@Ioannis1994 σωστα! Οταν στειλεις τα χαρτια ας πουμε μια εβδομαδα μετα μπορεις να καλεσεις να σου δωσουν τον αριθμο πρωτοκόλλου.. Με αυτο εισαι οκ ως προς την μετακινηση του μηχανηματος στο αυτοκινητο σου ας πουμε... Καλα θα ειναι ποτε ομως οταν μετακινεις τον ανιχνευτη σου και δεν εχεις βγαλει αδεια χρησης να μην εχεις στο αμαξι σου τιποτα που να θεωρειται σκαπτικο εργαλειο διοτι αν πεσεις σε στραβοξυλο μπορει να σε τρεξει.
-
Ηλεκτρονική αίτηση για άδεια κατοχής
@Ioannis1994 βγαλτα μια φωτοτυπία πριν τ στείλεις κ κράτα κ την απόδειξη αποστολής
-
@Skapanhs και μαλλον αν ο υπαλληλος που θα το αναλαβει εχει και λιγη ορεξη θα παρεις την αδεια σου αρκετα συντομοτερα.!
-
@makinio συνήγορος του Πολίτη..εκεί απευθυνσου. Έχουν περιθωριο απάντησης 50 ημέρες..
-
@Ioannis1994 θα παρω τηλ να δω τι γινεται.και αναλογως θα πραξω..ξερουμε ποσο καιρο θα παρει μετα για την αδεια χρησης?καθυστερηση στο επακρο..ευχαριστω και να χει.
-
Ο/Η @makinio είπε στο Ηλεκτρονική αίτηση για άδεια κατοχής:
@Ioannis1994 θα παρω τηλ να δω τι γινεται.και αναλογως θα πραξω..ξερουμε ποσο καιρο θα παρει μετα για την αδεια χρησης?καθυστερηση στο επακρο..ευχαριστω και να χει.
1-1.5 μήνα μου χουν κάνει κ παραπάνω
-
@Ioannis1994 Καλημέρα, φίλε, Δηλώνεις κανονικά το όνομα του πωλητή...οπως αναφέρετ στο e-bay , ή το site που το αγόρασες, μαζί με την απόδειξη πληρωμής...όποια κι αν είναι αυτή. Δεν χρειάζεται υπογραφή...
-
@Fortune ούτε αυτό χρειάζεται αρκεί το αγορά μέσω διαδικτύου από εξωτερικό
-
@Fortune στην αρχή έτσι είπα να το κάνω, μετά έγραψα αγορά μέσω διαδικτύου από εξωτερικό.. θα ενημερώσω για την πορεία της αίτησης με αυτή την αιτιολογία. (Μόλις με το καλό έρθει)
-
@Ioannis1994 Πάντως να ξέρεις ότι την τελευταία μου αίτηση που μου την έκανε ηλεκτρονικά ο έμπορος όταν αγόρασα το μηχάνημα μου ήρθε μετα απο τρεις μήνες. Και λόγω Κορονοοιου δεν σηκώναν ούτε τα τηλ. Αυτά.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 κατάλαβα... Καλά που είναι και ο κορωνοιος.. έχεις δεν έχεις άδεια δεν πας πουθενά...