Καλημέρα σε όλους! Ισχύει ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για άδεια κατοχής ανιχνευτή μετάλλων με μια αποστολή της αίτησης μαζί με φωτοαντιγραφο της ταυτότητας στο email του υπουργείου πολιτισμού; dtppa@culture.gov
-
Ηλεκτρονική αίτηση για άδεια κατοχής
Καλημερα παιδια.. Γλυτωνεις μονο το να πας στο ταχυδρομειο. Στελνεις την σχετικη αιτηση που εχεις απο το μηχανημα αναγραφωντας τον αφμ τηλεφωνο και διευθυνση και μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου σκαναρισμενα με email...εκανα μετα ενα τηλεφωνημα καθος δεν με ενημερωσαν οτι ελαβαν το mail και με διαβεβαιωσαν οτι το εχουν λαβει, μετα απο 25 μερες μου εστειλαν την αδεια κατοχης σε mail σε μορφη pdf που αν θες την εκτυπωνεις.. Την δευτερη κατοχη για αλλο μηχανημα που απεκτησα προσφατα την εκανα με τον πατροπαραδοτο τροπο μεσω ταχυδρομειου, την ιδια σχετικη αιτηση φωτοτυπια ταυτοτητας,, σημερα εχουν περασει συνολικα 74 μερες και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα με ενημερωσαν σημερα οτι θα την εχω εντως μιας εβδομαδας, καθως η καθυστερηση προηλθε απο την υπαλλαλο που ειχε αναλαβει το φακελο μου η οποια ηταν αυπαθη ομαδα και πηγαινε μια η δυο φορες την εβδομαδα, την τελεφται φορα που μιλησα την παρασκευη δεν ημουν και πολυ ευγενικος μαζι τους και αυτο ηταν πιστευω το μυστικο για να ενεργησουν σημερα... Υγ:σε καμια απο της αδειες μου δεν εστειλα η μου ζητηθηκε υπευθυνη δηλωση οτι δεν διωκωμε ποινηκα.
-
Πιστευω οτι ειναι καλυτερα με το ταχυδρομείο, σε εμενα αποτι μου ειπαν ηταν συγκυρία κωρονοιου και υπαλληλου και αργησε τοσο.. Αλλα ειναι καλυτερα να εχουμε της κατοχες μας σε χαρτι γτ με κατι αουγκανους αστυνομικους μπορει να εχεις τσαμπα τρεξίματα, (θα βρεις το δικιο σου αλλα δεν υπαρχει λογος να τρεχεις..)
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ και υπεύθυνη δήλωση ότι δε διώκεσαι ποινικά.
Επειδή έχω δηλώσει ανιχνευτές δεν ζητάει καμία υπεύθυνη δήλωση περί αυτού που αναφέρεις, μόνο στην άδεια έρευνας ζητείται αυτό το χαρτί...
-
@Kostas-13 κ γω φίλε πάνω από δέκα ανιχνευτές στ τελευταία μιυ ζήτησαν
-
@Skapanhs η σκαναρισμενη φωτοτυπία της ταυτότητας ήθελε κάποια επικύρωση από ΚΕΠ ;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ όσο αφορά τη δήλωση ότι δεν διώκεται ποινικά, την φτιάχνεις εσύ χειρόγραφα ή υπάρχει κάπου έτοιμη;;
-
@Ioannis1994 υπεύθυνη δήλωση από βιβλιοπωλείο η περίπτερο κ γράφεις ότι δεν διώκεσαι ποινικά ούτε έχεις καταδικαστεί ποτέ ...Ταυτότητα απλή φωτοτυπία
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ δηλαδή ένας που έχει καταδικαστεί για χρέη δεν έχει το δικαίωμα να έχει ανιχνευτεί?
-
@Kostas-13 φίλε όπως σ είπα την τελευταία φορά μου ζήτησαν φίλος που δήλωσε μετά από μένα δεν του ζήτησαν τι να σου πω δέν ήθελα ν μαλωσω τους την έστειλα κ τέλος ..Ρίξε ένα τηλ στ υπουργείο γ λεπτομεριες εγώ τ να σου πω
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ για άδεια κατοχής πάντως Δεν ζητάει πουθενά αυτό το χαρτί μόνο η άδεια χρήσης...
Τώρα εσύ μάλλον έπεσες σε περίπτωση.
-
@stampa μια φορά που δλωσα με μέιλ σε 4-5 μέρες είχα άδεια ...ξαναπήρα μηχανήματα δύο μετά από κάνα 6 μηνο στέλνω μέιλ περιμένω περιμένω τίποτα ..Τα στείλε με κούριερ ξανά σε 20 μέρες είχα άδεια
-
@Kostas-13 ναι τ ξέρω όπως σ είπα δεν ήθελα ν μαλωσω την έστειλα κ ησύχασα
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ καταλαβαίνω τι λες απλώς καλό είναι να αναφέρουμε αυτά που ισχύουν βάσει εγγράφων ώστε να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος.
-
@Kostas-13 εγώ πάντως από δω κ πέρα θα τ στέλνω κ αυτό γ καλό κ γ κακό γτ την προηγούμενη με καθυστέρησαν ..Την εμπειρία μου ανέφερε ότι νομίζει ας κάνει ο καθένας κανονικά δεν ζητάν πάντως υπεύθυνη δήλωση στην κατοχής στην έρευνα θέλει κ του χειριστή κ των παρισταμένων
-
@Kostas-13 αυτό ρώτησε το γ την έρευνας κυρίως δεν ξέρω τ παίζει λογικά γ κακούργημα σχετικό θα εννοούν