@stampa 😂😂😂😂
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX:
coiltek και nugget finder μονο δισκους...Μακρια και απο βουλγαρικους για το gpx....Εαν θελουμε να κοιμομαστε ησυχα το βραδυ χωρις εφιαλτες...
Παλιοτερα καποιος με το 5000 και με δισκο απο Βουλγαρια τους sef...επαθε βλαβη και το εστειλε εξω..και δεν ηταν υπερβολικα μεγαλος δισκος
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Μετα γυαλι μαυρο και εξω απο την εκκλησια καθε κυριακη για ερανο...
PS
-
Minelab Gpx
@Λεων Ξερω φιλε ατυχος ο μπαρμπας μητσος...Του ειχε παθει μεγαλη ζημια τοτε?
Μεγαλη δεν ξερω...αλλα το θεμα ειναι οτι την προκαλεσε μαλλον ο δισκος
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο MINELAB GPX:
@Λεων φίλε μου οποτέ μονόδρομος για μεγαλύτερο δίσκο coiltek&nagget
Πιστευω εχει καλυτερες κριτικες ο nugget
-
Minelab Gpx
@Λεων Φιλε καποτε ενας εβγαζε carbon coils για gpx κατι μεγαλους...Που πηγε αυτος εξαφανιστηκε σε μια νυχτα?
-
Minelab Gpx
@Λεων Καηκε το μηχανακι. Το εστειλε για επισκευη. Η ζημια προκληθηκε απο το πηνιο αποκλειστικα! Μου το ειπε ο ιδιος. Μακριαααααααααα....
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
Minelab Gpx
@paoktsis Ητανε πανακριβοι και ειχανε θεματα διαφορα, ground balance, θεματα "ισορροπιας" κ.α.
-
Minelab Gpx
@thseus Και τιμη 900 ευρωπουλα εκαστος...Οτι πρεπει ηταν μετα να τον κανω τραπεζαρια με σκαλιστα ξυλινα ποδια τον δισκο αυτον και να τον εχω στο σαλονι...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @thseus είπε στο MINELAB GPX:
@paoktsis Ητανε πανακριβοι και ειχανε θεματα διαφορα, ground balance, θεματα "ισορροπιας" κ.α.
Εμεις εχουμε παρει 2 απο αυτους...πουλανε ακομη αλλα με αλλο νομιζω ονομα...ειναι mono coil και αυτος ο λογος τους λιγο παραπανω θορυβου
-
Minelab Gpx
@paoktsis Αχαχαχαχα. Αυτο το πηνιο 40×20 της coiltek πρεπει να γαζωνει! Τιμη 1150. Με βλεπω για εκει! Δεν εχω αφησει πηνιο για πηνιο!!!!
-
Minelab Gpx
@Λεων Ο 40×20 που εχεις δουλεψει, αξιζει για αγορα κατα την (απολυτα σεβαστη για εμενα) αποψη σου; Υπαρχει περιπτωση να απορριπτει εστω ελαχιστα τα μικρα αντικειμενα;
-
Minelab Gpx
Ο/Η @thseus είπε στο MINELAB GPX:
@paoktsis Αχαχαχαχα. Αυτο το πηνιο 40×20 της coiltek πρεπει να γαζωνει! Τιμη 1150. Με βλεπω για εκει! Δεν εχω αφησει πηνιο για πηνιο!!!!
Δεν θα στο προτεινα...