@ΑΝΔΡΕΑΣ Τι να έχει στ Άλπεις ρε
Για πες μου τι ρυθμίσεις δούλεψες?
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Τουμαρ έφαγες βροχή στο βνο κ δεν βρήκες κ τπτ κ στραβουμουτσουνιασες;;;;κ γινκες επικριτικους;;; Πέρα απ' τ πλάκα ορισμένα θέματα τα μαμαμε λ βάζω κ τον εαυτό Μ πρώτο κ α τ διορθώσω βάλε κάνα δυο στ καφενείο όμως να ξεδινουμε..
Βλέπει τις δοκιμές που κάνω και εξαγριώνεται σκεφτόμενος ότι σιγά-σιγά φτάνει η ώρα που θα τα τινάξω όλα στον αέρα και δεν θα μείνει τίποτα για αυτόν🤣🤣🤣🤣
Τι δοκμες ρε τουμαρ σαν τς πάπιες στ λασπουδα με τσ γαλουτσες απ' τα lidl στ 70 Ποντ που τ πιάνω με το πιστολάκ το σιμπλεξουδ
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ με το πιστολάκ το σιμπλεξουδ...
Με το πολυβόυλο του Γιώργη να λες παρακαλώ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ με το πιστολάκ το σιμπλεξουδ...
Με το πολυβόυλο του Γιώργη να λες παρακαλώ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Πολυβόλο είναι τ ιμπατ που λέει κ οβελιξ
Minelab Gpx
Επειδη μερικοι καποια vlf τους κανουν πολυ ευκολα, Μετονομασια σε Πολυβολα και σε επιδοσεις που ξεπερνανε ακομη και τις δυνατοτητες των Παλμικων Δισκων και ειμαι σιγουρος οτι καποιος το εχει, τον προσκαλω για να μην πω προκαλω να ερθει να πιασει τον παρακατω στοχο....βαθος στο 1.20cm
Νομισματα ουτε καν ευγενη... ειναι λαμαρινα το εσωτερικο τους και σε κιλα 7.770 για την ακριβεια, μεσα σε λινατσα και θαμμμενα απο το 2008.
Minelab Gpx
@Λεων Φιλε λεων, πρακτικα ποιος θα εσκαβε 1,2 μετρα και με τι, για να κρυψει ενα μπογαλακι χρυσες με μεγεθος 15 εκατοστων?
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
Minelab Gpx
@fisher Φιλε λεων, πρακτικα ποιος θα εσκαβε 1,2 μετρα και με τι, για να κρυψει ενα μπογαλακι χρυσες με μεγεθος 15 εκατοστων?
Το θέμα δεν είναι ποιος θα έσκαβε το θέμα είναι το τι ψέμα πέφτει από εμπόρους και παπαγαλάκια για να πουλάνε στους αφελείς που δυστυχώς είναι η πλειοψηφία στο χόμπι μας.
Minelab Gpx
Ο/Η @fisher είπε στο Minelab Gpx:
@Λεων Φιλε λεων, πρακτικα ποιος θα εσκαβε 1,2 μετρα και με τι, για να κρυψει ενα μπογαλακι χρυσες με μεγεθος 15 εκατοστων?
Αυτο που ειπε ο Κωστας...
...αμα σου πω οτι ξερω μια δουλεια που ειναι στο πρωτο 1.5 μετρο ενα δερματινο ταγαρι και τα υπολοιπα στα 4 θα το πιστεψεις???
Minelab Gpx
Επισης ποιος σου ειπε οτι τα 15 εκατοστα ειναι πολυ μικρο μεγεθος για λιρες...αχαχααχα
Minelab Gpx
@Λεων οχι φιλε, φυσικα δεν ειναι μικρο. Αλλα δυσκολα σκαβεις 1.5 μετρα για μια χουφτα. Και σιγουρα δεν αμφισβητω την δουλεια με το ταγαρι. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
Minelab Gpx
Ο/Η @Λεων είπε στο Minelab Gpx:
Επειδη μερικοι καποια vlf τους κανουν πολυ ευκολα, Μετονομασια σε Πολυβολα και σε επιδοσεις που ξεπερνανε ακομη και τις δυνατοτητες των Παλμικων Δισκων και ειμαι σιγουρος οτι καποιος το εχει, τον προσκαλω για να μην πω προκαλω να ερθει να πιασει τον παρακατω στοχο....βαθος στο 1.20cm
Νομισματα ουτε καν ευγενη... ειναι λαμαρινα το εσωτερικο τους και σε κιλα 7.770 για την ακριβεια, μεσα σε λινατσα και θαμμμενα απο το 2008.
Εγω τον έχω αλλά ξέρω τις δυνατότητες των βλφ οπότε μη καίμε τζάμπα βενζίνες στην άδεια γ τα αυτονόητα ...Γεια σου Λεωνίδα ...το gpx τα πιάνει άνετα;
Minelab Gpx
@Λεων οχι φιλε, φυσικα δεν ειναι μικρο. Αλλα δυσκολα σκαβεις 1.5 μετρα για μια χουφτα. Και σιγουρα δεν αμφισβητω την δουλεια με το ταγαρι. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις.
Παρολα αυτα αν και σιδηρουχος στοχος ειναι παρα πολυ δυσκολος...αμα ομως ενα μηχανημα ειναι πολυβολο οπως το χαρακτηριζουν δεν θα μασησει...εδω υποσχονται οτι και ευγενες μεταλλα τα γαζωνει σε μεγαλυτερα βαθη!! οποτε αυτο θα ειναι παιχνιδι
Minelab Gpx
@Λεων οκ τυλιξε και δυο μετρα απο μενα!
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Για αυτό τα έβαλα στο καφενείο για να κάνετε πάρτυ .. όχι ότι και γω πάω πίσω αλλα το σωστό πρέπει να το γνωρίζουμε ολοι
PS
Minelab Gpx
@stampa όχι ρε το gpx στο καφενείο αυτό είναι ιεροσυλία 🤣🤣🤣🤣
Έτσι πάνε τα θέματα όλα όπως βλέπεις φιλε και κει θα καταλήγουν.
PS
Minelab Gpx
@italos2 ας δούμε καλύτερα την επιφάνεια αυτή πιάνει τ μηχάνημα κ η λίρα δεν είναι κ πολύ μεγαλύτερη απ' το 5 λεπτό .Λέων πόσα νομίσματα είναι ;;