα samsung A3 2015 μοντελο κ δεν δουλευει.Στο playstore υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται otg checker...
Κατεβαζεις την εφαρμογη...κανεις το τεστ κ σου λεει αν ειναι συμβατο....Σε φιλου δουλευε κ ειναι πολυ καλο εργαλειο για το χομπι μας.Φανταζομαι αυτη με τα 50 ευρω θα ειναι κλασης ανωτερη με αυτην που παραθετω εγω στο λινκ.
https://www.karas.gr/product/endoskopikh-kamera-5-metron-me-diasyndesh-usb-microusb-kai-type-c/ -
Ενδοσκοπική καμερα
@ypokosmos Αυτό είναι βασικό φίλε. Για να παίξουν θέλουν δυνατό τηλέφωνο και να έχει πρόσφατο λειτουργικό. Αυτη που έβαλες καλή είναι και θέλει απο Android 7 και πάνω από ότι είδα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Ενδοσκοπική καμερα
@italos2 Ναι... δεν το ηξερα....Φανταστηκα οτι στις προδιαγραφες θα δουλευε σε smartphone.Δεν ξενερωσα για τα λεφτα...20 ευρω σιγα.....ξενερωσα που δεν το εψαξα κ τωρα δεν δουλευει.Δεν πειραζει...μαλλον ηρθε η ωρα να παρω κ κινιτο.
-
Ενδοσκοπική καμερα
@gianniss1986 φιλε μου δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουλευει στο κινιτο μου κ να χρειαζεται κατι αλλο?Εκδοση 5.0.1 το δικο μου..Αν γνωριζεις κατι παραπανω ενημερωσε..
-
Ενδοσκοπική καμερα
@ypokosmos Η κάμερα που έβαλες θέλει απο Android 7 και πάνω φίλε ξεκάθαρα.Αυτο που σου λέω γραφει. Πάρε ένα κινητό γιατί αυτό που έχεις δεν κάνει.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Ενδοσκοπική καμερα
@italos2 μηπως βλέπουμε διαφορετικη καμερα?εγω απο αντροιτ 7 και κατω κατάλαβενω οτι θελει...
-
Ενδοσκοπική καμερα
@gianniss1986 ισχύει...έως και android 7 λέει....
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ενδοσκοπική καμερα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Πάλι όχι...Μου λέει ότι θέλει ανανέωση λειτουργικού συστήματος....τρέχα γύρευε δηλαδή...Σ'ευχαριστώ πάντως.
-
Ενδοσκοπική καμερα
@ypokosmos άρα θέλει πιο αναβαθμισμένο αντροιτ άλλαξε κινητό φίλε με 120 παίρνεις