@paoktsis Σωστός ο φίλος..Τώρα που άκουσα πως κελαιδαει το Νουνού στο βίντεο θα έρθω να στον βγάλω εγώ τον στόχο για ένα καλό ζέσταμα...
Εγώ λέω να φωνάξουμε τον Κρις να δούμε πώς δουλεύει τον κασμα 😜
Minelab Gpx
@paoktsis Σωστός ο φίλος..Τώρα που άκουσα πως κελαιδαει το Νουνού στο βίντεο θα έρθω να στον βγάλω εγώ τον στόχο για ένα καλό ζέσταμα...
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
Αυτός δε θ φανεί κάνα διήμερο μετά τ γκολ απ' τ χοτσποτ
Minelab Gpx
@Kostas-13 Τον καρεκλοκενταυρου τι να τον πεις...Αυτός έχει χεράκια αφράτα σαν ποπουδακι μωρού...Κατευθείαν θα ματωσουνε και θα έχουμε μετά αλλά...
Minelab Gpx
@paoktsis φίλε είναι αποδεδειγμένο ότι η πλειοψηφία που το έχει αγοράσει δεν μπορεί να το δουλέψει όσο καλό και να είναι το μηχάνημα για τον εξής λόγο,όλοι θέλουν ένα μηχάνημα να έχει δύο κουμπιά και να τα κάνει όλα τέλεια...
Δυστυχώς ευτυχώς το gpx απευθύνεται σε επαγγελματίες που ψάχνουν σε δύσκολα εδάφη φυσικό χρυσό και όπως είναι λογικό έχει πολλές ρυθμίσεις και συνδυασμούς για την κάθε περίπτωση ώστε να πάρει ο χειριστής στο Μαξίμου των δυνατοτήτων του....
Με τόσα καλά λόγια που έχουν γραφτεί εδώ και χρόνια για το gpx θα είχε γεμίσει ο κόσμος με αυτά, αλλά όπως γνωρίζεις μόνο αυτοί που ξέρουν τα έχουν σε εκτίμηση 😁
Όπως οι περισσότεροι και στα περισσότερα μηχανήματα .. το να έχω κάτι δε σημαίνει ότι το γνωρίζω κιολας.
Τα αγαθα κοποις κτωνται όπως και τσάμπα μάγκας δεν έγινε κανένας.
PS
Minelab Gpx
@stampa φίλε πηγές τα εβγαλες;Με τέτοια φορά που πήρε και εάν έρθει και ο 25 ο μόνος δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο...
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@stampa φίλε πηγές τα εβγαλες;Με τέτοια φορά που πήρε και εάν έρθει και ο 25 ο μόνος δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο...
Έχω χρόνο ακόμη έως ότου του πάρει λιγο τον αέρα!
PS
Minelab Gpx
@stampa
αν οι παοκτσήδες έσκαβαν όσο πιπιλάνε τα νουνού τους, μπορεί να έβγαζαν και κανένα κέρμα.
Minelab Gpx
Τα βλέπετε τα χεράκια του αυστραλιανού,έτσι μαθαίνονται τα μηχανήματα και όχι από τον καναπέ 🤣🤣🤣
Απ' το γαβανι είναι
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ τι είναι το γαβανι ?
@Chris1 αυτούς τπτ δε ξέρ
Youtube Video
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ
πές του ""δεφεσθαι, μαλακία, onanism, onanisme, onania, κλπ''''
Πού να πιάσει ρε συ τα ακανέδικα, ένας με gpx, αυτοί είναι μόνο για νουνού.
Minelab Gpx
Ο/Η @Chris1 είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ
πές του ""δεφεσθαι, μαλακία, onanism, onanisme, onania, κλπ''''
Πού να πιάσει ρε συ τα ακανέδικα, ένας με gpx, αυτοί είναι μόνο για νουνού.
Χαχαχαχα
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αυτό δεν είναι πουληβουλο είναι αντιαρματικό λέμε 😂😂😂
Έχω τουλάχιστον τ ίδιο φτυάρι τουμαρ
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ για να δω άμα είσαι γάτος,πες μου τι βλέπεις λάθος πάνω στον ανιχνευτη?
Τον ιδιοκτητητ
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ εκτός από αυτό 😂😂😂 για να δούμε κόβει το μάτι σου ώστε να πάρεις προαγωγή και να πας στην κατηγορία ΝΟΥΝΟΥ 😂😂😂
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ εκτός από αυτό 😂😂😂 για να δούμε κόβει το μάτι σου ώστε να πάρεις προαγωγή και να πας στην κατηγορία ΝΟΥΝΟΥ 😂😂😂
Σ αρεζνα κουφάλα τ λεγαμεναμ