@Kostas-13 ετοιμάσου για καλή γυμναστική ..Αυτό σου λέω μόνο..θα ακούς μελωδία και θα βαράς στο ψάχνω...
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Το θέμα είναι αν αντέχεις το σκάψιμο. Σε βλέπω κάθε φορά που βγαίνεις να σκάβει και δεκα τρύπες του μέτρου.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Minelab Gpx
@italos2 Κάποιος όνομα και μη χωριό έκανε τους αλλοδαπούς να μην βγαίνουν
στη πλατεία για μεροκάματο μέχρι που τελικά το πούλησε γιατί δεν
πήγαινε κανένας για σκάψιμο!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Minelab Gpx
@paoktsis Μπορεί τα πολυβόλα vlf που πάνε 2 μέτρα να πιάσουμε τον στόχο αυτό...
Κάποιοι δοκιμάζοντας τα vlf πάνω από δοκίμια ακούνε τα παρασιτα και νομίζουν ότι γράτζουναν τον στόχο και έτσι βγαίνει η φήμη ότι το τάδε μηχανάκι έπιασε αυτό το βάθος, πληροφοριακά θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι αυτό είναι τελείως λάθος και να μην κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους...
Παρακάτω το deus ένα από τα καλύτερα vlf Για αυτό άλλωστε το έχω και στην κατοχή μου απέτυχε να δει στους 80 πόντους το χάλκινο καπάκι 17cm. -
Minelab Gpx
@panasss Κάποιος όνομα και μη χωριό έκανε τους αλλοδαπούς να μην βγαίνουν
πήγαινε κανένας για σκάψιμο!!Να ξέρεις εκλαψα🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Minelab Gpx
@panasss Πριν 5 λεπτά αυτό είχα στο μυαλό μου και εγώ..Γεια σου Μήτσο τυρεμπορα..Τους στραβωσε τις πλάτες απ'όλα τα αλβανικά και μετά κανένας δεν σήκωνε το τηλ...
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 αυτή είναι μια πικρή αλήθεια όπου την γνωρίζουμε λίγα άτομα..Οι περισσότεροι λένε το δικό μου είναι το καλύτερο μηχάνημα..Ένας κάποτε μου έλεγε το δικό μου το νlf πιάνει μια λύρα στα 2 μέτρα..Εκεί αν δεν γέλασα και επέμενε και ήθελε να με βάλει και στοίχημα..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @panasss είπε στο Minelab Gpx:
πήγαινε κανένας για σκάψιμο!!!------- Και ασφαλώς θα πληρώνονταν με ποσοστά από αυτά που θα έβρισκαν.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Minelab Gpx
Σκάβοντας για να βάλω το Δοκίμι σε βρεγμένο έδαφος δοκίμασα το vlf πάνω από την τρύπα που δεν υπήρχε ίχνος μετάλλου το μηχανάκι κελάηδησε κανονικά επηρεασμένο από την υγρασία δίχως η μπάρα μεταλλεύματος να σου δείχνει στίγμα ώστε να σε πληροφορήση ότι εχεις δύσκολο έδαφος κάτι το οποίο το έχω διαπιστώσει και άλλες φορές στην πράξη και το έχω κατατάξεις τα κατά του συγκεκριμένου vlf, με κάποιες δοκιμές που έκανα είδα ότι χαμηλώνοντας την συχνότητα διορθώνει το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό το αναφέρω πληροφοριακά μιας και εδώ είμαστε για να λέμε τα υπέρ και τα κατά από τα μηχανήματα που κατέχουμε και όχι μόνο να θα υμνούμε σαν κάτι άλλους...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @panasss είπε στο Minelab Gpx:
πήγαινε κανένας για σκάψιμο!!!Μήτσου Μήτσου τς Λιάνσε τα σκιπταρια
-
Minelab Gpx
Ο/Η @italos2 είπε στο Minelab Gpx:
------- Και ασφαλώς θα πληρώνονταν με ποσοστά από αυτά που θα έβρισκαν.
Όχι ίσα ίσα τα έπαιρναν χοντρά σχεδόν τα διπλό μεροκάματο
Αλλά δεν άντεξαν γιατί είχε πολύ πολύ κασμά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Minelab Gpx
@Kostas-13 καλά τα λες φίλε..Στα 4 khz έχεις ακόμη πιο σταθερό και καλύτερο ground balance σε αυτό το έδαφος σε χειροκίνητο...
-
Minelab Gpx
@paoktsis και επειδή μου αρέσουν οι ολοκληρωμένες δουλειές πάρε και τον 11dd στο φουλ διαχωρισμό σε γρήγορο ρυθμό 😁
Youtube Video -
Minelab Gpx
@Kostas-13 μην με βάζεις τώρα φυτίλια γιατί ακούω το Νουνού και τρελενομαι..Θα έρθω να σε βγάλω κατευθείαν τον στόχο..Ακόμη περιμένω τον 10χ5dd.Περασανε 2 μήνες..Εάν ήξερα θα πήγαινα να τον πάρω κολυμποντας και θα έκανα πιο γρήγορα...
-
Minelab Gpx
@paoktsis Ακόμη περιμένω τον 10χ5dd.Περασανε 2 μήνες..Εάν ήξερα θα πήγαινα να τον πάρω κολυμποντας και θα έκανα πιο γρήγορα...
Εμένα μετά από έναν μήνα που περιφέρονταν τον γύρισαν πίσω και τώρα κοιτάμε να δούμε τι λάθος έγινε ώστε να το διορθώσουμε για να μου τον ξανά στείλει ο άνθρωπος... Είμαι να σκάσω σου λέω 😭
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
Πού είναι αυτό το ζαγαρι ο αντρίκος να μας πει καμία δυνατή ρύθμιση 😜😜😜
Έλα τομάρ Κωτσου δεν τ ξέρω ακόμα καλά μαθητής ειμαι κ δεν έχω κ χρόνο μαμω τ κωλοδλεια.. Στην άδεια π θ ρθω α τ πελεκισω
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Έλα τομάρ Κωτσου δεν τ ξέρω ακόμα καλά μαθητής ειμαι κ δεν έχω κ χρόνο μαμω τ κωλοδλεια.. Στην άδεια π θ ρθω α τ πελεκισω...
Τώρα που δεν μπορείς να βγαίνεις τσάρκα πριν κοιμηθείς να διαβάζεις κάθε βράδυ το manual να το αποστήθισης 🤣🤣🤣